אם יש הצפה תתעלמו...

Digi Lista

New member
אם יש הצפה תתעלמו...

זה בטיפול תפוז.תתפקדו כרגיל(אני עובדת כבר המון זמן על מחיקה והגבלה בגלל הצפה וקללות,אני יוצאת עכשיו אז אם בוקר יש הצפה תתעלמו...).

Goggle Girl

New member
תודה על האזהרה ^_^

ואם באזהרות ותלונות ענייננו, אז אני מעוניינת להעביר לתשבוחות והעפלות דברים טובים (תתעלמו, תתעלמו. ^^() ) לפני כמה זמן נמחקו לי רוב אוספי התמונות שלי. הכל. כלום לא נשאר. אפילו לא פיקסל לרפואה! ;_; ועכשיו אני לאחר כמה חודשים של טיפול על תרופות (לא באמת, רק שתבינו
) ונסיונות של שחזור האוסף... כאשר אני באה לפורום ורואה... שרשורי תמונות! 0.0 וכל התמונות שלי, כל הבונבונים שלי... הכל כאן! אז בואו נמשיך עם שרשורי התמונות שלנו! קדימה אנחנו! ^_____^____v ^0^

Digi Lista

New member
אני אסביר קצת על מה שהיה בלילה...

בסביבות אחת ורבע בערך נכנסתי לכאן,תיכננתי לכתוב משהו(אני לא זוכרת מה)והפורום היה מוצף קולו בהודעות חסרות תוכן שהכותרות שלהן מקללות אותנו ואת נושא הפורום,היו גם כמה הודעות עם תוכן(כמו הכותרת,רוב המילים פשוט הוכפלו בהודעה עצמה),זה היה סיוט כי אני מוחקת רבע שעה ועד שאני מסיימת לסמן הכול ומוחקת אני מגלה עוד מיליון הודעות,הגבלתי את אותו האדם(מה שאני כידוע לא אוהבת ולא נוהגת לעשות) וחמש דקות אחרי זה הפורום שוב הוצף,פשוט אותו האדם התקין שם משתמש אחר והמשיך להציף כנראה מתוך שיעמום,הגבלתי פעם שנייה והמשכתי למחוק את כול ההודעות עד שהלכו לי הידיים,שלא נדבר על הקריזות שלי...אחר כך טרחו לשלוח לי מסר כועס באיזה רשות בכלל אני מעיזה להגביל אותו(כאילו שנהניתי מיזה),לא טרחתי אפילו לפתוח את המסר,יש ראיתי את הכותרת ומחקתי אותו. פחדתי שעד שההנהלה תתערב ותמחק לו את הגישה לתפוז הפורום יוצף עוד יותר(הוא יתקין עוד שם...)ואני אשתגע מלמחוק,אתם תשתגעו לא פחות(בפורומים אחרים מצאו פתרונות נגד הצפות,אבל אנחנו פורום קטן ככה שזה לא בהכרח יועיל לנו)ויהיה בלאגן אחד ענק. בקיצור אם שוב יש הצפה תתנהגו כרגיל אני אטפל בעניינים בשנייה שאני אראה בלי שבכלל תדברו,אל תגיבו למציפים,תנסו ככול האפשר להתעלם מהם כדי שלא לרדת לרמת השיעמום שלהם(איזו סיבה אחרת יש לשלוח בכוונה 900000 הודעות?) או שתכתבו הודעה במשוב להנהלת תפוז. בכול מקרה חשוב לידע אתכם במה שהיה כי הפורום הוא לא שלי וחשוב לכולם יהיו מעורבים
אני ממש מקווה שלא תהיה שוב הצפה כזאת,זה היה מתיש.

Digi Lista

New member
מוצף כולו.איזה חוסר תשומת לב.

כולו.כולו.כולו. איזו טעות הקלדה מפגרת(אני יודעת לכתוב...)

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

לפעמים גם זה חלק מהצבע הכחול
...

Goggle Girl

New member
כחול אלה מדים ולא רק של משטרה

הנה הנה היא כבר באה המנהלת של הקהילה כולם כולם לעשות כבוד לאישה בקשר עם האדמין זוהי ליסטה היא שלנו וכולם כולם קוראים: כיפאק לליסטה! היי היי היי! (_בבקשה_ להתעלם, אני התעוררתי אחרי 5 דקות של שינה ואחי ריסס את כל החדר בבושם שלו =_= אני מסוממת, I tell you)

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo98.gif

התרגשתי לאללה שכתבת עליי שיר,כבוד גדול
(אני אגב בלי שינה בכלל בלילה,לא הייתי עייפה כמו שהרגשתי אחרי ההצפה אז נשארתי ערה כול הלילה וביום אני לא יכולה לישון ככה שלי אין תירוצים
)...

Goggle Girl

New member
תירוצים, תירוצים! ../images/Emo3.gif

*נרדמת על המדלקת* מחשב: מבטל הורדה של נארוטו 0_0 מה, מה?! אני ערה, אני ערה! >> << >> לכתוב עליך שיר זו בכלל לא בעיה! איך קשה למצוא חרוז לכזו חברה? אחת נהדרת, מצחיקה וחמודה שאיתה ביחד כל יום הוא חגיגה אז בואו בואו ילדים, מדובבים וגם כולם בואו יחד נפגוש בליסטה ונגיד בקול ברור ורם: we love you! X_X לא... יכולה... להפסיק... להחריז...

Digi Lista

New member
עוד שיר?../images/Emo51.gif../images/Emo98.gif

אחלה שיר,משמח שכתבו לכבודי שני שירים,
ענקית
(את יודעת אוטובוס,כשאת עוצרת בתחנה אז את דווקא בסדר
)

למעלה