אני אסביר קצת על מה שהיה בלילה...
בסביבות אחת ורבע בערך נכנסתי לכאן,תיכננתי לכתוב משהו(אני לא זוכרת מה)והפורום היה מוצף קולו בהודעות חסרות תוכן שהכותרות שלהן מקללות אותנו ואת נושא הפורום,היו גם כמה הודעות עם תוכן(כמו הכותרת,רוב המילים פשוט הוכפלו בהודעה עצמה),זה היה סיוט כי אני מוחקת רבע שעה ועד שאני מסיימת לסמן הכול ומוחקת אני מגלה עוד מיליון הודעות,הגבלתי את אותו האדם(מה שאני כידוע לא אוהבת ולא נוהגת לעשות) וחמש דקות אחרי זה הפורום שוב הוצף,פשוט אותו האדם התקין שם משתמש אחר והמשיך להציף כנראה מתוך שיעמום,הגבלתי פעם שנייה והמשכתי למחוק את כול ההודעות עד שהלכו לי הידיים,שלא נדבר על הקריזות שלי...אחר כך טרחו לשלוח לי מסר כועס באיזה רשות בכלל אני מעיזה להגביל אותו(כאילו שנהניתי מיזה),לא טרחתי אפילו לפתוח את המסר,יש ראיתי את הכותרת ומחקתי אותו. פחדתי שעד שההנהלה תתערב ותמחק לו את הגישה לתפוז הפורום יוצף עוד יותר(הוא יתקין עוד שם...)ואני אשתגע מלמחוק,אתם תשתגעו לא פחות(בפורומים אחרים מצאו פתרונות נגד הצפות,אבל אנחנו פורום קטן ככה שזה לא בהכרח יועיל לנו)ויהיה בלאגן אחד ענק. בקיצור אם שוב יש הצפה תתנהגו כרגיל אני אטפל בעניינים בשנייה שאני אראה בלי שבכלל תדברו,אל תגיבו למציפים,תנסו ככול האפשר להתעלם מהם כדי שלא לרדת לרמת השיעמום שלהם(איזו סיבה אחרת יש לשלוח בכוונה 900000 הודעות?) או שתכתבו הודעה במשוב להנהלת תפוז. בכול מקרה חשוב לידע אתכם במה שהיה כי הפורום הוא לא שלי וחשוב לכולם יהיו מעורבים
אני ממש מקווה שלא תהיה שוב הצפה כזאת,זה היה מתיש.