אם לא אכפת לכן...

Laply Love

New member
אם לא אכפת לכן...

בא לי לעשות לכן איזה שאלון, אני בקושי מכירה פה מישהי
אז יהיה הוגן עם אני והרשומות החדשות נכיר את הותיקות לעומק (וכשאני אומרת לעומק, אני מיתכוונת לעומק חחח
לא, סתם! ) ואההההה סליחה אם אני ממש מטומטמת בשעות האלה ושאני חופרת, 24 שעות שהייתי בלי המחשב כי האינטרנט לא התחבר...ואני באטרף מזה, אל תישאלו למה (
)
שם:
עיר מגורים:
מתי התחלת לאהוב את אדם?
השיר הראשון ששמעת:
השיר שהכי התחברת עליו:
השיר שהכי פחות התחרת עליו:
אדם ג'ינג'\בלונדיני או שחור ?
אדם עם לק או בלי ?
כדיי לאדם לעשות מניקור לדעתך?
האם טומי ואדם צריכים להיות יחד?
איזה תכונה של טומי ואדם את הכי אוהבת? (שמתן לב שאני היחידה שמעלה רעיונות לפינות והכל... ?
)

R o c k s e n

New member
חחחח איזה חמודה את ../images/Emo13.gif

שם: רוקסן גיל: 23 וחצי תאריך לידה: 2.1.86 עיר מגורים: רמת גן מתי התחלת לאהוב את אדם? מהאודישן הראשון באיידול השיר הראשון ששמעת: FYE כי קודם יצאה הצצה לשיר הזה השיר שהכי התחברת עליו: השיר שהכי פחות התחרת עליו: אדם ג'ינג'\בלונדיני או שחור ? שחור אדם עם לק או בלי ? עם כדיי לאדם לעשות מניקור לדעתך? חחחח הוא עושה מניקור האם טומי ואדם צריכים להיות יחד? מה שטוב לו איזה תכונה של טומי ואדם את הכי אוהבת? טומי מתוק ומצחיק, מעבר לזה לא כ"כ מכירה את האופי שלו.. באדם אני אוהבת הכללל וכבר חפרנו כ"כ הרבה על כל התכונות המדהימות שלו (שמתן לב שאני היחידה שמעלה רעיונות לפינות והכל... ? ) כרגע את היחידה [ וכל הכבוד לך] אבל באופן כללי יש המון בנות שמשקיעות ומפעילות את הפורום, אני מניחה שהן ממש עסוקות עכשיו. אני לקחתי חופשה אז יש לי יותר זמן להיות פה חבל שזה לא יוצא מתי שכולן כאן אבל לא נורא

Laply Love

New member
איזה חמודה ?!

חווח, גל של טימטום תקף אותי פתאום... שחכתי מזה ימין ומזה שמאל. מה קרה לי ?!

shani cohen1

New member
אני לא יודעת אם אני נחשבת ותיקה אבל...

לא אכפת לך נכון
שם:שני גיל:14 תאריך לידה:14.10 עיר מגורים:חיפה מתי התחלת לאהוב את אדם?באיידול השיר הראשון ששמעת:שלו? WWFM השיר שהכי התחברת עליו:אמממ כולם השיר שהכי פחות התחברת עליו:היתחברתי לכולם...
אדם ג'ינג'\\בלונדיני או שחור ?אממ...שניהם?...
אדם עם לק או בלי ?עםםםםםם כדיי לאדם לעשות מניקור לדעתך?לא יודעת...אם בא לו סבבה
האם טומי ואדם צריכים להיות יחד?כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה תכונה של טומי ואדם את הכי אוהבת?לא הבנתי....

../images/Emo13.gif

שם: הדס גיל: 15 וחצי תאריך לידה: 13.3 עיר מגורים: תל אביב מתי התחלת לאהוב את אדם? מהאודישן הראשון
השיר הראשון ששמעת: broken open השיר שהכי התחברת עליו: broken open השיר שהכי פחות התחרת עליו: אממ לא יודעת אני אוהבת את כולם מבחינת המילים את לודד דמייל אני לא אוהבת כל כך את איך שזה נשמע וגם את סואקד.. אדם ג'ינג'\בלונדיני או שחור ? שחור אדם עם לק או בלי ? אממ לא ראיתי אותו הרבה בלי לק
כדיי לאדם לעשות מניקור לדעתך? חח לא יודעת הוא בטח עושה
האם טומי ואדם צריכים להיות יחד? לא איזה תכונה של טומי ואדם את הכי אוהבת? של אדם כל כולו
למרות שאני לא מכירה אותו אממ אבל בטח זה שהוא ממש בטוח בעצמו והוא הכי מתוק בעולם

mayarel

New member
היייייייייייייייייייייייייייייייייי ../images/Emo25.gif

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo8.gif אני פה מהיום הראשון של הפורום

ועוד מהקומונה ! אז אני מניחה שאני ותיקה
שם:רנטה
תאריך לידה:12.7
עיר מגורים:ראשון.
מתי התחלת לאהוב את אדם?מהרגע שהראו אותו בטלוויזיה-האודישן
השיר הראשון ששמעת: עם הכוונה עוד מתקופת איידול,אז מה ששר באודישן,קווין. ואם אחרי איידול אז זה היה FYE ביום שהסינגל יצא .הקשבתי בלייב
השיר שהכי התחברת עליו: BO,AFTERMATH
השיר שהכי פחות התחרת עליו:-
אדם ג'ינג'\בלונדיני או שחור ?שחור.
אדם עם לק או בלי ?ערום.
כדיי לאדם לעשות מניקור לדעתך? הוא עושה.
האם טומי ואדם צריכים להיות יחד? לא.כי אדם וצ'יקס פוראבר
איזה תכונה של טומי ואדם את הכי אוהבת?הכל.

sivan1996

New member
טה דה!:]

שם: סיון גיל: כמעט 15 תאריך לידה: 10.2 עיר מגורים: רמת גן מתי התחלת לאהוב את אדם? בשניה שהוא סיים את איידול XD השיר הראשון ששמעת: אני כמעט בטוחה שזה היה סליפוואקר או WWFM... השיר שהכי התחברת עליו: AFTERMATH השיר שהכי פחות התחרת עליו: SOAKED אדם ג'ינג'\בלונדיני או שחור ? שחור!! :} אדם עם לק או בלי ? עם =] כדיי לאדם לעשות מניקור לדעתך? אממ............... -.- האם טומי ואדם צריכים להיות יחד? לא. איזה תכונה של טומי ואדם את הכי אוהבת? לטומי אין תכונות, הוא סתם יפה =] ואדם?! הכל. הוא פשוט מושלם! הקטע שהוא לא מוותר על חלומות ובמיוחד על האהבה שלו
.
(שמתן לב שאני היחידה שמעלה רעיונות לפינות והכל... ? ) אה... עכשיו כן ^.^

RacheLambert

New member
אוקיי עונה ../images/Emo3.gif

שם: רחלי גיל: 20 תאריך לידה: 18.7 עיר מגורים: תל אביב מתי התחלת לאהוב את אדם? מהאודישן הראשון נמסתי ממנו השיר הראשון ששמעת: FYE השיר שהכי התחברת עליו: קשה להגיד אחד השיר שהכי פחות התחרת עליו: ALS אדם ג'ינג'\בלונדיני או שחור ? שחורדינג'י
שחור
אדם עם לק או בלי ? עם ועדיף שגם עם המון טבעות כדיי לאדם לעשות מניקור לדעתך? למה לא? האם טומי ואדם צריכים להיות יחד? כן איזה תכונה של טומי ואדם את הכי אוהבת? הכל שניהם מדהימים!

הנה מידע לעומק עליי ../images/Emo3.gif

שם: סילבי גיל: 15 עוד שנייה וחצי 16...
תאריך לידה: 1.11 עיר מגורים: קריית גת מתי התחלת לאהוב את אדם? כשראיתי אותו מתארח אצל אלן דג'נרס, אהבה ממבט ראשון חחחח השיר הראשון ששמעת: if i had you השיר שהכי התחברת עליו: sleepwalker & watha you want from me השיר שהכי פחות התחרת עליו: mad world אדם ג'ינג'\בלונדיני או שחור ? שחור אדם עם לק או בלי ? עם לק!!! ורק שחור!! אני שונאת שהוא שם את הלק ירוק כהה בעעע כדיי לאדם לעשות מניקור לדעתך? מה שבא לו האם טומי ואדם צריכים להיות יחד? כן כן כן כן אם הם יהיו ביחד אני יהיה הכי מאושרת בעולם!! איזה תכונה של טומי ואדם את הכי אוהבת? אני לא מכירה את התכונות של טומי אבל במיוחד שהוא מצליח להשאר אדיש כזה כשאדם בא לנשק אותו חח אני לא הייתי מסוגלת לעמוד בזה ואצל אדם אני אוהבת בעיקר שהוא פתוח
על במה .. :) (שמתן לב שאני היחידה שמעלה רעיונות לפינות והכל... ? ) כול הכבוד המשיכי כך

R o c k s e n

New member
נראה לי שזה שרשור הכרות שכולם יכירו את כולם..

החדשים יכירו את הוותיקים והוותיקים את החדשים

SLEPPY

New member
למרות שאני חדשה... אני אענה..

שם:אתי גיל: 22 מתי התחלת לאהוב את אדם? לפני כחודש בערך השיר הראשון ששמעת: MAD WORLD השיר שהכי התחברת עליו:MAD WORLD השיר שהכי פחות התחרת עליו: לבינתיים אין... אדם ג'ינג'\בלונדיני או שחור ? שחור אדם עם לק או בלי ? עם כדיי לאדם לעשות מניקור לדעתך? אני חושבת שהוא עושה האם טומי ואדם צריכים להיות יחד? כ-ן- ! הם מתוקים כאלה בהופעות וחופשי יש משהו באוויר בינהם איזה תכונה של טומי ואדם את הכי אוהבת? של טומי הביישנות בכאילו שלו ואדם הכל (!) אבל במיוחד התיאטרליות שלו וזהו

Pooola

New member
עונה ^^

שם: נטע גיל: 20 תאריך לידה: 16.12 עיר מגורים: ישוב מעגלים :p מתי התחלת לאהוב את אדם? מתישהו בשנה שעברה השיר הראשון ששמעת: WWFM השיר שהכי התחברת עליו: סליפווקר השיר שהכי פחות התחרת עליו: וודו. אדם ג'ינג'\בלונדיני או שחור ? שחור יפה לו, אבל ג'ינג'י זה יוניק. אדם עם לק או בלי ? עם! כדיי לאדם לעשות מניקור לדעתך? לא האם טומי ואדם צריכים להיות יחד? לא איזה תכונה של טומי ואדם את הכי אוהבת? שובבים

Laply Love

New member
אומנם אני חדשה...אבל, נזרום :p

שם:נטלי גיל:עוד מעט 14 תאריך לידה:3.11 עיר מגורים:ראשון
מתי התחלת לאהוב את אדם?ליפני 3\4 חודשים ? אני לא סופרת !
השיר הראשון ששמעת:WWFM השיר שהכי התחברת עליו:SW השיר שהכי פחות התחרת עליו:בנתיים -אין- אדם ג'ינג'\\בלונדיני או שחור ?שחור !!! אדם עם לק או בלי ?עם, אני לעומת סילבי..אוהבת גם את הלק הכסוף בהופעת ה-AMA, וסגול כהה..מאוד!
כדיי לאדם לעשות מניקור לדעתך?הרבה בנות אמרו שהוא עשה, באמת ?! הוא אמר שאין לו זמן חוווח, קיצר אני אומרת שכן
האם טומי ואדם צריכים להיות יחד?יאפ' , הם כאלה חמודים יחד !!!!!!
איזה תכונה של טומי ואדם את הכי אוהבת? אצל טומי שהוא כזה חמוד וחתולי
(מיצי), כל כך מתאים לי...ואדם שהוא פתוח לעולם ושהוא דוחף זין לכל האנשים שאומרים שהוא איכסה (
) אני גאה בו !!!!!

למעלה