אם כבר אז כבר...

hsotrt

New member
אם כבר אז כבר...

אם דיבוריינו על Rים בחו"ל חשבתי לדבר אל NERO, אוליי אירגון הRים הטוב ביותר שאני מכיר!!! יש להם תחפושות מדהימות, ציוד עם איכות, עלילות וקמפיינים נהדרים אהבתי את קפמיין הפירטים!) ואנחנו, בישראל, צריכים ללמוד מהם!אז החלטתי לצרף כמה תמונות בעליי הסברים. ואני לא מתכוון שאיכות הRים שלנו לא משהו, אנחנו ממש טובים ולא פעם עצרתי לרגע באמצע והסתכלתי על האנשים שמסבבי... אז הנה...

hsotrt

New member
עלפית לוחמת למופת...

ראו, את הקימור האלהי באוזן שלה... לא עוד פלסטר יותר, רק לטקס!!!

hsotrt

New member
סצינת קרב לוהטת!!

אכן, לא עוד הדחקויות במבנה חץ! לא עוד אנשים שנרמסים... הלחמו בשדה פתוח...

hsotrt

New member
דרמתיות אנשים, דרמתיות

כוהן (אני חושב...) באמצע קללה/ברכה אלוהית... ראו את ההבזק בעייניו, את הרגש שבא הוא מניף את ידיו באוויר... ככה צריך!

hsotrt

New member
ונעבור לאיפור!

ראו, האלף השחור הזה...ראו כמה הוא דומה לאלף שחור! באירועי הטבעת לא ראיתי אנשים עם איפור כזה (אוליי כמה אבל יחידים מאוד), ראיתי אנישם במסכות ושטויות כאלה... אנשים!!! תשקיעו! תבקשו מאמא להקדיש לכם שנייה באומנות האיפור, או אם כבר מהאחות הגדולה/קטנה!!!

hsotrt

New member
איפור - המשך

והנה משהו שלא ציפיתי שיהיה בW4R אבל בכל זאת כולנו צריכים ללמוד ממנו... איפור שכזה אוליי לוקח כמה שעות טובות אבל אם כבר להשקיע אז ללכת עד הסוף!!

hsotrt

New member
אירועי ביניים

בין קרב לקרב, בין מאבק לחיפוש ישנם הפסקות למנוחה. בפונדק הקרוב או בהיכל ההימורים הקרוב, אז למה לא??

hsotrt

New member
סתם מצא חן בעיניי...

גבירה וביידה גביע, ממש אהבתי, את הבד! זה יוצר אווירה!

hsotrt

New member
קרב לוהט - המשך

ופה סצינת גשר, וזה ממש מכניס לאווירה של קרב! אתה, נלחם, צפוף לך, אתה צריך לשמור על חייך!!! ממש מכניס מוטיבצייה לנעוץ את החרב בצלעותיו של השני...

hsotrt

New member
ולסיום, תענוג לצוות מורדור!

ראו איזה ביצ´יות!! ראו את העלפית הענוגה בתור הדבר שלא רציתם לראות בפנטזיות שלכם...

speaking of ears...

יש למישהו מושג איפו אפשר להשיג אזניי אלפים? (אין בהפנינג
)

Sern

New member
איכס!

צר לי להודות, אבל אוזני העלפים בתמונות נראים ממש מלאכותיים. זה לא ממש תואם את צבע העור, זה לא ממש ישר, וכו´. עם כל ההתנשאות, אני חושב שפלסטרים זו הדרך הכי טובה, גם מהבחינה שאם ממש משקיעים, מדביקים יותר מפלסטר אחד בכל אוזן, ומדביקים אותם בצורה הנכונה - אז לא רק שזה לא נופל או נמרח בסצנות קרב לוהטות (כמו האוזניים שמשתמשים בהם בסרטים, למשל), זה גם נראה אמיתי וטוב. ארם.

loloman

New member
רק רציתי לדעת...

רציתי לדעת אם התמונות האלו שהשמת כאן לראווה הם תמונות ממה שדהיה בבן שמן או שהוצאת מהאינטרנט מפני שאם כן כל הכבוד ואם לא חברס תתחילו להתאמץ ככה זה אמור לצאת בסוף.

vergan

New member
WOW

איזה יפה במיוחד אהבתי את הdrow אולי ראש האחווה או איזה אירוגון R אחר בארץ יכול לדבר עם האנשים האלה בשביל אספקה וטיפים או אולי אם זה אירגון בין-לאומי שייקחו את הפיקוד על Rים בארץ על עצמם וככה יהיה יותר טוב (יותר מאורגן יותר מימון וכו´) זה כמובן עם המנהלים של זה הם לא אנטישמים או סתם שונאי-ישראל כמו שאר 99.9 אחוז מעולם :)

semfur

New member
אפרופו NERO

הועלה רעיון לבצע "שיכתוב" עיברי של חוברת החוקים של NERO: ע"מ שלא לעבור על חוקי זכויות יוצרים שונים, לבצע תירגום סלקטיבי של השיטה כפי שמופיעה בחוברת שלהם, תוך שינוי פרטים והתאמתם לרוח המשחק בארץ. אני אשמח לקבל פניות מאנשים עם זמן פנוי וידע מספק באנגלית ובמשחקי תפקידים, ע"מ שנוכל להכין מערך חוקים כשר למהדרין למשחקים הקרבים ובאים. תפנו אלי בהודעות אישיות. רועי

hsotrt

New member
אכן תמונות מדהימות!

ואוזניים עלפיות אפשר להשיג במועדון האון-ליין של סטאר טרק בישראל, הם אומן לא אלפייות, אלא וולקניות אבל נסתפק בזה... ותרגות אני לא חושב שצריך, הריי אנגלית היא שפה בין לאומית, ואם כבר לתרגם אז לרוסית... התמונות עצמן הן מהאתר של NERO, תריץ את המילה NERO בוואלה ותחפש...

למעלה