אם כן מה היא בגידה

אם כן מה היא בגידה

במישהיא אחרת זו בגידה? האם שיחה בעבודה זו בגידה? האם לצאת ליום עיון עם חברה זה בגידה? האם הכנסת הזין לכוס - תרתי משמע זו בגידה? או שכל מגע אפילו ידני הוא בגידה? האם רעיון הבגידה הוא שפיכת הזרע בתוך אשה כדי להקים בית חדש היא הבגידה האולטימטיבית? האם רעיון של שמירה על הרכוש והירושה היא הבסיס למניעת בגידה? אם אני יורד לנבכי ההיסטוריה, הרי מעולם לא דובר על אהבה בין בני זוג, רק על שייכות והשתייכות. כעין רכוש שיש לשלם עליו בזמן החתונה ולהתחייב. זכותה של האשה בשמירה ובמעקב אחרי בעלה שלא ילך עם נשים אחרות ולא יקים לו קו נוסף של יורשים בטלה היום עם המצאת הגלולה/קונדום או כל אמצעי אחר. התענוג שבמין ושאינו רק למען מצווה כמו אצל הדתיים הופך את המין למעניין ביותר מתוך הגירויים שיש לנו ביום יום ושמחירו טוב לכל נפש.

הי הי אצל דתיים זו לא רק מיצווה

עצם קיום יחסים מיניים היא גם הנאה וגם לשם ההנאה, היא גם נועדה לחבר בין גבר ואישה, ודוקא בתור בן אדם אני חושבת שהפתיחות לכל הבא ליד קצת מורידה מהערך העליון שאמור להיות לנושא המיני. אם זה היה דבר פחות בהמי-סליחה על הביטוי-אבל זו המציאות. כל אחת\ת שהןלך ושוכב\ת בכל הזדמנות זה נותן לכל העינין ערך מופחת. לטעמי לקיים יחסית עם אדם קבוע ולא כל חודש עם מישהו אחר, לטעמי זה הרבה יותר כיף, מרגישים שייכות. ולנושא מהי בגידה, לדעתי בגידה זה מתחיל מלצאת מאחורי הגב של בן\ת הזוג. כי מספיק לצאת מאחורי הגב... ומהר מאד זה הופך למוחשי. כי זוהי דריכת רגל ולאחרייה יש את הפיתוי ולך תדע לאן זה יגיע. אני אישית חושבת, בתור אחת שיש לה המון חברים, ויש לי קשר עם חברים שלנו והכל, אז אני חושבת שאפשר להיות בקשר להתיעץ ולדון אבל בלי שום מגע אפילו של מה קורה כיף וכאלה... פשוט כל מה שקשור למגע הוא לא. ואז, כשיודעים לישמור על מרחק טוטאלית, קל יותר לישלוט גם בקטע המיני שעלול להביא למצב של בגידה. ואני מדברת בתור אחת שעובדת עם גברים נשואים, ויש לנו המון חברים. תיהו חברים טובים כמה שפחות תיגעו ככה פחות תיפלו.

seeyou

New member
דיון פילוסופי?../images/Emo178.gif

בגידה זה לא חשבון לכיתא ב'! זאת פונקציה מורכבת : -נורמה חברתית -זמן/תקופה -מקום אפשר לראות את הבגידה כהפרה של חוזה בין 2 צדדים כאשר צד אחד רוצה לקיים את הסעיפים עם האותיות הקטנות על פרשנותו

ואם...

אני מספרת לבעלי שיש מישהו שמוצא חן בעיני כבר כמה זמן ואני רוצה לבדוק אם יש שם משהו מעבר לסתם משיכה והוא מסכים כי הוא יודע שאם הוא יעצור אותי אני ממילא אלך מאחורי הגב? נאמר שאנחנו מסכימים לתת אחד לשניה (וגם להיפך) את המקום לגלות אהבה חדשה תוך כדי שמירה על בית משותף בגלל הילדים. האם גם אז זאת בגידה?

למעלה