אם יש לכם אהבה....

אם יש לכם אהבה....

אל תתנו לה ללכת!!!!! הנה שיר של פספוס.. חבל... מאחלת לכולנו לראות מה באמת חשוב ולא לוותר =========================================== בלדה על אדון כמעט וגברת כבר חנוך לוין, יהודית רביץ אדון כמעט אהב את הגברת כבר כמעט ואמר לה זאת, אבל הוא לא אמר. החורף קר היה וכבר ועבר עלה אדון כמעט והגברת כבר. גברת כבר טיילה עם האדון כמעט היא אהבה אותו כבר נתנה לו יד, הלילה חם היה, ירח שט על האדון כמעט והגברת כבר. ועוד אביב חלף וסתיו נוסף נגמר, והאדון כמעט ראה בלב נשבר כמה הפסיד כל השנים שלא אמר את דבר אהבתו אל הגברת כבר. ועוד שנה חלפה, ועוד שנה אחת, וגברת כבר שכבה על משכבה לבד חושבת איך כמעט היה וכבר אבד, לגברת כבר ולאדון כמעט. שנים חלפו מאז, לא השתנה דבר. אדון כמעט אהב את הגברת כבר כמעט אמר לה זאת, אבל הוא לא אמר. עכשיו כבר באמת היה קצת מאוחר. כברת כבר התגוררה בבית קט, כמעט שהתגורר בו גם האדון כמעט, עכשיו לא מתגורר בו אף אחד לא הגברת כבר ולא אדון כמעט.

tairon

New member
שיר עם פספוס גדול.....

ואם לא אמרתי לך היום אז אני א ו ה ב לפעמים אני מרגיז אני יודע ואני עקשן גדול אולי הכי גדול שיש אני משתדל ונלחם עם עצמי וזה קרב לא קטן... אבל דבר אחד אני יודע ואלו לא סתם מילים אמרתי לך כבר???????? א ו ה ב העיקר הטיפה והטיפונת אוחחחחחחחחח למות על זה(את זה רק היא מבינה תסלחו לי)

tairon

New member
הטיפה הזו היא חלום רטוב וזה שאת לא נרגעת זה אות מבשר טובות מה לא?

למעלה