אם כבר יוצרים כל יום שרשור יומי

• פותח הנושא vand
  • פורסם בתאריך

vand

New member
אם כבר יוצרים כל יום שרשור יומי

למה לא לעשות שרשור שבועי? ככה גם הכל יהיה מרוכז בהודעה אחת וגם שרשור שבועי בניגוד ליומי צריך לכתוב רק פעם בשבוע אז זה יותר נוח.

Aviad1987

New member
לא הבנתי

אתה רוצה שכל התוכניות של השבוע יהיה מרוכזות בשרשור אחד שבו מגיבים? קודם כל זה בלתי אפשרי טכנית כי שרשור 'חי' רק 3 ימים אחר כך הוא יורד למטה עם כל הודעה שנכתבת בלי יכולת להקפיץ אותו (מה שיעשה לעדי עבודה יותר קשה בלפתוח מחדש שרשור עוד פעם ולשרשר את הקודם אליו כדי שהוא ישאר למעלה - וחבל), מה גם שהשרשור היומי המרוכז די עוצר את התגובות של אנשים, לדעתי. פעם היו מגיבים הרבה יותר לסדרות עכשיו השרשור הופך למפלצתי וזה לא תורם להודעות בפורום. לדעתי בכלל צריך לחזור לשיטה הקודמת.

vand

New member
לגבי ה-3 ימים לא ידעתי...

אבל חוץ מזה לדעתי הדרך הזאת עדיפה בהרבה מהקודמת שכן אז היה דיון על כל סדרה בנפרד מה שיוצר מלא הודעות ויכול לקרות מצב שאתה כותב הודעה ושעה אחר כך היא כבר במעמקי הארכיון.

Aviad1987

New member
זה עדיין לא קרה ואני בספק אם זה היה

קורה. רק תסתכל על השרשורים הקודמים שהיו מתפתחים ללא מעט תגובות רלוונטיות. היה דיון אמיתי על כל פרק ועל כל סדרה. כשהכל מכווץ זה לא קורה, ואפשר להבין גם למה. זה לא פורום זיהוי שירים, אף הודעה לא תרד ל'מעמקי הארכיון' אחרי יום וחצי.

talrv

New member
../images/Emo45.gif

רק תראו את השרשור על האנטומיה של גריי של השבוע. שרשור לתוכנית נראה לי הרבה יותר טוב. טל.

adi121

New member
אם כבר הקדמת אותי..

אז באמת אחרי שבועיים עם 2 שיטות באה השאלה "מה אתם מעדיפים" רק אזכיר את הפרטים החשובים... בשרשור יומי: אפשר לדבר גם על סדרות חלשות שלא יכולות להיתפתח לשרשור עצמאי השרשור נשאר בעמוד הראשי בערך כל השבוע כי יש סך הכל 5 שירשורים בשבוע אין הרבה בלאגן בעמוד הראשי, ככה זה מסודר. ושאלות פותחים בהודעות חדשות בשרשורים רגילים: כשזה לא חלק משרשור זה יכול להתפתח באמת לדיון גדול והשרשור היומי "חוסם" את זה ואתם לא צריכים להיות מוגבלים לשרשור היומי כמובן הכל תוך כדי הקפדה על כל החוקים שרשור שבועי זה קצת בעייתי מהסיבות שאמרו כבר אז.. מה אתם מעדיפים?

Aviad1987

New member
גם אני בעד שרשורים רגילים

ואם זו בעיה אז אני אהיה מוכן לפתוח כל ערב שרשור חדש שיקרא - סדרות שרובינו לא שם עליהם אבל יש אנשים שכן רוצים להתפלסף עליהן

העכביש2

New member
מי שמצביע משפיע?

מה זה משנה מה אבחר, בשנייהם יש יתרונות וחסרונות...אז אני שם..... פתק לבן!!! (או נייר טואלט עם הכיתוב: יש לי עומס סדרות!!!!
) היום אעשה מצעד סדרות -- נראה מה ייצא

למעלה