אם זו לא אכזבה

@@

New member
וואוווו איזה אכזבה

זאת באמת אכזבה, באמת הזוג מושלם. באמת שחבל.

jess ועוד

New member
ריקי???? ../images/Emo12.gif

אני מקווה שלא לקחת את זה קשה מדי.... חחחח... בכל מקרה תמיד עצוב לשמוע על סיפורים מוצלחים כמו אגדה.. שנגמרים בסוף לא הכי מוצלח אבל מה לעשות החיים מכתיבים לנו .... בגלל זה אני אומרת שצריך תמיד לשמור על ראש פתוח ולהיות נכונים לכל מה שלא יהיה בדרך הכי קולית שיש

@@

New member
איזה רוע ../images/Emo23.gif

לקחתי את זה קשה? כן אני בוכה
, את רוצה מכות
????? כשהם התחתנו כולם חשבו שזה עניין של זמן עד שזה ייגמר, אבל אחרי 10 שנות נישואים, קצת חבל, סתם כואב לי לשמוע על זוגות שמתגרשים בייחוד שהכל נראה יפה בחוץ. אז לא להגזים, מובן

jess ועוד

New member
תודה רבה

תרשמי לך פלוס גדול שלא החזקת אישה בהריון בדום מתוח לאורך זמן

@@

New member
אני בחורה מתחשבת

לא רק באשה בהריון, אלא אשה בשמירת הריון. איך שאני מקסימה

@@

New member
אני ממש התאכזבתיייייי

שלא היה מפגש, זה לא פייר, ליידע אותנו חודש מראש להיות סובלני במשך 30 יום ואז
אין מפגש מאודדדדד התעצבנתי
אני לא מבינה, אנחנו לא צריכים ליפול על ניקול, אפשר ללכת לשתות איזה
, נו? מה את אומרת? יש מצב לאיזה
או ל
לי כמובן, את בשום פנים לא שותה אלכוהול
מובן
יופי, תמיד ידעתי שיש הבנה בנינו. מחכה לתשובה

jess ועוד

New member
אין בכלל בעיה

את רוצה אפשר לקבוע במקום מרכזי ולאכול צהרים או ארוחת אחר צהרים בסביבות 18:00 או קפה ואו מה שלא יהיה אני פנויה.... את מגיעה ממרחקים .. אני לא ניידת .. וסוחבת ...

mariana

New member
אני יכולה להיצטרף גם?../images/Emo9.gif

בקשה בקשה. תודה ידעתי שתסכימו. אוהבת

@@

New member
אני לא ראיתי שמישהו הסכים

ולא את לא יכולה להגיע, נשמה מה את שלואלת בכלל ברור שאת באה, רק נקבע יום ולוקיישן. אמנם הבוסים לא בעבודה אבל האחריות יותר גדולה.
ותתתתתת

jess ועוד

New member
יופי אז תחליטו

ואני מגיעה ... את מגיעה מרחוק ריקוטשה ואת מסתובבת באזור מרין אז צריך להתחשב בריקי...

@@

New member
אז בואו נקבע

ליום רביעי, אחה"צ, אני עובדת עד 5 אז אני אבריזה שעה קודם משמע ב-5 אני בת"א, מתאים? או יותר מאוחר אני גמישה אין לי לא בעל ולא ילדים טוב מי עוד רוצה להגיע? יש מצב לצאת בהודעה רישמית, אולי עזרא,ניקולי גילי,רונן וכל השאר.

mariana

New member
באמת מאכזב

בוקר טוב לכם נשמות שלי. באמת מאכזב לשמוע שהם ניפרדים, אבל לא תמיד אני מאמינה לכל התקשורת הזאת. שיהיה לך המשך יום נפלא. אוהבת

ronen1981

New member
שמעתי ראיון של פנינה בבוקר.

והם לא הולכים להתגרש התקשורת סתם מיהרה לפרסם ........... היה להם ריב כמו שיש מידי פעם בכל זוג גם בזוג הכי אוהב שיש אבל הם התגברו על המריבה וישארו ביחד.........

למעלה