אם כבר שאלונים...

shiratel

New member
אם כבר שאלונים...

איפה את/ה עכשיו? בבית מה עשית לפני שענית? דיברתי עם ידידים טובים שלי וראיתי טלוויזיה מה את/ה מתכנן/ת לעשות אחרי? לראות טלוויזיה מתי הפעם האחרונה שצעקת על מישהו? על מי? הרגע, על הידידים שלי שבכית? למה? ביום רביעי לפני שבועיים... כי הפסקתי לדבר עם אבא שלי שצחקת עד שכאבה הבטן? מה הצחיק אותך? שלשום בערב... ידיד שלי שקיללת? למה? היום... סתם כדרך אגב שקיללו אותך? נראלי היום שנתת למישהו מחמאה? למי? היום, לידיד שלי, שהוא יפה שהחמיאו לך? מי? לזוכרת שאמרת משהו לא במקום? יותר מדי פעמים שסיפרת משהו שהבטחת לשמור בסוד? מזמן... בדצמבר שכעסו עליך? באותו זמן מה הדבר האחרון שאכלת? מתי? היה טעים? צ'יפס, לפני שעה, נחמד ששתית? מתי? היה טעים? קולה, לפני שעה, כן מי היה האדם האחרון שראית? מתי? ידידים שלי, הרגע הלכו מתי הייתה הפעם האחרונה שראית את ההורים שלך? לפני שעה את האחים/אחיות שלך? שעתיים משפחה מורחבת? היום בבוקר את דודה שלי בת/בן זוג? אין לי חבר/ה טוב/ה? הרגע מתי הייתה הפעם האחרונה שעישנת? לא מעשנת ששתית אלכוהול? לא שותה שהשתכרת? תבינו לבד שהתנשקת? עוד לא שראית סרט? היום בצהריים שראית טלוויזיה? לפני עשר דקות שבדקת אימייל? לפני חצי שעה שלעסת מסטיק? עכשיו שענית על שאלון? עכשיו חחח שכתבת משהו (בכתב יד)? בצהריים איך היה השאלון? אני לא ממש אובייקטיבית אני חיברתי אותו... וסליחה על החדירה לפרטיות... תהנו!

שלי:

איפה את/ה עכשיו? במעונות בטכניון יימח שמו מה עשית לפני שענית? התחלתי להכין אוכל מה את/ה מתכנן/ת לעשות אחרי? לאכול מתי הפעם האחרונה שצעקת על מישהו? על מי? לפני כמה שבועות על השותפים לדירה שבכית? למה? באזכרה לאמא שלי שצחקת עד שכאבה הבטן? מה הצחיק אותך? לא זוכר... שקיללת? למה? היום... את אחד המרצים המניאקים... שקיללו אותך? אין לי מושג... שנתת למישהו מחמאה? למי? אתמול, בחתונה של חבר שלי, לחתן שהחמיאו לך? מי? שלשום, על הידע שלי הקשור לאוטובוסים שאמרת משהו לא במקום? לא זוכר שסיפרת משהו שהבטחת לשמור בסוד? סוד אמיתי אני לא מספר שכעסו עליך? ביום שישי שאבא שלי חיכה לי שעה ולא ידעתי... מה הדבר האחרון שאכלת? מתי? היה טעים? ארוחת צהריים, לא משהו ששתית? מתי? היה טעים? מים לפני שעתיים מי היה האדם האחרון שראית? מתי? השותפים שלי מתי הייתה הפעם האחרונה שראית את ההורים שלך? אבא שלי ביום שישי, אמא שלי לפני חמש שנים וקצת. את האחים/אחיות שלך? אין לי משפחה מורחבת? אין בת/בן זוג? אין לי חבר/ה טוב/ה? הרגע מתי הייתה הפעם האחרונה שעישנת? אתמול ששתית אלכוהול? אתמול בחתונה שהשתכרת? אתמול שהתנשקת? לפני 4 חודשים שראית סרט? לפני חודש שראית טלוויזיה? לפני שעה שבדקת אימייל? לפני 20 דקות שלעסת מסטיק? כבר לא זוכר שענית על שאלון? עכשיו חחח שכתבת משהו (בכתב יד)? לפני כמה דקות איך היה השאלון? רגיל...

shiratel

New member
שתדע לך אנדי

שאם הייתי בגילך הייתי מתחילה איתך =)

veish

New member
עונה ../images/Emo3.gif

איפה את/ה עכשיו? בבית מה עשית לפני שענית? דיברתי עם אחותי בטלפון מה את/ה מתכנן/ת לעשות אחרי? הזמן יגיד מתי הפעם האחרונה שצעקת על מישהו? על מי? על אח שלי אתמול שבכית? למה? לא זוכרת שצחקת עד שכאבה הבטן? מה הצחיק אותך? גם לא זוכרת, אבל זה בטח לא היה כלכך מזמן שקיללת? למה? אתמול נראה לי שקיללו אותך? לא זוכרתתתתתתתת... שנתת למישהו מחמאה? למי? כנ"ל שהחמיאו לך? מי? כנ"ל שאמרת משהו לא במקום? כנ"ל (אני ממש מרתקת הא
) שסיפרת משהו שהבטחת לשמור בסוד? לא חושבת שזה קרה...אולי לפני הרבה זמן שכעסו עליך? אתמול נראה לי מה הדבר האחרון שאכלת? מתי? היה טעים? סנדביץ' עם דברים טובים, וכן ששתית? מתי? היה טעים? מים לפני שניה והיה מצוין מי היה האדם האחרון שראית? מתי? אבא שיצא מהבית מתי הייתה הפעם האחרונה שראית את ההורים שלך? לפני חצי שעה בערך... את האחים/אחיות שלך? האח-חצי שעה בערך, האחות-שנה כמעט...
משפחה מורחבת? אתמול את בנדוד שלי בת/בן זוג? נופ חבר/ה טוב/ה? אתמול מתי הייתה הפעם האחרונה שעישנת? בתחילת השבוע מתישהו ששתית אלכוהול? באותו זמן שהשתכרת? באותו זמן שהתנשקת? עבר הרבה זמן שראית סרט? יום שישי שראית טלוויזיה? לפני עשר דקות שבדקת אימייל? היום בצהריים שלעסת מסטיק? חח לא זוכרת... שענית על שאלון? עכשיו
שכתבת משהו (בכתב יד)? לפני דקה

למעלה