אם מישהו זוכר

אם מישהו זוכר

הייתי פה לפני כמה זמן וביקשתי תווים לשירים של טורי. קישרו אותי לאתר נפלא [a velvet hologram] ורציתי להודות שוב על זה. עד כה למדתי את ההתחלה של וינטר [עד הפזמון הראשון בשתי ידיים, את הפזמון ביד אחת] ואת ההתחלה של מיסטר זיברה [את הבית הראשון, רובו בשתי ידיים]. יש עוד המון בהמתנה אבל זה לוקח לי קצת זמן, אני גם לומדת דברים לא קשורים במקביל, שהמורה שלי נותן לי, אז זה גוזל לי זמן שהייתי יכולה להשקיע בה... אז תודה רבה ^_^ נועה

shiray

New member
מוכשרת אחת!!!

אוףףף למה ההורים נתנו לי לפרוש מכל חוג אפשרי מסיבות מפגרות?!?!

רעוּת

New member
בטח כי ההורים שלך שמאלנים-ליברלים

וחושבים שזה לא טוב ללחוץ על ילדים כי אז הם מפתחים הפרעות אכילה או מדרדרים לסמים |מגלגלעיניים|

shiray

New member
חחחחח אבל ככה אני נטולת כישורים

וזה לא כיף בכלל...

shiray

New member
לפחות עכשיו את יודעת קצת.. גם אם לא טורי

ותחזרי כבר!!!

behappy

New member
גמאותי../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif

חצי מהמשפחה אצלנו מוזיקאים וספתא שלי מורה לפסנתר, אתם יודעים איזה מערכת לחצים זה לגדול בבית כזה?

רעוּת

New member
../images/Emo6.gif

אצלנו זה היה אבא שניסה להגשים את חלומות הילדות שלו דרכנו

למדתי 8 שנים פסנתר

בין כיתה א' ל-ח' ודי בעל כורחי.... היום אני מצטערת שהפסקתי ולא התמדתי בזה, אבל פשוט שנאתי להתאמן.... הפסנתר עדיין בבית, דרך אגב. בוקר אור לכולם, ליבי

ההורים שלי ממש נתנו לי לפרוש

ניגנתי בכינור חמש שנים ובגלל שהם לא לחצו עלי לא התאמנתי ולא השתפרתי והפסקתי. לא נהנתי מזה בכלל. בשנה האחרונה הבנתי כמה פספסתי והתחלתי לאט לאט להעריץ אנשים שמסוגלים להפיק מוזיקה, והתחלתי ללמוד פסנתר לפני בערך חודש... אני נמצאת חצי שנה לפני הגיוס, אז אני לא אגיע להישגים מרשימים, אבל זה כיף לי מאד [שזה יוצא דופן- אני עדיין לא התרגלתי לזה שאני נהנת מאד ממוזיקה, הרבה שנים לא התחברתי לזה בכלל][וזה הדבר שאני הכי מתחרטת עליו בחיים! להשלים 17 שנה של מוזיקה זה קשה ממש!!!] בכל אופן, אני מוצאת את עצמי מנגנת שעות עכשיו. ועם השירים של טורי זה בכלל כיף. למרות ש, למשל, את סיילנט - הדפסתי את התווים אבל בפסנתר לבד זה פשוט כל כך פחות מרשים מאשר הביצועים שלה, שזה לא עושה חשק לנגן [גם בשאר זה פחות מרשים כמובן, אבל ברמה שונה]. זהו. אין לי סיום להודעה.. :)

למעלה