אם לבן 17 כמעט

חן (*_*)

New member
אם לבן 17 כמעט ../images/Emo122.gif

שלום לכן/ם רק היום נתקלתי בפורום שלכם, חבל שלא קודם. בני בן ה- כמעט 17 , מוציא אותי מדעתי. כמעט לא רואים אותו, או שהוא לא בבית- חברים/ות, וועדות של ביה"ס, בילויים ושלל עיסוקים, וכשהוא בבית הוא בחדרו הסגור, עסוק במחשב טלביזיה וטלפונים, הרבה טלפונים. אנחנו קיימים רק בתור: כספומט, נהג פרטי, מסעדה, מכבסה ומשק בית. ברור שלימודים ושיעורי בית הם סתם "מילים גסות". אני
ולא יודעת מה לעשות.

AYELET1

New member
היי חן וברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

אם יש לך עצות איך להפוך את המילים "לימודים" ו"שעורי בית" למילים פופולריות אצל מתבגרינו, אני בטוחה שלא רק אני אשמח לשמוע

גליה12

New member
הי חן (*_*)- כולנו שטים באותה סירה

והלוואי והיו לי עצות לתת לך- (ובודאי מי שיהיו לו יהיה מליונר) נוכל להקשיב- ולספר ולתת כתף אוהדת... וגם מבטיחה לך שעד גיל 40 =50 זה יעבור (שלו לא שלך)

עופר 42

New member
איזה יופי

יש לילד חברים/ות הוא לא בודד, הוא מקובל חברתית ואהוב. יש לו שלל עיסוקים ובילויים, הוא לא גונב מכוניות לא פורץ לקיוסק השכונתי ובכלל אין לו שם עניין ועיסוק בשום דבר פלילי. גם בבית יש לו מה לעשות, הוא לא מנג´ס, לא מעשן סמים, לא מזיק ולא פוגע בשום אחד... איזה יופי לך
ולימודים ושיעורים? בגיל 17 כל מה שהוא צריך זה לעבור את בחינות הבגרות... כל היתר ממש זוטות.

אפשר לעבור לחשמל במקום נוזלים?

אחותו של בליקוי מאורות של צהרי היום, מאושרת לבשר שהבוקר, בעודי יוצאת מהמקלחת שאחרי המהומה נכנס לי איש הבייתה, מדבר הרבה רוסית ומעט עברית ואומר שהוא מהדפי זהב לא כל כך הבנתי עד שהבנתי שזה זהב אחר ,בלי דפים משהו עם כבלים שהזמנו, התקנה לנקודה וממיר וכל מיני מילים טכניות. בהסטריה קלה התקשרתי לשותפי לחיים, על הלחצן האוטומטי לאשה במצוקה אבל -כמו תמיד זה לא עבד. הוא לא היה זמין. אז אמרתי לאיש החביב, שישתה קפה ויראה לי את ההזמנה. ראיתי -שחור על גבי תכלת ,ורוד, ירקרק וכל מיני דפים הזמנה על שמינו. כמובן שהרשתי לאיש לעשות מה שהוא אמור לעשות כדי לקבל משכורת, ניסיתי להסתיר את מה שהאיש עשה , ואת השלט רחוק הכחול אולי יבוא אישי אי פעם הבייתה ונצליח לחזור בנו מהזוועה שהנחית עלינו. אבל בצהרי היום שחזרו 2/3 מהילדים מבית הספר הם ראו את השלט רחוק הכחול כאילו היה נורה של פרס מליון דולר בלוטו רצו אליו קיבלתי נשיקות וזהו... לא רואה אותם יותר התפוגגו לי הילדים. .

gal-or

New member
חן חמודה, תשמחי במה שיש לך.../images/Emo24.gif

שלום לך, אחרי מה שאני עברתי, תאמיני לי, עדיף לי שיהיה לי ילד כמו שלך. עדי

למעלה