אם לא נעיז לנסות.....

אם לא נעיז לנסות.....

אני מקדישה קטע זה במיוחד לתגלי ולרונהלה. אבל כולם יכולים ללמוד ממנו. אם לא נעיז לנסות לא נמצא לעולם את הקשת בענן. ----------------------------- אם אף פעם לא נעיז לנסות לא נראה לעולם את הקשת בענן. אם אף פעם לא נחפש, לעולם לא נוכל למצוא. אם לא נתאמץ להתגבר על ספקותינו ופחדינו, לעולם לא נדע עד כמה נפלא לחיות בלעדיהם. אם לא נתמודד עם קשיים, לא נוכל להתחזק. אם לא נשמור על חלומותינו, נאבד אותם לנצח. אך..... אם נעיז לנסות ולהתנסות, נבחן ונחפש, נגלה ונחלום, נתפתח ונמשיך ללכת בכל יום עם ההבנה כי אנו יכולים לקחת רק במידה בה אנו יכולם לתת, וכי אנו יכולם לקבל מהחיים רק במידה בה אנו מאפשרים לעצמנו.... אז...... נוכל להיות מאושרים באמת. נוכל להגשים חלום או שניים במהלך דרכנו, ולרכוש את היכולת למצוא את הקשת בענן ולגוון את חיינו בימים ניפלאים. (קולין מקארתי) ******************* יקירות שלי מאחלת לכן את כל הטוב שרק אפשר. שתצליחו ללמוד ולהתגבר על הקשיים ותנצלו את ההזדמנות הזו כדי להתקדם הלאה ולמצוא את הקשת בענן. אני יודעת שלא יהיה קל, אבל אתן, אמיצות שלי, תעשו מאמץ ותתגברו על הקשיים שיעמדו בדרככן ותצאו משם רק יותר מחוזקות ומחושלות כדי להתמודד עם קשיי החיים. אוהבת אתכן תמיד ומבטיחה להיות בשבילכן בכל שלב ושלב אם חיבוק חם ואוהב שיתן את הכוח להמשיך הלאה. שלכן תמיד אם רק תרצו מאיה

מאיה אני לא מבינה אותך...

אני לא יודעת איך אני מרשה לעצמי לכעוס עלייך כי אני לא אמא שלך ולא אבא שלך וגם לא יותר גדולה ממך. אבל אני חושבת שאת אומרת משהו אחד ועשה אחר את אומרת לתגל ולרונה לנסות ושאם הן לא ינסו הן לא יגלו אבל את לא מנזה את רוצה לצאת מהאשפוז אם את לא רוצה את האשפוז אז אל תבני סוכה(עזבי חברה מחורפנת שלי אומרת את זה) אז אני בעד שתקשיבי לעצה של עצמך לאב יו יעל

יעלי

אני אסביר לך את ההבדל: האישפוז יום שלי, זה במקום שאינו מיועד למטופלים עם הפרעות אכילה. למען האמת, אני היחידה שם. ואף אחד שם לא יכול להבין אותי. ניסו לבנות לי שם מסגרת של אכילה מסודרת, לפחות בחצי היום שאני שם. אבל זה לא ממש מסודר, וגם אין לי השגחה אחרי זה כך שאני יכולה וגם הולכת להקיא. הם פשוט לא בנויים לטיפול בכך. ולכן, כשהיה צורך בכך וכשירדתי במשקל, שלחו אותי למקום אחר, של אישפוז מלא. חוץ מתל השומר, אין בארץ עוד מרכז אישפוזי לטיפול בהפרעות אכילה למבוגרים. ואני שמחה שרונה ותגל יגיעו לשם, כי לא קל להתקבל - יש ביקוש מאוד גדול. בשאר המקומות, שבחלקם הייתי, מדובר במחלקות פסיכיאטריות בהן מטפלים בכל סוגי המחלות הפסיכיאטריות. וזה לא קל להיות במקום כזה. מנסיון שלי. דבר נוסף - אני כבר חוויתי אישפוזים למיניהם, וגיבשתי לי בעקבות זה גם איזשהו מוטו, שאני מנסה ללכת בעקבותיו. זה לא תמיד הולך, אבל אני מנסה לדבוק בו עד כמה שאני יכולה. מקווה שהסברתי את עצמי לגבי הקטע של הסוכה - אני לא מבינה את חברה שלך. אני מספיק מחורפנת לבד. שלך מאיה הפרה

מאיה לה

המון תודה על השיר המקסים הזה הוא פשוט מהמם.. חיזקי ואימצי ומצאי לך את הדרך שתוביל אותך לרפואה שלמה והחלמה מהירה תדאגי לעצמך את חייבת.... תודהרבה אוהבת רונה

למעלה