אם כבר אז כבר...

אם כבר אז כבר...

אולי כדאי שנקים קבוצת רכישה לתיקי בית הספר....? אפשר לבחור איזה סניף של כפר השעשועים או קרביץ נניח, ואולי נזכה לקבל הנחה משמעותית על תיקים וציוד לבית הספר אם נבוא לשם כקבוצה....? יאללה,מרימות את הכובע ? אפשר לנצל את הכוח שלנו בצורה מירבית.

מייקי73

New member
אני בעד. ../images/Emo45.gif

יודעת שכבר עשו את זה בעבר בפורומים בתפוז

כל הכבוד על הרעיון .. אנחנו כבר אחרי הקניה

אבל מקפיצה לאחרים

יערית

New member
אם תרצו

יש לי "דיבור" עם בעל הרשת, יכולה לבדוק לגבי מחיר ברכישה קבוצתית. אצלי הבילבונג תפס מקום :(( <יקר ואיכותי >

אחלה רעיון! עדיף כפר השעשועים

כי המחירים שם גם ללא הנחה יותר זולים ויש להם גם הסדרים עם מועדוני צרכנות שונים נוסח הוט/חבר ( בזמן החיוב). לא הייתי מגדירה בנפרד תיקים וציוד אלא מתייחס לכלל הציוד לקראת בית הספר והייתי מבקשת אחוז הנחה קבוע. העניין הוא שכל סניף/זכיין עובד קצת אחרת וצריך לבדוק האם ניתן לעשות זאת בצורה תואמת.

יאללה,לעסק !!

כל מי שמעוניין\ת להכלל ברשימה מוזמן להעביר אלי שם במסר אישי. לפי מספר המשתתפים נראה בכלל אם יש לנו כח קניה משמעותי. נפנה למספר סניפים ורשתות בהצעה לרכישה מרוכזת אצלם תמורת הנחה משמעותית על כל ציוד החזרה לבית הספר. נא לשלוח שם,מספר ילדים, ובנושא : קבוצת רכישה. מי שמעוניינת תוסיף את מס' הטלפון.......
סתם.....סתם...... יאללה למה אתן מחכות....? החופש תיכף נגמר.....

שרשירית

New member
../images/Emo45.gif גם אני בפנים.

תיק לכיתה א עולה בין 200-300 ש"ח. אשמח להוזלה.

א פרסקי

New member
שאלה רצינית לי אליך ../images/Emo13.gif

אפשר לעשות קבוצת רכישה למזונות? להוזיל ככה את תשלום המזונות? חחחחחחח

נראה לי טעית בכתובת גיסנו.....

אבל אם תקים קבוצה כזו אתן לך את הפון שלה. אולי היא תצטרף ואני אזכה לקבל משהו ממנה.....
איך אומר אבי סופר...? לי זה עולה יותר...!!!! יש דברים שעולים כסף, אבל אין להם מחיר.

מייקי73

New member
אמא של האקס הודיעה שהיא קונה לפיץ ילקוט

אבל עדיין חושבת שהיוזמה מבורכת. בזמנו עשו קבוצות קניה בפורום הריון ולידה והוזלנו ככה עגלות ומוצרים רבים.

למעלה