אם יש לי חלומות.....

legend

New member
אם יש לי חלומות.....

שבהם בן אדם ממש שנוא עלי.. הוא חבר/ה שלי ואני בעד זה- בחלום.. זה ממש מתסכל.. כי אני קמה בבוקר עצבנית .. (למה חלמתי את זה בכלל??!) מישו יודע להגיד לי למה? תודה.. legend

leeloo

New member
זה קורה לי יותר מידי!

אני כל הזמן חולמת על מישהי שהייתה פעם החברה הכי טובה, ועכשיו היא אחד מהאנשים הכי שנואים עליי בעולם, ומשום מה אני חולמת כל הזמן שאנחנו חברות טובות, או שאני סולחת לה על כל מה שהיא עשתה לי, או שהיא מתנהגת כאילו לא קרה שום דבר בינינו וכך גם אני. ואז כשאני קמה בבוקר אני מתוסכלת מכך שבכלל העזתי לחלום דברים כאלה על מישהי כל-כך שנואה עליי. ולפעמים אני גם חולמת על שניים או שלושה ילדים מהכיתה שלי שאני ממש לא סובלת. יכול להיות שדווקא בעקבות השנאה החלומות האלה מופיעים. קשה להתגבר על לשנוא מישהו כי הוא פשוט לא מאפשר זאת, ולכן אנחנו חולמים על האנשים האלה, כי יוצא שכמה פעמים ביום הם מעסיקים את מחשבותינו דווקא בגלל האישיות המגעילה שלהם שגורמת לנו לשנוא אותם.

חבר שנוא...

נראה שבלילה, בחלומך, יוצאים החוצה רגשות שאת מדחיקה ביום. השינאה שבחלומך לא מתחברת לך למציאות מכיוון שהצלחת לשכנע את עצמך, במציאות, שרגשות אלה לא אמיתיים. כדאי שתבררי בינך לבין עצמך, בכנות, מה מפריע לך באותם אנשים..... ככל שאת שומרת יותר בבטן, התיסכול וההכעסים מתגברים, והופכים בלילה לשנאה. חלומות פז, רואה בכוכבים.

למעלה