אם כבר סרטים...

טפיוקה

New member
אם כבר סרטים...

משהו ראה את "רק החזק שורד" אני רוצה לשמוע תגובות.... כל מי שאני אומרת לו שאני בקפוארה מתחיל לשיר לי את parana e וכשאני שואלת איפה אומרים לי מהסרט... על מה הסרט, מה יש בו בדיוק?

preguica

New member
בטח

הסרט על מישהו שחוזר משירות צבאי או משהו ומלמד ילדים בעיתיים קפוארה סרט דיי גרוע אבל עדיין, עם כל הקיטש וזה, זה הביא לחשיפה עצומה של הקפוארה..

Ze Colmeia

New member
ולפזמון....

של פרנא אי כלומר לקחו את כל הפזמון....חזרו עליו 20000000000000000 פעם...עכשיו לא רק זה לקראת הסוף כשהם חשבו (וצדקו) שנמאס לנו מזה...הם עשו לו גירסאת דאנס....WTF?! אההה כן יש איזה פעם אחת ששמים זום זום זום....

Bantus

New member
גירסאת דאנס???????

עידו, יש לך אותו??? אני רוצה לשמוע....

CajU9

New member
אבל

אני לא מבין למה? רואים שלימדו אותו איזה חודש קפוארה והוא עושה סלטות וזהו... לא אהבתי תסרט, למרות שחברים שלי התלהבו ממנו

Escova

New member
סרט מ"מ אל העי"ן...

סרט תלוש לגמרי... מרקוס דקסוס הזה, למד אולי חצי שנה של קפואירה, ונתנו לו לשחק בסרט... ועם מקקו של זקנים הוא מעיף 2 אנשים ביחד, בכמויות... הקטע הדפוק בהתחלה, עם המכות... כאילו פור ריל, שנה תלמד וזה לא יעזור לך ברחוב, אז לילה שלם יעזור ועוד יגרום לכול החבר'ה להצטרף ??? מ"מ אל העי"ן... אז הוא עושה סלטות ומריפוסות ושאר קקה, הכול שואו, ברודה הוא היה אוכל חרא...

preguica

New member
אה נצלש

מישהו ראה את הסרט של מסטרה אקורדיון? נראה לי שקוראים לו Jogo De Capoeira

crazy ant

New member
מביא לידי הדגשה את הרעיון של הקפואי

צודק הידיד שכתב סרט גרוע מי שמחפש סרט אלים אז זה לא זה גם הג'נגה שלו לו משהוא ובהודה הוא לא חזק ובכל זאת הסיבה שאני אוהב את הסרט היא כי הסרט מגלם את הרעיון של הקפואירה שאומנם לחימה טובה זה דבר חשוב אך לא היחיד השילוב של מוזיקה והקורדינציה של שני הלוחמים האחוה שבין הקפואריסטים זה הדבר שכל כך יפה בקפואירה אחד שיודע לעשות סלטות לבעוט זה יצור מאוד גמיש זה כן אבל קפואריסט הוא לא קפואריסט זה אחד שמשחק עם ולא נגד השני יצא לי לראות מאסטרה ברזילאי משחק עם אחת שכמעט לא יודעת כלום הוא יכל להמשיך לשחק טוב ולתת לה לצאת מגוחחת בלי אפשרות להגיב אבל הוא האט קצב והפחית התקפות כדי לתת גם לה לשחק ואת הרעיון הזה בכללות הסרט הזה משקף

למעלה