אם כבר מחאות אז..

sharon669

New member
אם כבר מחאות אז..

אז אופן הניהול שלכם במנהלי פורומים, בניהול הפורומים עצמם ובמחאות הגולשים לוקה בחסר, מנהל פורום אצלכם זה כמו קביעות בבנק ישראל ואתם מתעלמים מהודעות משתמשים לגבי ניהול פורומים, וזה לדעתי חשוב יותר מעיצוב!

אנו מעריכים את דעתך

לצערנו איננו מושלמים ותקלות קורות. עם זאת, אנו משתדלים לתת מענה לגולשים בטווח זמן קצר ככל האפשר ותוך מתן התייחסות מקסימלית לפנייה. במידה ויש לך תלונה ספציפית יותר, נשמח לקבל את הפרטים במסר אישי או במייל.

sharon669

New member
שלחתי אימייל מפורט לא קיבלתי מענה ממכם

וגם שלחתי הודעות פרטיות לא קיבלתי תגובה לדעתי צריך להיות מדד לכל פורום - מדד סטטיסטי שמורכב מכמה פרמטרים כמה גולשים נכנסים לפורום כמה הודעות חדשות יש כמה הודעות בלוחות של אותו פורום כמה הודעות פרטיות עוברות בהקשר של אותו פורום כמה הגולשים מרוצים מהפעילות בפורום ציון שהגולשים נותנים למנהל הפורום וברגע שהמדד הנ"ל יורד או שהוא נמוך מאוד, זה סימן שצריך להחליף את המנהל קחו לדוגמא פורום גינון, מאות הודעות כל יום, פעילות ענפה שאלות קושיות מפגשי פורום אחלה פורום אם יום אחד הפעילות בפורום יורדת, פחות ופחות הודעות נכתבות איך זה מדליק נורה? איך אתם יודעים שהמנהל לא מתפקד? שרון

דוד רץ

New member
המדדים שציינת אינם אמינים

מספר ההודעות ותדירותם אינם מייצגים את איכותם של ההודעות כלל וכלל, ובוודאי לא את איכותו של המנהל. גם לא תדירות המפגשים. אני בספק אם יש אפשרות לבדוק כמה "מסרים אישיים" עוברים "בהקשר של הפורום". אני מסכים שצריכה להיות דרך יעילה יותר להתחקות אחרי פעילות המנהלים, ואין ספק שזה אמור לכלול סקרי שביעות רצון תקופתיים מקרב הגולשים, כמו גם מעקב אחר מספר ההודעות המחוקות, ומספר הכניסות שלהם לפורום עצמו (לראות אם הם נוכחים בכלל). בנוסף- ראוי לשתף את הגולשים גם בניסוח של "כללי הפורום". כיום, הכללים נקבעים באופן בלעדי על ידי המנהל. מצד שני- מנגנונים כאלו יכולים גם ליצור בעיות. אני לא חושב שאגזים אם אומר שלחברה הישראלית יש רף סובלנות מאד נמוך לשונה. אנשים לא אוהבים דברים שונים; וניהול פורום על ידי "רוב" כוחני עלול להביא למצב שבו דעות מיעוט אינם נשמעים כלל (כלומר, גם "רוב" יכול להיות דיקטטורה). לעיתים קרובות יש משתמשים עם יותר מניק אחד, כך שאין כל דרך לאמת שהרוב הוא באמת רוב. וכמובן שיש תמיד את שאלת הטרולים. בקיצור- המצב לא פשוט, ולדעתי ההודעה שלך מנסה להתייחס אליו בפשטנות יתר.

למעלה