אם כבר ראש גדול...

adidas^

New member
אם כבר ראש גדול...

אז הרי לכם בעיה: כידוע אני נוסעת לכנרת בעוד ימים מספר, אי לכך אמי היקרה (לעיתים) החליטה שאני לא נוסעת עד שאני מסדרת את החדר (שנמצא במצב קטסטרופלי למדי) איך ניתן למצוא את הכוח הנפשי לגמור לסדר אותו מחר?! מבחינת הזמן בטח יספיק לי יום אחד, אבל איך מוצאים את הכוח הנפשי להתחיל במשימה טורדנית שכזו??

אין אחים קטנים?

בשביל מה המציאו אותם? נסי לשחד אותם לנקות במקומך

דן צ

New member
אמא צודקת!!! ובצדק היא צודקת!!!

מה זאת אומרת לא לסדר את החדר לפני הנסיעה? גם תצאי לבלות וגם ינקו אחרייך? אמא צודקת!!! תחשבי על זה כך , אם אמא לא תנקה את החדר את תחזרי משלושה ימים של כיף לחדר מבולגן איך זה יראה בעינייך? לא כיף לא נעים ולא מרנין אז רוצי אוצי לך לסדר את החדר בששון ובחדווה

מיטללל

New member
עדי יקירתי

קודם בל ברכותיי על הכבוד בו זכית! דבר שני.. בתור בת לאמא חולת ניקיון, עצה אחת יש לי עליך-אל תתווכחי! זה סתם ישגע אותך. לכי תסדרי מעט את החדר, ותדחפי הכל למגירות. תהני בטבריה!

ככה? לדחוף למגירות ???

יש לכן מזל שאתן לא הבנות שלי, אוי ואבוי היה לכן !!! ואדידס, במקום לבזבז את זמנך ליד המחשב שקנו לך הורייך בכסף זיעת אפיהם, אנא הראי מעט כבוד, נטשי אותו לחצי שעה, והשליטי סדר בחדר (אופה, חרוז). מה הסיפור? קצת להרים מהרצפה, קצת לזרוק בגדים לכביסה (אופה, שוב חרוז, אני בשוונג), קצת למתוח את המצעים במיטה, קצת לאסוף את הזוהמה - וסביר להניח שתרגישי יותר טוב לאחר מכן (נגמרו לי החרוזים), כי הרי זה כלל ידוע לפי תורת הפנג שוי: אם הבית מסודר, קיני הבלגאן מטופלים - גם הראש פתוח והנפש חופשיה (ואני לא צוחקת). אה, והנסיעה שלך לשלולית הצפונית מאושרת בזאת רשמית, ואנו ממתינים לתשובתה של אושר לגבי התיק שהפלת עליה ברוב טובך. אנא תאמו עמלה סבירה (300-400 ש"ח ליום) והעבירו לי את הכסף הנותר (1500 ש"ח ליום).

d@r121

New member
אסור../images/Emo70.gif אסור ../images/Emo70.gif אסור../images/Emo70.gif

לדחוף סתם לתוך המיגרות ונגיד ואימך תרצה לראות את התעודה של כיתה ג´ תפתח אותה ובום
גרביים נופלים עליה מכל עבר והצעצועים של אחיך נכנסים לה מתחת לרגל לא טוב, לא טוב בכל אופן תעשי מה שאפי אומרת הכי טוב

zimes

New member
תסלחו לי על הדעה הלא רווחת, אבל...

אולי תארגני מפתח לחדר שלך?

Dor K

New member
הטיפ שלי (אצלי זה עובד)

כשהבית שלי מתחיל פעם בכמה זמן להיראות כמו אחרי סופת הוריקן, ואז אני מגיע לידי החלטה: דור, אתה צריך לסדר, אחרת אמא תבוא ותקרא לשוטר. והשוטר יביא חבר, שלאמא יספר, איזה ילד רע היית, ואז אמא תדליק אותך בנר. (איזה פיוטיות על הבוקר. אני מרגיש כמו עוזי חיטמן) פשוט מאוד. אני לוקח את כל החדר! בלי להתחשב בכלום! את כל הבגדים הזרוקים, הניירות שאני בטח מחר אצטרך ואבכה שאני לא מוצא, ועוד כל מיני עבמ"ים, ואז שם את הכל על המיטה. קודם כל, זה עושה תחושה שהחדר נקי. דבר שני, כשזה על המיטה, הבלאגן מצומצם יותר, וזה נראה קל יותר, ודבר שלישי, לא יהיה לך איפה לישון, אם לא תסדרי
עלי זה תמיד עובד.

adidas^

New member
העצה הכי שימושית עד כה!!

תודה דורק´ה, נראה לי שזה מה שאני אעשה!!

למעלה