אם כבר שלאונים. שאלון האוכל!!!!

אם כבר שלאונים. שאלון האוכל!!!!

נכון שמעניין אתכם כיצד כל אחד מחברי הפורום אוכל את האוכל שהוא אוכל...? [גם אם לא....
אין לכם ברירה אלא לענות על כל השאלות
]
ארוחת מקדונלדס [או שאר הג'נקפוד הדומה]: קודם צ'יפס ואחר כך הלחמניה עם הבורגר, או הפוך, או בצורה חופפת ( בבאת אחת )?
גלידה: האם אתם אוכלים את כדורי הגלידה ומתחילים לאכול תוך כדי גם את הגביע, או שאתם מרוקנים את הגביע מתוכנו, ורק אחר כך בולסים את הגביע?
ביצת עין (למי שאוכל)... קודם את הלבן, או קודם את הצהוב?
פיצה....: למוזרים שבינינו: יש כאלה שאוכלים אותה הפוך? [מהקשה אל השפיץ?]
מילקי. [מה לעשות אין פה סמייל אחר
] : קודם הקצפת ואז השוקולד? או קודם השוקולד ואז הקצפת?
קרמבו! [זה פשוט דומה קצת] : קודם הביסקוויט ואז הקצפת, או קודם הקצפת ורק אז הביסקוויט? טוב, נהייתי רעב..... אז...צ'או

A t z a

New member
אבל אני ממש לא רעבה,זה קשה ככה../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

נכון שמעניין אתכם כיצד כל אחד מחברי הפורום אוכל את האוכל שהוא אוכל...? [גם אם לא.... אין לכם ברירה אלא לענות על כל השאלות ] ארוחת מקדונלדס [או שאר הג'נקפוד הדומה]: קודם צ'יפס ואחר כך הלחמניה עם הבורגר, או הפוך, או בצורה חופפת ( בבאת אחת )? קודם ההמבורגר ובסוף הצ'יפס
או אם אתה מיכל-קודם עשירית נאגט,ואז שליש פוטטו. הפסקה. ממשיכים לנגוס בנאגט שהתחלנו,הפעם טיפה יותר מהר-והופ,עוד תשיעית נאגט כבר בבטן של מיכל! אח"כ מתפנים לסיים עם הפוטטו הלא גמור, ובערך כעבור 9 שעות מהביס הראשון, מיכל עושה טובה לאנושות ומסיימת לאכול
. גלידה: האם אתם אוכלים את כדורי הגלידה ומתחילים לאכול תוך כדי גם את הגביע, או שאתם מרוקנים את הגביע מתוכנו, ורק אחר כך בולסים את הגביע? מרוקנת את הגביע ואז אותו ביצת עין (למי שאוכל)... קודם את הלבן, או קודם את הצהוב? פעם כשהייתי אוכלת את זה..קודם הצהוב פיצה....: למוזרים שבינינו: יש כאלה שאוכלים אותה הפוך? [מהקשה אל השפיץ?] אניייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!
אני המוזרים!!
מילקי. [מה לעשות אין פה סמייל אחר ] : קודם הקצפת ואז השוקולד? או קודם השוקולד ואז הקצפת? קודם כפית קצפת,אז חופרים מערה קטנה,מסיימים תשוקולד,ואז מסיימים את הקצפת. קרמבו! [זה פשוט דומה קצת] : קודם הביסקוויט ואז הקצפת, או קודם הקצפת ורק אז הביסקוויט? ברור שהביסקוויט בסוף

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

"או אם אתה מיכל-קודם עשירית נאגט,ואז שליש פוטטו. הפסקה. ממשיכים לנגוס בנאגט שהתחלנו,הפעם טיפה יותר מהר-והופ,עוד תשיעית נאגט כבר בבטן של מיכל! אח"כ מתפנים לסיים עם הפוטטו הלא גמור, ובערך כעבור 9 שעות מהביס הראשון, מיכל עושה טובה לאנושות ומסיימת לאכול."

Oyster Girl

New member
בואנה../images/Emo6.gif לאכול לאט זה בריא../images/Emo6.gif

ותרגעו שניכם
יש דברים שלא כולם צריכים לדעת

שאלון חשוב ביותר..

ארוחת מקדונלדס [או שאר הג'נקפוד הדומה]: קודם צ'יפס ואחר כך הלחמניה עם הבורגר, או הפוך, או בצורה חופפת ( בבאת אחת )?אני לא סובל המבורגר חוץ מבורגרס באר (הבהרה חשובה מאוד!) ואז אני אוכל חופף גלידה: האם אתם אוכלים את כדורי הגלידה ומתחילים לאכול תוך כדי גם את הגביע, או שאתם מרוקנים את הגביע מתוכנו, ורק אחר כך בולסים את הגביע?ברור שתוך כדי ביצת עין (למי שאוכל)... קודם את הלבן, או קודם את הצהוב? צהוב עם לחם שסופג פיצה....: למוזרים שבינינו: יש כאלה שאוכלים אותה הפוך? [מהקשה אל השפיץ?]לא מילקי. [מה לעשות אין פה סמייל אחר ] : קודם הקצפת ואז השוקולד? או קודם השוקולד ואז הקצפת?מה??מעורבב קרמבו! [זה פשוט דומה קצת] : קודם הביסקוויט ואז הקצפת, או קודם הקצפת ורק אז הביסקוויט?השחור שמסביב, אז הקצפת ואז העוגיה טוב, נהייתי רעב..... אז...צ'או הודגש באמצעות מדגישומטיק

ירדן88

New member
באליאוכלעכשיו

ארוחת מקדונלדס [או שאר הג'נקפוד הדומה]: קודם צ'יפס ואחר כך הלחמניה עם הבורגר, או הפוך, או בצורה חופפת ( בבאת אחת )?בצורה חופפת
ואם כבר אז לא מקדונלס
גלידה: האם אתם אוכלים את כדורי הגלידה ומתחילים לאכול תוך כדי גם את הגביע, או שאתם מרוקנים את הגביע מתוכנו, ורק אחר כך בולסים את הגביע?תוך כדי את הגביע.. ביצת עין (למי שאוכל)... קודם את הלבן, או קודם את הצהוב?צהוב פיצה....: למוזרים שבינינו: יש כאלה שאוכלים אותה הפוך? [מהקשה אל השפיץ?]דנעעע!!
מילקי. [מה לעשות אין פה סמייל אחר ] : קודם הקצפת ואז השוקולד? או קודם השוקולד ואז הקצפת?איכ שוקולד..
קרמבו! [זה פשוט דומה קצת] : קודם הביסקוויט ואז הקצפת, או קודם הקצפת ורק אז הביסקוויט?כנ"ל..

Lady In Blues

New member
נו, שאלון כללבי ../images/Emo9.gif

(תוך כדי מילוי השאלון שמתי לב שחצי מהדברים פה לא נוגעים אלי...
)
ארוחת מקדונלדס [או שאר הג'נקפוד הדומה]: קודם צ'יפס ואחר כך הלחמניה עם הבורגר, או הפוך, או בצורה חופפת ( בבאת אחת )? קודם הצ'יפס. ורק הצ'יפס
*ע"ע החתימה שלי.*
גלידה: האם אתם אוכלים את כדורי הגלידה ומתחילים לאכול תוך כדי גם את הגביע, או שאתם מרוקנים את הגביע מתוכנו, ורק אחר כך בולסים את הגביע? אוכלת כמו שצריך! לאט לאט ותוך כדי גם את הגביע
ביצת עין (למי שאוכל)... קודם את הלבן, או קודם את הצהוב? לא אוכלת ביצים
למוזרים שבינינו: יש כאלה שאוכלים אותה הפוך? [מהקשה אל השפיץ?] אני אוכלת רגיל, אבל מוזר
מורידה את הגבינה (עד שלא נשאר פירור!!!), מגלגלת אותה מהשפיץ פנימה כך שנוצרת "לאפת פיצה" (כינוי מטומטם של חברה) ורק אז אוכלת
מילקי.: קודם הקצפת ואז השוקולד? או קודם השוקולד ואז הקצפת? לא אוכלת מילקי. ג'לטין ארור
קרמבו! : קודם הביסקוויט ואז הקצפת, או קודם הקצפת ורק אז הביסקוויט? לא אוכלת קרמבו. ביצים ארורות הווו יש לי חשק לפסטה טובה

Ronushnush

New member
[סמיילים וסמינים לנושא] [שלח/י]

ארוחת מקדונלדס [או שאר הג'נקפוד הדומה]: קודם צ'יפס ואחר כך הלחמניה עם הבורגר, או הפוך, או בצורה חופפת ( בבאת אחת )? אממ Oo אני מניחה שקודם הצ'יפס גלידה: האם אתם אוכלים את כדורי הגלידה ומתחילים לאכול תוך כדי גם את הגביע, או שאתם מרוקנים את הגביע מתוכנו, ורק אחר כך בולסים את הגביע? תוך כדי ביצת עין (למי שאוכל)... קודם את הלבן, או קודם את הצהוב? הצהוב פיצה....: למוזרים שבינינו: יש כאלה שאוכלים אותה הפוך? [מהקשה אל השפיץ?] אני
מילקי. [מה לעשות אין פה סמייל אחר ] : קודם הקצפת ואז השוקולד? או קודם השוקולד ואז הקצפת? מעורבב כאילו?! קרמבו! [זה פשוט דומה קצת] : קודם הביסקוויט ואז הקצפת, או קודם הקצפת ורק אז הביסקוויט? איכסה קרמבו :)

../images/Emo215.gifאוכל... ../images/Emo97.gif

ארוחת מקדונלדס [או שאר הג'נקפוד הדומה]: קודם צ'יפס ואחר כך הלחמניה עם הבורגר, או הפוך, או בצורה חופפת ( בבאת אחת )? צמחונית.
גלידה: האם אתם אוכלים את כדורי הגלידה ומתחילים לאכול תוך כדי גם את הגביע, או שאתם מרוקנים את הגביע מתוכנו, ורק אחר כך בולסים את הגביע? לא אוכלת בגביע, חח. אבל אם כן זה גם וגם.
ביצת עין (למי שאוכל)... קודם את הלבן, או קודם את הצהוב? את הלבן.
פיצה....: למוזרים שבינינו: יש כאלה שאוכלים אותה הפוך? [מהקשה אל השפיץ?] לא
.
מילקי. [מה לעשות אין פה סמייל אחר ] : קודם הקצפת ואז השוקולד? או קודם השוקולד ואז הקצפת? לא אוהבת מילקי.
קרמבו! [זה פשוט דומה קצת] : קודם הביסקוויט ואז הקצפת, או קודם הקצפת ורק אז הביסקוויט? לא אוהבת קרמבו!! שונאת.

מאיה911

New member
באלי סושיי כמו לאדעת מה!!!!../images/Emo209.gif../images/Emo209.gif

ארוחת מקדונלדס [או שאר הג'נקפוד הדומה]: קודם צ'יפס ואחר כך הלחמניה עם הבורגר, או הפוך, או בצורה חופפת ( בבאת אחת )? ביחד!
כאילו ביס מזה וביס מזה.. גלידה: האם אתם אוכלים את כדורי הגלידה ומתחילים לאכול תוך כדי גם את הגביע, או שאתם מרוקנים את הגביע מתוכנו, ורק אחר כך בולסים את הגביע? קודם אוכלת את הגלידה ואח"כ את הגביע ביצת עין (למי שאוכל)... קודם את הלבן, או קודם את הצהוב? ברור שקודם את הלבן!!! פיצה....: למוזרים שבינינו: יש כאלה שאוכלים אותה הפוך? [מהקשה אל השפיץ?] לאאאא!!! רק דנע המוזרה!
זה מוציא את כל הכיף מהפיצה מילקי...: קודם הקצפת ואז השוקולד? או קודם השוקולד ואז הקצפת? לא אוהבת מילקי, אבל קודם את הקצפת קרמבו! [זה פשוט דומה קצת] : קודם הביסקוויט ואז הקצפת, או קודם הקצפת ורק אז הביסקוויט?
פוכססס שונאתתתתתתתתתת קרמבוווו

Oyster Girl

New member
אוקיי, זה הולך להיות זוועה ../images/Emo6.gif

ארוחת מקדונלדס [או שאר הג'נקפוד הדומה]: קודם צ'יפס ואחר כך הלחמניה עם הבורגר, או הפוך, או בצורה חופפת ( בבאת אחת )? בצורה חופפת בדרך כלל, אבל תמיד משאירה צ'יפס לסוף כדיי לסיים עם משהו טעים יותר
אם אני לוקחת נאגטס אז אני משאירה אחד לסוף. גלידה: האם אתם אוכלים את כדורי הגלידה ומתחילים לאכול תוך כדי גם את הגביע, או שאתם מרוקנים את הגביע מתוכנו, ורק אחר כך בולסים את הגביע? קודם את כל הגלידה, בסוף את הגביע
ביצת עין (למי שאוכל)... קודם את הלבן, או קודם את הצהוב? פעם אכלתי, ואכלתי רק את הצהוב
פיצה....: למוזרים שבינינו: יש כאלה שאוכלים אותה הפוך? [מהקשה אל השפיץ?] רק הפוך
זה הכי טעים ככה
מילקי. [מה לעשות אין פה סמייל אחר ] : קודם הקצפת ואז השוקולד? או קודם השוקולד ואז הקצפת? חחחחחח
מילקי זה סיפור לא טוב. אני מוציאה את המכסה ושמה עליו חצי מהקצפת. אחר כך אני מערבבת את כל מה שנשאר בפנים ואוכלת מהר כדיי לא להרגיש את השוקולד המגעיל
ואז אוכלת את הקצפת שהשארתי בצד
היא כזאת טעימה
קרמבו! [זה פשוט דומה קצת] : קודם הביסקוויט ואז הקצפת, או קודם הקצפת ורק אז הביסקוויט? לא אוכלת קרמבו, זה דבר מזעזע

A t z a

New member
את לא רצינית../images/Emo12.gifאת לא אוהבת קרמבו????../images/Emo80.gif

ואני חברה שלך????? גט!! מיד!!!

Oyster Girl

New member
שתקי כבר,עכברוש מעבדה ../images/Emo6.gif

מספיק התחלתי לאכול חומוס בגללך

למעלה