"אם לי היה כזה שיער..."

SummerSpirit

New member
"אם לי היה כזה שיער..." ../images/Emo199.gif

פינה חדשה לפניכם -- "אם לא היה כזה שיער..."
פעם בשבוע ככה אני אשים תמונה של מישהו (סתם מגוגל
) והשיער שלו ותגידו אתם אם היה לכם כזה שיער וכאלו פנים, איך אתם הייתם מסתפרים\מסתרקים ומה אתם הייתם עושים עם השיער. תמונה ראשונה לפינה זו בהודעה הבאה.

SummerSpirit

New member
והפעם...

קבלו את מרי-קייט אולסן והשיער הבלונדיני שלה. הצעות ייעול בבקשה!
.

Tanya 18

New member
אני הייתי עושה פוני...

מקצרת קצת את השיער והולכת תמיד עם גלי מסודר.. :p

מיכי7

New member
אממ..

הייתי מקצרת קצת, ומוסיפה קצת לחות כי השיער נראה יבש לגמרי. הייתי עושה פוני לצד ואמ..זהו נראה לי, אולי הייתי אוספת לצמה לצד כזה

ירדנעע1

New member
אבל אל תצחקו XP ../images/Emo15.gif

הייתי עושה קצוות ורודים/סגולים. ואולי מקצרת קצת מהשכבה העליונה. נו,ישלי טעם מוזר><

רוני P

New member
ממש אין לך !

איך שאני מסיימת כתה ט' [כןכן אני יודעת שאני קטנה
] אני בורחת למספרה לעשות את כל הבפנים של השיער לורוד זוהר
, כי המנהלת ה#@$@$ שלנו לא נותנת לעשות , תאכלס חברה שלי עשתה קצוות אדומים והיא לא עשתה לה כלום אבל עליי זה יהיה יותר בולט כי אני בלונדינית-שטנית ..

גם אני עשיתי את זה

גם אני בט' וגם אני בלונדיניתXD וצבעתי את את כל הבפנים לורוד-סגלגל . לא אומרים לנו כלום על זה

אני רוצה...

לעשות... משהו עם ורוד עוד לא החלטתי מה.. (נ.ב-גם אני בכיתה ט' וגם אני בלונדינית -מעורב עם שטני וג'ינג'י) מישהי יכולה להסביר לי מה הכוונה לצבוע את כל הבפנים לורוד...

ירדנעע1

New member
תשובה../images/Emo15.gif

נכון שיש את החלק העליון של השיער,יענו השכבה הראשונה של השיער,ואז שכבה למטה,שהיא לא השכבה החיצונית? אז זה השכבה הפנימית:)

ירדנעע1

New member
D:../images/Emo15.gif

בכלל לא קטנה,אני יותר [ח'-,-] וואו,נשמע לי מדהים. אני מתכננת לעשות ראסטה בגוון תכלת-טורקיז. http://www.dredy.co.il/ משהו כמו הביבי בלו שיש באתר הזה... יחי השיער הצבעוני

../images/Emo90.gif../images/Emo216.gifאני הייתי עושה טורקיז כזה.

אף פעם לא אהבתי שילוב של שיער בלונדיני עם ורוד/סגול

למעלה