L La Vicomtesse New member 13/4/04 #25 אוף....../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif יותר... מידי... סנייפ... בבת... אחת... לא... עומדת... בעומס... -------------------------קריסת מערכות כללית----------------------
אוף....../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif יותר... מידי... סנייפ... בבת... אחת... לא... עומדת... בעומס... -------------------------קריסת מערכות כללית----------------------
D DARK ANGEL14 New member 13/4/04 #26 חחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif בקשה
3 3נטוש New member 13/4/04 #27 חחחחח אהבתי ... הרבה תמונות ,הרבה סנייפ,הרבה אלן! איזה כיף לי! קניתי אתמול את הdvd של האהבה זה כול הסיפור איזה יופי! הוא כול כך חמוד שם עם המשקפיים..... ממי! בכול מקרה עדי קבלי ח"ח על התמונות ותודה לאל לא היו ירידות...
חחחחח אהבתי ... הרבה תמונות ,הרבה סנייפ,הרבה אלן! איזה כיף לי! קניתי אתמול את הdvd של האהבה זה כול הסיפור איזה יופי! הוא כול כך חמוד שם עם המשקפיים..... ממי! בכול מקרה עדי קבלי ח"ח על התמונות ותודה לאל לא היו ירידות...
D DARK ANGEL14 New member 13/4/04 #28 לא....../images/Emo11.gif../images/Emo24.gif../images/Emo15.gif נרגעתי עם הירידות על רדק(וף?)ליף *השווה* ! על התמונות-כן הרבה סנייפ והרבה אלן...זה מצויין ... ותתחדשי על הדיוידי! איזה כיף לך יש לך את לאב אקשלי וגם את התוספותתת........
לא....../images/Emo11.gif../images/Emo24.gif../images/Emo15.gif נרגעתי עם הירידות על רדק(וף?)ליף *השווה* ! על התמונות-כן הרבה סנייפ והרבה אלן...זה מצויין ... ותתחדשי על הדיוידי! איזה כיף לך יש לך את לאב אקשלי וגם את התוספותתת........
L La Vicomtesse New member 13/4/04 #30 גמני רוצה!../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif סבתא'לה הבטיחה שהיא תקנה לי לפסח... אבל לא מצאנו..... נראה לי שהיא צריכה תזכורת קלה....
גמני רוצה!../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif סבתא'לה הבטיחה שהיא תקנה לי לפסח... אבל לא מצאנו..... נראה לי שהיא צריכה תזכורת קלה....