אם כבר שירים..

NesheM

New member
אם כבר שירים..

זו היצירה האחרונה שלי: "השמש מתחבאת מאחורי העננים כך הלב שלי שקט נשבר לו מבפנים הראש מתפוצץ ממחשבות עליו רוצה שהוא יהיה שלי עכשיו יושבת פה לבד חושבת מה הוא חושב? מסתכלת על כולם..האם אתה אוהב? יושבת פה לבד והדמעות זולגות רוצה אותו לעד אבל הוא לא פה"

yellow cheese

New member
מורני.... לא ידעתי שאת כותבת..

ואת כותבת יפה! סגנון הכתיבה שלך דיי מזכיר לי את שלי וכנראה שזו הסיבה שכל כך התחברתי לשיר. כולם עוברים את מה שאת עוברת... אני מקווה שבשלב כלשהו הוא יהיה שלך.. בהצלחה שלך תמיד, שירלי כהן

NesheM

New member
לא ידעת ??

אז עכשיו את יודעת!
תודה.

וואייי אהבתי !!! ../images/Emo13.gif

בד"כ אני אוהבת שירים לפי המילים, אם נוצרות בי תחושות של הזדהות.. יש שירים שלפעמים המנגינה, עושה לי את זה ! גם אני כותבת שירים, פעם עוד הייתי מפרסמת אתם בפורומים אבל עכשיו אני גם חוששת, ש לי פחד מתגובות של אנשים, לא יודעת למה .. והם גם אישיים מאד, אני לא יודעת אם אני יכולה לפרסם אותם .. אולי לא לכולם .. את יכולה להתחבר אליי לאייסיק (יו) 102469267 :)

NesheM

New member
תודה!

אני שמחה שאתם אוהבים את השיר! זאת הפעם הראשונה שאני מפרסת את אחד השירים שלי! וגם אני פחדתי בהתחלה.. כי הוא אישי! אבל אל תפחדי! תפרסמי!
זה השיר שלך! ואת לא צריכה לפחד מתגובות!!!!! גם לכותבים הכי גדולים נתנו תגובות לא תמיד מפרגנות.. באמת שאת לא צריכה לחשוש! תמיד פה. מורן. peace&love

למעלה