אם למשיהו אכפת....

netaK

New member
אם למשיהו אכפת....

הוצאתי את ככככללללללל הכעס שהיה לי, והיה לי ממש ממש הרבה על איזה פקיד המום באינ טרנט זהב המסריחים האלה ועכשיו יותר קל לדבר איתי

netaK

New member
אין לי מושג לאן זה נעלם...

אבל תקשיבו מה עשיתי לו: יש לי כל הזמן בעיות עם אינטרנט זהב... התקשרתי אליהם ההוא עושה לי "=אינטרנט זהב מדבר ניר" אני כזה "ניר, אתה רוצה להסביר לי למה האינטרנט שלי התנתק 3 פעמים בחמש דקות האחרונות? למה יש לי איידיאסאל והאינטרנט איטי ולא עולה? למה אני מבזבזת 300 שקל בחודש להתקשר אליכם כי אני מחכה 20 דקות, יש מא בעיות וזה לא מספר חינם? ולמה גם עכשיו חיכיתי 20 דקות" אז הוא אומר לי כן אני אסביר לך אז צרחתי (כל השיחה הייתה בצעקה...עכשיו זה צרחה כבר...) אני לא רוצה הסבר אני רוצה להתנתק!!! וניתקתי ואח"כ שוב בעיה כמובן... התחלתי לצרוח שוב שאני מתקשרת 2000 פעם...שהתנתק לי 4 פעמים.... והוא אמר שהוא לא יודע מה לאמר ואמרתי לו הנה הבעיה כבר הסתדרה אבל כל המידע שהיה לי נעלם בגלל ההתנתקות ואז צרחתי "אתה יכול להחזיר לי את המידע" והוא אמר לא אני לא אז אמרתי "אז אני לא צריכה אותך" (צרחתי יותר נכון...) וניתקרתי אז עכשיו אני רשמית רגועה...

netaK

New member
2 קורבנות מסכנים אגב...

וזהו אני מתנתקת ומרגשיה טוב (זה שחרור לחץ טוווווווווווב) ולא נראה לי אני אעזוב את מה שבאמת כיף לי בחיים...הכי גאים שיש כמובן

netaK

New member
../images/Emo32.gifומצאתי עוד תראפיה!

ציור!!! ציירתי את כריסטינה אגילרה בעטיפה לאלבום החדש....

HiLaloSh

New member
אני שונאת את

אינטרנט זהב! שירות גרוע אינטרנט גרוע הככללל אצלם פשוט דפוק לגמרי.. אני עדיין תקועה אצלם לצערי עד שבסוף אמא שלי תשתכנע להתקין לי אינרטנט נורמלי!!!

netaK

New member
הם נוראים

ראררררר.....גם זה עיצבן אותי בטיורף תקשרי תקשרי עכשיו למוקד תמיכה שלהם תראי שהם עונים בקול מפוחד!!! רציני!!!

למעלה