אם כבר מרוץ

hirshfe

New member
אם כבר מרוץ

ונניח המרוץ היה מכיע לארץ מה הדיטור? מה הרודבלוק שהייתם עושים להם?

Boran

New member
הממ

להכין 50 מנות פלאפל (כשכל לקוח רוצה תוספות אחרות והם צריכים לזכור מה זה כל תוספת זה יכול להיות לא קל). השאלה היא מה הפיט סטופ. נקודת הסיום של תל דן זה יכולהיות מדהים. זה מסלול רגלי מהמם של איזה 2 או 4 ק"מ (יש ארוך ויש קצר), שבסופו כזה אגמון קטנטן, זה מדהים. כמובן שאפשר ללכת על הקלאסה, הכותל. גם מבצר אנטיפטרוס יכול להיות ענק.

Boran

New member
או

הבחור מתחתיי ממש צודק - מצדה יכולהיות מדהים. בתור פיטסטופ, לרוץ (עד כמה שאפשר) במסלול הנחש למצדה... אפשר גם משימת ראפטינג בירדן ככה

willo

New member
שאלה טובה

קודם כל מי אמר שחייבים משהו אתני - אפשר סתם משימות אקסטרים (כמו לשתות מי ברז בתל אביב) אישית הייתי שולח אותם לשוק בעיר העתיקה לחפש איזה מוכר מסתורי. נותן להם לעמוד בתור במשרד הפנים במזרח ירושלים. ובכל מקרה הסיום צריך להיות טיפוס בשביל הנחש למצדה.

Oukami Kun

New member
ממ...

מצדה יכול להיות נחמד, אין לי מושג כמה ארוך שביל הנחש כך שאם הוא באורך סביר אז הוא יכול להיות בפיט סטופ. אפשר סנפלינג במנרה , או לשים רוט מרקר בנרקות בראש הנקרה. ומצד שני אפשר לשים גם בעיר העתיקה בעכו/ירושלים, בתוך השוק או משהו. (עדיף בעכו, הרבה יותר בלגן).

LOVEtheMcMAHONS

New member
צריכים משהו ממש מאתגר

הייתי נותן להם רוד בלוק במשכן הכנסת בי-ם לנסות לקחת עציץ מהמשרד של רוחמה אברהם מבלי שהגברת תשים לב או להצליח לכנס 30 חברי כנסת במליאה כאשר במזנון מגישים בורקסים טריים.

hirshfe

New member
אז ככה

הרוט מרקר הראשון יהיה בכיכר רבין האמרקאים חולים על רבין (ולא נכנס לפולטיקה עם בצדק או לא) משם יישלחו אותם לירושלים לרוד בלוק בכניסה לעיר העתיקה והמטרה שלו לעבור בשלוש נקודות רוט מרקר בים המלח ודיטור במצדה משימה אחת לטפס בשביל הנחש השניה תהיה לטפס בעזרת הרכבל ולחפש את כל חמשת החלקים של "כד שבור" בערמת חול ומשם לפיט סטופ

קמהדנו

New member
המשימות

in this road bloack, one member of the team has to wear the outfit of a russian security guy and stand in a gate to a mall they need to check the visitors and find the one with the bomb if a team member fails to complete the mission successfully, he or she May be eliminated! מצדה רעיון יפה, לא כריצה לפיטסטופ אלא די-טור קלאסי תל אביב וירושלים חובה, אין מה לעשות. מן הסתם השוק בעיר העתיקה והכותל. שפת הים. אולי כינרת ללכת על המים. ים המלח גם. אפשר יומיים (שני פרקים) במקום יום אחד, כאשר על הר הבית פיל מקדם את פניהם ומורה להם להמשיך לרוץ! ונראה אותם נוסעים בתחבורה הציבורית ביום של שביתה... או מוצאים אברך ישיבה בבני ברק? הפיט סטופ בגן הבהאים בחיפה

MaLi B

New member
תגידו,

אם כבר מדברים על זה.. מעולם לא לא היו במירוץ בישראל נכון ? בעונה הבאה של האולסטאר הם יהיו בישראל ?

hirshfe

New member
זהירות |ספויל| לעונה הבאה

מעולם לא היו לא יהיה בעונה הבא של אולסטארס וסביר להניח שעד שהמצב הבטחוני לא יהיה טוב לא יהיו דהיינו לא יהיו לעולם

Snake Plissken

New member
תמיד אני חושב לעצמי

אם המירוץ היה בארץ אז בטח הייתי מהמקומיים האלה שעוזרים לאיזה זוג מסויים במשך כל האזור.

hirshfe

New member
אתה יודע מה ההסתברות

שהם יגיעו לארץ ואז יפגשו אותך ויישאלו לעזרה?

למעלה