אם כבר בגרויות...

ככה..

בעיקרון השיטה האידיאלית לדעתי זה להתיישב וללמוד (כבר אמרתי את זה פעם, לא
). לשים מוזיקה ברקע וללמוד ברצף כמה שעות, כמה שפחות הפסקות ככה יותר טוב. אפשר למשל ללמוד נושא ואז לארגן הפסקה או משהו כזה, אבל לא באמצע הנושא כי זה הורס את הריכוז ודופק הכל. אבל עכשיו אני בכלל לא לומדת, כי אין לי כוח, וזהו.

תלוי במקצוע

ספרות, תנ"ך וכו'
קוראת
היסטוריה
קוראת ומסכמת
פיזיקה, מתמטיקה, מחשבים
פותרת תרגילים
לשון, אנגלית
לא מתכוננת בכלל
משום מה נראה לי שיש עוד מקצועות שאני לומדת, אבל אני לא זוכרת אותם

ChilD SouL

New member
אז ככה...

נגיד, עד השנה הייתי מסכמת לקראת כל מבחן את מה שיהיה במבחן ולומדת מזה יום-יומיים לפני. הסיכומים היו נשארים גם לבגרויות ומתכונות. השנה כבר לא היה לי את הכוח לעשות סיכומים אז אני מחלקת 4 ימים לפני הבחינה לחומר שאני צריכה להספיק בכל יום וליום האחרון אני משאירה חזרה כללית. אני קוראת מהמחברת ולפעמים משלימה את החסר עם ספרים. לאנגלית אני לא הייתי לומדת בכלל. במתמטיקה אני 10 תרגילים מכל נושא ואיפה שאני הכי מתקשה אני חוזרת על הנושא לפי המחברת וכיוצא בזה. כמובן שלכל למידה מתלווה מוסיקה - רגועה, רועשת אבל העיקר שיש מוסיקה.

lady polegra

New member
למה בגרויות? את מקפחת את המגנים?

הם יעלבו ויבכו...
בכל אופן אני פשוט כבר לא לומדת... כלומר זה תלוי במקצוע... היה לי היום מגן בלשון. וכל הלמידה שלי היה לפתור מבחן דמה מספר המיקוד וקריאה מהירה של המחברת באותובוס בבוקר (שעה) אבל למגן לפיזיקה ולמתמטיקה חרשתי! תלוי עד כמה אני יודעת את החומר ומה הנושא.

חלמית

New member
תשובה:

בד"כ אני קוראת את החומר פעם אחת ואז מתחילה לעשות תרגילים (שדרכם אני בעצם חוזרת על החומר וגם מתאמנת על איך לענות..). ד"א מזמן לא הייתי פה (לימודים), מה שלומכם??

למעלה