אם זה נכון...

מציץ

New member
אם זה נכון...

The Popular Resistance Committees, which took responsibility for the attack, claimed they took the body of an Israeli killed in the attack. The army declined to comment on the claim. AP לא יכול היה להיות יותר גרוע.

לא יכול היה להיות יותר גרוע?!

בטח שיכול היה. עדיף שהיו לוקחים מישהו חי כבן ערובה?

המצב חרא

אם במצב נתון נניח שיש לך שני פצועים ושני הרוגים. למי מהם יש עתיד ולמי אין ? עכשיו ההבנה מה עדיף שיהיה בידי האויב (שבוי מת או שבוי חי) היא קלה מאוד. כל אימא היתה רוצה את בנה (בשבי, בלונה פארק או במיטה שלו) כשהוא חי ככל שרק ניתן ועל כך אין בכלל ויכוח.

את בטח מכירה את האם השלישית

שנתן אלתרמן כתב, זיגזג: ..."ואומרת אחת, ראיתיהו כעת, אנשק בו כל אצבע קטנה וציפורן. אונייה מהלכת בים השקט, ובני תלוי על ראש התורן. ואומרת שנייה, בני גדול ושתקן, ואני פה כותונת של חג לו תופרת. הוא הולך בשדות, הוא יגיע עד כאן. הוא נושא בליבו כדור עופרת. והאם השלישית בעיניה תועה לא היה לי יקר כמוהו איכה אבך לקראתו ואינני רואה אינני יודעת איפה הוא אז הבכי רוחץ את ריסיה שלה ואולי עוד לא נח, ואולי הוא מודד בנשיקות כנזיר משולח את נתיב עולמך אלוהי"..... שלא נדע, ושייגמר בשלום......

יש ימים שאפילו ....

לאחד בעל אופי זנותי כשלי אין חשק לכלום. אפילו מונדייאל נצפה בחוסר חשק. כל שנותר הוא לקוות לטוב. אני כאן אתכם.

rina11

New member
נירא שזה דיכאון

טיפשי רק לשבת לחכות ולקוות,ודי משעמם תמיד יש משהו שאתה יכול להצליח בזה צריך לחפש ולנכיר טוב טוב מה באמת אתה רוצה מעצמך ים תיכוני -אז אתה צריך דגים ים חול וחתיכת שמיים זה ירענן אותך יטב

למעלה