חחחחח
J jenngirl New member 20/5/04 #10 כפרעע על מוריקה!../images/Emo99.gif../images/Emo82.gif כוווווסית שלי [: אפשר לשים תמונה שלך ממפגש פורום רובי וויליאמס? ["סליחה יש לכם את הדיוידי החדש של רובי וויליאמס?" ]
כפרעע על מוריקה!../images/Emo99.gif../images/Emo82.gif כוווווסית שלי [: אפשר לשים תמונה שלך ממפגש פורום רובי וויליאמס? ["סליחה יש לכם את הדיוידי החדש של רובי וויליאמס?" ]
מ מורי לנצח New member 20/5/04 #16 אממממ לא!!!!!!!!!!!!!! חחח התמונות מהמפגש של רובי הזויות מידי ככה זה שענט רודפת אחרי אנשים / שקיות של בורגר קינג עם מצלמה
אממממ לא!!!!!!!!!!!!!! חחח התמונות מהמפגש של רובי הזויות מידי ככה זה שענט רודפת אחרי אנשים / שקיות של בורגר קינג עם מצלמה
J jenngirl New member 20/5/04 #18 ../images/Emo6.gif../images/Emo82.gif ענט הזו... מצ'וגעת אבל אין עליה. עם המשפטים שלה: "אוייסקי פוייסקי" , "מה קווה" "תודית" "התגגתי" [: מוווצ
../images/Emo6.gif../images/Emo82.gif ענט הזו... מצ'וגעת אבל אין עליה. עם המשפטים שלה: "אוייסקי פוייסקי" , "מה קווה" "תודית" "התגגתי" [: מוווצ
מ מורי לנצח New member 20/5/04 #25 סליחה?????? תודית זה לא של ענט !!!! תודית זה של טימוש !! אני מבקשת כל מי שדטבר טימית יודע שתודית זה לא של ענט !! איפה תומר ועדסיט שיסכימו איתי !?
סליחה?????? תודית זה לא של ענט !!!! תודית זה של טימוש !! אני מבקשת כל מי שדטבר טימית יודע שתודית זה לא של ענט !! איפה תומר ועדסיט שיסכימו איתי !?
N not myself anymore New member 20/5/04 #33 ../images/Emo45.gif תודית של זה טימוש ובכלל כל מילה של מורי זהב טהור
J jenngirl New member 21/5/04 #45 ../images/Emo12.gif../images/Emo82.gif אני מכחישה! היא רק אומרת אם אני אומרת לה :/ ומוזר לא לראות אותך כחול[למרות שאני רואה אותך לא כחול גם בזיהוי שירים ]
../images/Emo12.gif../images/Emo82.gif אני מכחישה! היא רק אומרת אם אני אומרת לה :/ ומוזר לא לראות אותך כחול[למרות שאני רואה אותך לא כחול גם בזיהוי שירים ]
מ מורי לנצח New member 21/5/04 #46 דרורייייייייייייייייייייי נחון אותך אני לא סובלת ! נו בוא כבר לעשות לי ילד !!!!!!!
E escaping New member 24/5/04 #93 ../images/Emo6.gif אכן צחוקיות....( ייאי... כמה הודעות משורשרות עלי... הוחמאתי