אם זה לא
...

Rinattt

New member
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף

לא מצליחה להרדם ואפילו לא ישנתי צהריים היום
בדיקת נוכחות... מי ער???

Rinattt

New member
סעמקקקקקקקקקקקקקקק

דווקא היה מתאים לי אבל אחי לקח לי את הרכב ויש מי שישמור הבת של דודה שלי אצלי. באסה, אבל יום חמישי אני שם... חוץ מזה, מה שלומך?

חמישי...

אם הילדים עדין יהיו מחוץ לבית....אז אשמח להיות שם שוב... ואני..ואלה חזרתי מחופשה ישר לעבודה - את יודעת מתחילים שנה חדשה.... מה איתך???

Rinattt

New member
אני כרגיל בדיליי

רק מחר הולכת לשלם לבי"ס ותחילת שבוע הבא לקנות מה שצריך למה אני תימניה כפרה... כל שבוע משלמת משהו אחר שהלב יכאב פחות
חוץ מזה הכל טוב...
איך הייתה החופשההההההההההההההההה???

ממש ממש ממש אחלה חופשה

לגבי קניות לכי לקנות בפירט האדום ליד תחנת הרכבת בבית יהושע המחירים שם ממש אחלה. סגרתי הכל חוץ מספרים כולל ילקוט ב 250 ש"ח.

Rinattt

New member
מחר מתקשרת

לקבל הכוונה איך להגיע לשם. תיקים יש לי [אבא שלי חמוד קנה להן] ספרים הן מקבלות מבי"ס [יקר בי"ס בקיבוץ אבל וואללה שווה בקטע הזה] אז רק מחברות, כלי כתיבה וכאלו... נשמע שלא רק החופשה הייתה אחלה אלא גם החזרה הביתה

החזרה....

ישר לעבודה.... ישר לאירועים, פרוייקטים ומלחמות.... ישר לאכזבות וכאבי לב.... ישר לחשבון הבנק... אבל גם ישר לידיעה שבקרוב יש חגים וצריך לתכנן חופשה של 10 ימים....והפעם בעזרת השם והמצב הביטחוני לא נוותר ונרד לסיני!!! מי בא???

אף אני ערה,איך אפשר לישון?כול כך חם

כן מדליקה ומכבה מזגן, אוייייי איך שחברת חשמל בפרט והמדינה בכלל הולכת להרויח בגדול מהקיץ הלא אנושי הזה בעליל.. אולי פספסתי אותך רינת, חבל........ רציתי מתכון לג'חנון טוב, עד היום קבלתי מתוקים כאלו, שמנונים כאלו, נעים מאוד, לא הצגתי את עצמי, פשוט שכנה חדשה, מקווה להתקבל כאן כחלק מכם,

Rinattt

New member
יוווווווו כמה שכנים נהיו לי לאחרונה

ברוכה הבאה
ומתכון לג'חנון אין לי אבל אבקש מאמא שלי בהזדמנות מבטיחה להביא [תזכורת תעזור לי מידי פעם
]

a n a t i 3 3

New member
לא תאמיני.....

ממש עכשיו סיימנו לאכול.... מ מ ו ל א י ם! ואחר כך אני לא מבינה למה לא מרזה
כולנו פה בסלון, רון, אני וארבעת הילדודס... רואים "פיג'מות", אחרי שחזנו מסרט בקולנוע "קליק" (מומלץ!). וגם עדיין לא נירדמים

למעלה