אם למישהו יש מושג ...

שר לב

New member
אם למישהו יש מושג ...

בחודשיים האחרונים יש לי כאבים בחזה, זה התחיל בדקירות חלשות בצהרי יום אחד ובערב של יום אחרי כאב יותר חזק. כאילו דקרו אותי. זה היתה תקופה של בחילות כאבי ראש וסחרחורות כל ערב בערך, ולא התייחסתי לזה בכלל. אחר כך התחלתי לקחת רואקיוטן (איזה כדור לחצ'קונים) וכל העניין הזה התגבר והיתה גם חולשה מטורפת וירדה חדה במשקל, הכאבים בחזה המשיכו אבל בתדירות נמוכה. הפסקתי עם הרואקיוטן והכל חזר לקדמותו. אבל הכאבים בחזה החמירו מאד והם בתדירות גבוהה. כמעט כל בוקר ובמהלך היום, יש לי דקירות או כאילו זרם וסתם כאבים נקודתיים. לפעמים אני ממש צועקת איה או משהו כזה.היום למשל הרגשתי כאילו הלב שלי "רועד" (אני לא יודעת בדיוק לנסח את התחושות האלה.) בדיקות דם הראו שקיעת דם מוחשת הלכתי לכמה רופאים אף אחד לא אמר משהו ברור, ואני לא יודעת ממש מה לעשות עם זה. אם אתה יכול לכוון אותי לאיפשהו או לעזור לי באופן כלשהו . זה יהיה נחמד. תודה רבה. מצטערת על האורך

d155

New member
עליך לגשת למחלקת קרדיולוגיה

עליך לערוך בדיקות מסוימות ובניהן גם א.ק.ג. כאשר את ניגשת לרופא תגיע עם הכדורים שאת לוקחת ותספרי לו את כל המקרה במפורט ואז הוא יוכל לאבחן את הבעיה. כדאי לך להגיע לרופא בהקדם האפשרי ולא לדחות את זה.

למעלה