אם לא נעיז לנסות..........

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

maof

New member
אם לא נעיז לנסות..........

אם לא ניקח סיכונים לעולם לא נגיע אל...... אם לא נחפש לעולם לא נימצא אם לא נתאמץ להתגבר על הספקות והפחדים לעולם לא נדע כמה נפלא להיות משוחררים מהם אם לא נצעד אל מעבר הקשיים,לעולם לא נגדל ונתחזק אם לא נשמור על חלומותינו נאבד אותם לנצח אבל, אם נעיז לנסות ולהתנסות, אם נבחן ונחפש, אם נגלה ונחלום, אם נתפתח ונגדל, ונעבור כל יום עם ההבנה שאנחנו יכולים לקחת רק במידה שזה אנחנו יכולים לתת ואנחנו יכולים לקבל מהחיים רק מתוך נמגוון שאנחנו חיים. כי אז...... נוכל באמת להיות מאושרים נוכל במהלך חיינו להגשים חלום או שנים ולנהוג באופן שיוביל אותנו לגעת בקשת בענן ולצבוע את חיינו בצבעים של ימים נפלאים מעוף

michaly44

New member
סיכונים....

לקחת סיכונים... יש לי אמונה שאם לוקחים סיכונים..אז לרוב גם מתקדמים. לא תמיד מצליחים אבל אם לא ניקח..איך נדע. מי שלא מסכן גם לא מרוויח. האם זה אופי של מהמר? אחד שאינו שוקל בכובד ראש? או אחד שמבין, שבלי להסתכן גם אין רווח. זה יכול להיות סיכון ריגשי זה יכול להיות סיכון כלכלי אבל תמיד יש סיכון בכל צעד שמבוצע לקראת העתיד..בלי לדעת מה הוא יביא. מעוף..מסכימה עם כל מלה שכתבת.

*יערית

New member
חשבתי......

לא חשוב.....

*יערית

New member
פססססססססססס

יערית חשבה מתי ה
יגיע הביתה
{לא חושבת הרבה..הוא כבר...
}

michaly44

New member
אתגר..מה הסיכון הכי גדול שלקחתם?

אני אתחיל.... שעזבתי את הארץ...בלי לדעת להיכן אני הולכת..בלי להכיר אנשים. להיות לבד. הלכתי.. רק באמונה גדולה..שילדי יבואו אחרי. והמשימה: להקים בית. הסיכון: שלא אוכל לקבל משכנתא..שלא אוכל לקנות בית.. שלא אמצע עבודה..ושאולי יקח כמה שנים עד שהאפרוחים שלי יגיעו. והתוצאה..בדידות גדולה.

אהבתי את הרעיון מיכל ../images/Emo45.gif

הכי גדול? לא יודעת , לקחתי הרבה סיכונים בחיים כל אחד מהם היה ענק כל אחד מהם הוביל אותי הלאה בגדול... דוגמא אחת? אחרי שנים של עיסוק בחינוך לאחר שרכשתי מעמד ,ותק ומוניטין הרגשתי שמיציתי ופשוט עזבתי בלי תוכנית מגובשת עם שלושה ילדים בחזקתי ומזונות שהם לעג לרש ועם דירה שכורה. ידעתי שאמצא עבודה ואכן כך היה ואז שוב אחרי שנתיים הלכתי והפעם החלטתי שהולכת עם הלב לעשות מה שאני אוהבת באמת ולעבוד בשביל עצמי , בלי מתווכים הפכתי לעצמאית בשטח צמחתי

michaly44

New member
וואו..הרבה אומץ דרוש לכך.

לקום..להתחיל מחדש..ועוד להיות עצמאית. סיכון עצום כשיש אחרים תחת כנפיך. במה את עוסקת?

כן זה דרש הרבה אומץ

אבל כנראה שממנו לא חסר לי
במה אני עוסקת? בעניני הרוח אני נומרולוגית שעוסקת ביעוץ והכוונה.

*יערית

New member
את...כן כן את........

אחרי מעוף....את והוא גרמתם לי לפרפרים חוזרים...ולרגש שלא יתואר במילים
חייבת להרגע...{שותה בירה +סיגרייה }חייבת להירגע.

*יערית

New member
מממממממממ

כאחת שחובבת אתגרים מוצהרת...קשה לשים אצבע על האתגר המיוחד שלי שבו היה סיכון גדול... אז בוחרת ב
שלי......כשגיליתי 24 שעות כמעט לאחר המעשה שבבטן שלי הופך תא לשניים וכך מתחלק לארבע וכו'..ומשם מתפתח אובר.....הלכתי עד הסוף בגלל כמה וכמה סיבות אבל זה בהחלט היה הסיכון הכי גדול שלי... מה שיהייה יהייה...הכי הרבה לא יהייה. ותודה לאל שני
יש לי בבית ולא מצטערת לרגע על הסיכון הזה שלקחתי...

rights

New member
מאת: קולין מק-קארתי

אם לא נעיז לנסות, לעולם לא נמצא את הקשת בענן מאת: קולין מק-קארתי

עוף כנף

New member
מוכרחים לקחת סיכון

וגם, קטע מוכר נוסף (לא ידוע לי המחבר): "חייבים לקחת סיכון, מאחר והסיכון הגדול ביותר בחיים הוא לא לסכן כלום. אדם שלא מסכן כלום,- לא עושה כלום. אין לו דבר, והוא לא שווה דבר. ייתכן והוא יחסוך מעצמו סבל או עצב, אבל הוא פשוט לא יוכל ללמוד, להרגיש, לשנות, לגדול ולחיות. כבול בתוך אמיתותיו,- הוא איבד את החופש שלו. רק אדם שלוקח סיכון, הוא אדם חופשי.". ה"סיכון" הגדול שלקחתי בחיי, הוא למעשה "הסיכוי" הגדול שנתתי לעצמי אי-פעם... ולכן אני כאן...

maof

New member
מיכל אחלה ../images/Emo39.gif

אני חושב שאני מהמר בדם....
כל חיי אני צריך את הרגש ללא נודע הדברים הם כל כך הרבה ........... שאני כבר לא זוכר מה ריגש יותר...... ואת מה שאני זוכר עדין חסוי
אז אני ישמור לעצמי את זכות השתיקה
מעוף

michaly44

New member
דוגמא קטנה עם מסקנה היתה

מלמדת אותנו משהו....אותי בכל אופן.

מצוטטת

New member
../images/Emo77.gif

יש לי חוב אצלך לא
אז הנה גם ממני.....מילה הלאה / רבקה זוהר באתי מעולם מלא ספקות ודאגה, כל הזמן קורים דברים, אין זמן להירגע. השנים חולפות וכבר חלף חצי חלום, אבל אני עוד מחפשת מקום. מבקשת דרך בין שבילים מפותלים, בתקווה שיום אחד אבין את הכללים, הסתובבתי די אך לא למדתי הרבה, רק דבר אחד ידעתי יפה: הלאה! צריך ללכת הלאה, לטפס למעלה, ולא להרתע. הלאה! עוד ללכת הלאה, רק ללכת הלאה, ולא להכנע. לא מצאתי את דרכי, ולא היה לי טוב, פעם פעמיים כבר ראיתי את הסוף. אך דווקא כשרגליי כושלות והכוחות כלים, משהו קורא אליי מבפנים: הלאה! צריך ללכת הלאה, לטפס למעלה, ולא להרתע. הלאה! עוד ללכת הלאה, רק ללכת הלאה, ולא להיכנע. שוב נצמדת למילים של אחרים ומנסה ללמד ת'עצמי....את המנטרה נשבעת שמנסה

למעלה