אם כבר רגע האמת....

את הרוכבים מצליח לזהות ../images/Emo12.gif

קצת יותר קשה עים הגברת
חלום כמעט של כל רוכב ..... ימים טובים.

yakrim

New member
שאלה

מי הרוכבים האלמונים האלה, מהקבוצה שאף אחד לא מכיר - שמצטלמים עם עינת?

yanivzarenkin

New member
למה....

למה את מתכוונת כשאת אומרת חברים אמיתיים ? חוץ מזה...לפי המחשוף בחולצה לא פלא שהם נעמדו להצטלם איתך...

lasik

New member
../images/Emo31.gif תגובה לא נאותה

אחלה תמונות. כל הכבוד. תמיר.

tupizo

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif לא לעניין

זה יהיה ראוי אם תתנצל

bike3

New member
איזה אידיוט, תגובה סקסיסטית מפגרת שראוי למחוק

aabramovich

New member
באופן אישי אני היתי מצטלם עם עינת

גם בלי המחשוף בחולצה. יודע מה, גם סתם בלי להצטלם על בירה ופיצוחים (ויד חזקה על הצ'ייסר שלא יקבל "רגליים") היתי שמח לבלות עם עינת. עינת נו, שנה שניה ברציפות את שם... ו? זה כל התמונות שהבאת? לא יכולת קצת תמונות של נערות פודיום עם מחשוף נדיב? ככה לפחות היו פחות טענות כלפי הביגוד הלא הולם שלך
חבל שהוא לא ראה אותך במדי הפועל עזה

baruch kass

New member
תסביך הגבריות

תביעת הנורמה התרבותית כאילו אל לה לאישה לצאת בלבוש חשוף יש בה אולי להעיד כי אותו דורש סבל מחסך ענק בינקותו למצוץ משדי אימו.כלומר החיים לגבי אלה ושכאלה באים באיסור כל פעילות מינית חוץ מיזו של הנישואים החוקיים,ובשל אירגון נפשי סרבני חושפים את חולשתם. העובדה שאותו מעיר מצא פגם בלבושה של עינת חסמה בפניו בעיקשות ובקשיחות ביטויים אחרים הבאים מן התמונה,כמו למשל שינייה הצחורות,עורה הבהיר והחלק, עיינה הבורקות,החיוך ששווה אלף מילים. מן ההכרח אפוא ניתן להניח (באופן קפדני) שמר אותו בחור אינו מעלה ואינו מוריד מהמידע שמתקבל מן התמונה. אולם המסקנה מתצפית על הערותיו מתקבלת הערכהכי הנ"ל סובל מהפרעות בחיי המין

רוכב242

New member
תגידו,אתם כולכם השתגעתם ?או מה?../images/Emo9.gif

אני לא מכיר את המגיב ולא את עינת. ואני מסתכל מהצד ולא מבין מה קורה פה? עוד מעט גם תתבעו אותו על הטרדה מינית ותשלחו אותו לתא משותף עם קצב בכלא
קצת חוש הומור לא יזיק לכם!!! ולדעתי,עינת לא נפגעה כלל! ולו אני הייתי עינת הייתי מחייך בעונג
קצת פרופורציות לא יזיקו לכם! אמנם היום מאד פופולרי לתקוף כל הערה שמשתמעת ממנה מחמאה לאישה ומיד מתפרשת כהערה סקסיטיסת,אבל הפעם הגזמתם כולכם בגדול!!!

yanivzarenkin

New member
תראי מה זה...

תראי את כל המתחסדים האלה.... אני נותן מחמאה והם כבר קופצים...

למעלה