אם לוקחים DR350 שנת 1998

stilgur

New member
אם לוקחים DR350 שנת 1998

ועושים לו קיט 400 או קיט 440 מה קורה ? א. כמה עולה דבר כזה ? ב. האם יש דרך נכונה או לא נכונה לעשות קיט כזה ? ג. איפה עושים קיט כזה ? ד. האם צריך שינוי ברשיון ? ה. האם זה גורם לבלאי מואץ במנוע ? ו. האם מתאים לשילדה ולמתלים ? ז. האם יש בעיות עם קיט שכזה ? ח. שווה בכלל ? כל משהו נוסף שעולה לכם בראש, תכתבו לי. תודה

חכה עם השאלה ליום ראשון, ואז

יהיו יותר תשובות..... בשישי שבת זה הולך די חלש..... שאל שוב את השאלה ביום ראשון.......

stilgur

New member
תודה סטארגייזר, לפחות אתה הגבת

כל השאר, בושו לכם (ואני מתכוון לזה). זה לא יפה לא להתייחס בצורה כזו, אני ממש נפגעתי, זה אפשרי לענות לכל העולם אבל לשאלה אחת של חבר פורום ותיק אין ולו תשובה אחת ? אני לא מאמין הרי הייתם כאן בסופ"ש זה לא שאני היחיד שנכנס לכאן, על חרוטים פרבולות ווקטורים וקונוסים אתם יכולים לדבר ועל שאלות מנוע כאלה ואחרות יש לכם תשובות אבל אליי החלטתם לא להתייחס ולו בקטנה. אז אם למישהו זה נשמע שאני מיבב או שלמישהו יש בעיה עם זה או שמישהו חושב שהתגובה שלי מוגזמת... אז כנראה שאני במקום הלא נכון ! סטילגר

fungas

New member
אני מתבייש ../images/Emo9.gif

אבל מעבר לכך....אני לא יודע
כמעט כולם בינינו עכברי כביש, לא פלא שהידע בשיפור סינגלים עני. חוצמזה לגבי השלדה, כל עוד אתה נשאר בשטח(דהה...)ולא מנתר מגובה חמש קומות, לא צריכה להיות בעיה. לגבי איפה, בטח אצל רז יש משהו, ואם לא מומלץ להתעניין אצל אלון מ"פיין טיונינג"-שיפורים איכותיים זה הוא.

psichi

New member
רוב לכבישונים?

לפי מה שהבנתי עד עכשיו בפורום, יש כאן רוב מוחץ לאופנועי הכביש. ודווקא בעולם האמיתי רואים המון דו"שים. האם הפורום מייצג את היחס האמיתי? האם זהו למעשה פורום אופנועי כביש? עד עכשיו אני זוכה לראות כאן המון תמונות כביש, אך לא זכורה לי אף תמונת שטח שפורסמה כאן... צביאך, שהאופנוע הבא שלו יהיה דו"ש

SENDA

New member
הגדלת מנוע ל DR

אני גם לא יודע בדיוק את הפרטים אבל אני ינסה. יש כמה אפשרויות הגדלה בעיקר ל 380 סמ"ק ול 440 סמ"ק ועוד אופציה באמצע. הגדלה בטוח לא תועיל למנוע, אבל הבנתי שיש הגדלות מוצלחות יותר ופחות. עלות תלוי ממי אתה קונה את הקיט בין כמה מאות ל 2000 ש"ח. לפי דעתי הבעיה העקרית של ה 350 זה לא הכוח אלא המתלים ולכן ההודעה הבאה שלי תהיה שאלה על המתלים. בברכה ניב

SENDA

New member
החלפת מתלים ל DR350

יש ברשותי DR שנת 98. הכלי בעייתי מאוד בשטח (לטעמי) מכיוון שהמתלים שלו מאוד מאוד רכים מה שגורם בעיות רגש בפניות בירידות חזקות. בירידות הבולם הקדמי שוקע וגורם להרגשת התהפכות, ובנסיעת שבילים מהירה חוסר הרגש גורם לכך שאי אפשר לבצע פניות מהירות בביטחון. האם וכמה אפשר לכוון את רכות הבלמים. איזה אפשרויות החלפה יש ומה העלות שלהם. בתודה מראש ניב

stilgur

New member
DR350

חבר שלי רוכב על DR350 שנת 98´ לא שמעתי ממנו בעיות על פעולת המתלים בשטח ולהפך, ממה שאני שמעתי המתלים שלו רכים ונעימים וחוסכים לו הרבה מהמורות, אבל מצד שני הוא היחיד בחבורה שמתהפך הכי הרבה, ואולי כאן באמת עניין הפניות וחוסר הרגש, אני אשאל אותו היום ואחזור עם תשובה מהימנה. ד"א הקיט מיועד לאופנוע שלו.

stilgur

New member
מתלים DR350

אז שאלתי אותו לגבי המתלים והוא אכן העיד שהם רכים מאוד והתייחס עליהם כאל נקודה חיובית מאוד, שאלתיו לגבי ההתהפכויות והוא אמר שאין לו שום הרגשה שזה קשור למתלים אלא לדרך שבה הוא בולם !

SENDA

New member
המתלים!!!

הכל תלוי בסגנון הרכיבה ובשטח עצמו. אני יודע שבנסיעת שבילים מהירה המתלים הקשים של הסנדה שהיה לי היו הרבה יותר טובים כיוון שהם נתנו הרבה רגש, לעומת זאת אם ה DR אני חייב להזהר מאוד בפניות ולהאט. לדוגמא נסעתי אם חברים ביום שישי הזה שלהם היה סנדה 50 סמ"ק בטה 98 50 סמ"ק ו YZ125, ואין ספק שבישורת ה DR היה הרבה יותר טוב אבל בכל פניה הייתי צריך להאט מאוד ביחסית אליהם והם ברחו לי. אותה בעיה קיימת בירידות שהמתלה הקדמי שוקע ויש פחד מהתהפכות. בקיצור זה אותה דילמה כמו בכביש, מתלה רך יותר נוח ופחות נותן רגש.

Great Blue

New member
למה נעלב כבודו ? הנה אחי, אפילו

שאין שמץ לגבי תשובה אני שם לך תגובה

stilgur

New member
ואני רק רוצה להוסיף להודעתי זו

הייתי במחזור בזמן התגובה, עימכם הסליחה
באמת (לא המחזור... הסליחה) ותודה לעונים

ido ZX-6

New member
שיפור D.R ל440 נותן תוצאה מדהימה

(מנסיון) אופנוע מדהים ביכולתו משהו בסגנון XR600 אבל יותר מענג... הבעיה האדירה היא שהאופנוע אינו אמין לגביך אך יפרנס באהבה את המוסכניק. (דעתי מסתמכת על אופנוע DRR440 שהיה לחבר)

אלון DRZ

New member
שיפור ל 440

מניסיון של חבר, אם תרצה יותר פרטים אז אני ישאל אותו. המנוע עובד מעולה: חזק, מגיב טוב גם בסלד נמוך, כמובן דורש גם החלפת אגזוז. הדבר דורש הוספת מצנן שמן מכיוון שהמנוע עובד קשה יותר ומתחמם יותר. כמובן שהבלאי למנוע יותר גבוה. כמו שאמר סנדה, הבולם האחורי הוא עיקר הבעיה באופנוע ולא המנוע. לדעתי עם שיפורים קלים: אגזוז+ דיזה מתאימה, גגשי"ם, צמיגים ובולם אחורי מקבלים תוצאה טובה ואמינה יותר. יש מקרה אחד שכדאי לעשות זאת והוא אופנוע גמור שדורש אוברול. לנושא הרישיון, אף אחד לא צריך לדעת. אלון.

stilgur

New member
שוב DR350

כן, תשאל אותו על יותר פרטים ותודה
. איפה אפשר לעשות את זה או לחילופין אם יש למישהו מספר טלפון של מישהו שמתעסק עם זה באופן מקצועי. ו/או הטלפון של "פיין טיונינג" ועם מי לדבר שם . תודה

יוני.א

New member
יש לי קיט 440 ובולם אחורי משופר

תתקשר אלי ל050244105 או ל"יוני אפנועים" 026789422 ותבקש את יוני

fungas

New member
שניה לפני השינה

פיין טיונינג:035186949 לדבר עם אלון. לילה טוב

Ninja

New member
../images/Emo29.gif לילה טוב גם לך, בונבון ../images/Emo1.gif

ברשותך, אני אשאר עוד קצת...