אם יש פה גם רופאים...

Kasteel

New member
אם יש פה גם רופאים...

אני עם אפילפסיה אבסנס מאז שאני זוכרת את עצמי, מאוזנת כבר 8 שנים.
כרגע אני לוקחת דפלפט והבנתי שהתופעות לוואי שלה הן נוראיות (דברים שחשבתי שלא קשורים בכלל אליה ומסתבר שאלו תופעות לוואי).
אני רוצה להחליף תרופה אבל לא בטוחה מה מתאים, לאיזו תרופה יש הכי פחות תופעות לוואי?
רוצה לציין שאני לוקחת גם גלולות, שותה אלכוהול ובעבר גם הייתי מעשנת סיגריות רגילות וכיום אלקטרונית. כמו כן, נוטלת במקביל למוג'ין 200 מ"ג.
הנוירולוג הישן שלי הציע לי להפסיק עם הדפלפט לחלוטין אבל אני מפחדת כי היו לי התקפים ברמות מטורפות של הפרשים של כמה דקות בין אחד לשני.

חייםלוי

Member
מנהל
אין רופאים בפורום. אם תרופה גורמת לתופעות

לוואי קשות צריך להחליף אותה. צריך להתייעץ עם נוירולוג ועדיף עם אפילפטולוג - נוירולוג שמתמחה האפילפסיה. יש רשימה של אפילפטולוגים בראש הדף.

אפילפסיה

שלום רב
כרופא אני ממליץ לך לעשות החלטה אחת- להתחבר לרופא שעליו את סומכת.
ההחלטה לגבי טיפול ואיזה טיפול היא החלטה מורכבת שמערבת שיקולים שונים ורבים.
יש לך עוד דרך ארוכה ושנים רבות לפניך. אל תעשי החלטות רפואיות על פי המלצות אינטרנטיות של אדם כזה או אחר.
בהצלחה

Kasteel

New member
היי

תודה, ברור שלא אעשה החלטות על סמך אנשים מהאינטרנט וגם אם הייתי רוצה- אני לא יכולה. בסופו של דבר אני עומדת מול נוירולוג שנותן לי את המרשמים ולא אני לעצמי.
אני פשוט רוצה לקבל כיוון על מה כן קיים ואם בכלל... ואיך אנחנו "מוותרים" על התופעות לוואי של ההפרעות קשב וריכוז שמגיעות עם זה..

טיפול

שלום רב,
ביקשת לקבל כיוון על מה קיים והזכרת תופעות לוואי של הפרעות קשב וריכוז.
אז כדאי לשקול גם טיפול בנוירופידבק,
טיפול זה הוכח כיעיל בטיפול באנשים עם אפילפסיה עמידה מחד,
את יכול לקרוא על כך במאגר המחקרים הרפואיים: מאמר 1
מאידך הוא יכול לשפר קוגנטיבית את המצב של אנשים עם אפילפסיה שחווים התדרדרות בגין התרופות: מאמר 2
בהצלחה.

למעלה