אם לא אכפת לכן...

sivan1996

New member
אני כל כך צריכה לק כסוף כזה!!! XD

אבל יש רק אפורים עם נצנצים :|

Laply Love

New member
האמת שיש

ראיתי בקניון הזהב, ובסינמה סיטי.. לא קניתי כי לא היה לי כסף

InbarKiii

New member
אבל זה לא לק כסףD:

זאת מדבקת מראה כזאת .. אני רוצה לקנות כאלה

XoLilMissLolaoX

New member
עונה../images/Emo3.gif

שם: לי גיל: 17 תאריך לידה: 21.9 מתי התחלת לאהוב את אדם? מאיידול השיר הראשון ששמעת: או mad world או ring of fire ואם הכוונה לבדיסק שלו אז fot your entertainment או master plan השיר שהכי התחברת אליו: אממממ sleepwalker איי גאס השיר שהכי פחות התחברת אליו: a loaded smile אדם ג'ינג'\בלונדיני או שחור ? שחור אוף קורס...הבלונד מחריד אדם עם לק או בלי ? עם...אבל מתי הוא היה בלי? :-O כדאי לאדם לעשות מניקור לדעתך? הוא לא כבר עושה מניקור?? האם טומי ואדם צריכים להיות יחד? אממ כן כי מגיע לו כבר מישו!! איזה תכונה של טומי ואדם את הכי אוהבת? אדם-הוא הבנאדם הכי מתוק בעולם והצחוק שלו פשוט שובה ואפשר עוד להמשיך....עד סוף העולם
טומי-העובדה שהוא בקושי מדבר פשוט הורגת אותי אבל הדבר שאני הכי אוהבת אצלו זה שהוא בנאדם עם ראש פתוח ושהוא ככה זורם עם אדם בכיף זה דבר מדהים שממש לא מובן מאליו

sivan1996

New member
אהה לילוש מצאתי אותך בפורום! D:

חחחחח אני מקווה ש"זורם"= חשיפת תחת DXD

XoLilMissLolaoX

New member
חחחח מצחיקה ../images/Emo3.gif

לא ידעת שזאת אני?! וזורם זה בין השאר גם חשיפת התחת שלו אבל הכוונה הייתה יותר ללזרום עם אדם על הבמה לפני כל העולם ואישתו בלי שיהיה לו אכפת P=

InbarKiii

New member
אז אני אהיה חמודה ואענה .. :)

שם: ענבר גיל: 16 תאריך לידה: 28.6.94 עיר מגורים: נס ציונה :] מתי התחלת לאהוב את אדם? מהאודישן הראשון אבל הייתי בהכחשה .. השיר הראשון ששמעת: מה שהוא שר באודישן? ומהדיסק כמו שאמרו FYE, שמעתי בשידור בלייב השיר שהכי התחברת עליו: ברוקן אופן, אפטרמאט'
השיר שהכי פחות התחרת עליו: לודד סמייל
אדם ג'ינג'\בלונדיני או שחור ? חוםםםםםםםםםם !!!!!!!!
הוא כזה ילד קטן ומתוק עם חום D: אדם עם לק או בלי ? עם! בידיוק אתמול ראיתי תמונה שלו שלא היה לו לק וזה היה מוזר :| כדיי לאדם לעשות מניקור לדעתך? אם עודפעם יהיה וידאו שלו עושה מניקור, ונושף על האצבעות וכאלה בכייייייף :) אאאאאאאז, פה אני אשנה כי אממ... קראדם\בראדם עדיף מלמבליף
האם בראד\קריס ואדם צריכים להיות יחד? כככככן, בראדם\קראדם
איזה תכונה של בראד\קריס ואדם את הכי אוהבת? בראדלי הוא היצור הכי קטן ומתוק בעולם! חולה על התמונות שלהם שרואים כמה הם מאוהבים
בקריס ואדם אני פשוט אוהבת שהם הופכים לילדים קטנים וחמודים אחד ליד השני ..ושאדם הופך ליידו לשלולית והם פשוט מקסימייים D:

nini18

New member
את חמודהההההההההההההה ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

הרגת אותי מצחוק עם השאלון בסוף ולגמרי איתך

InbarKiii

New member
חחח צריך לחזור לאדם ואהוביו הישנים!

עוד קצת טומי ואני אתפוצץ חחחח

RacheLambert

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif על קראדם

למרות שנראה לי שקריס כבר לא שם עליו