אם הקירות יכלו לדבר...

אם הקירות יכלו לדבר...

אם הקירות יכלו לדבר... הם היו מספרים על גודל אהבתינו.. כולם חושבים שהם מבינים אותי, שהם יודעים מה המצב שלי.. הם מנסים לעודד... הם ידעו שאנחנו חברים טובים.. הם לא יודעים יותר מזה... אני רוצה להראות לאחותו את הסרט "אם הקירות יכלו לדבר" – כדי שתבין... שאני לא סתם "החבר הכי טוב" "גם לי היה חבר.." משפט אופייני לימים האחרונים.. כן.. רק שלך לא היה מאהב.. אני אוהב אותו.. לא רק אהבת חברים, אהבת נפש של ממש.. לפני שהוא "סיפר לי על עצמו".. לפני כמה שנים.. כל פעם שדיברתי איתו על זה שאני נמשך לבנים.. הוא היה מנסה לעודד אותי.. ואניאמרתי לו תמיד "אתה לא מבין" הוא תמיד חזר על זה שהוא כן מבין.. עד שיום אחד.. הוא סיפר לי .. שהוא מבין.. היום, אני כל הזמן אומר לחברים שלי.. לרב בישיבה, לאמא לאחים... לחבר'ה מהשיעור.. אתם לא מבינים! ונכון, אף אחד לא מבין.. אף אחד לא מתאר לעצמו.. כבר 4 ימים שאני לא יכול לחיות. אני רק מחכה שייעברו השעות והימים. כדי שיגיע זמני, ואז..נתאחד, שוב.. למעלה..השעות עוברות.. וכל מי שרואה אותי.. "משתתף בצערי.." אתם לא יודעים איזו צורת חיים נוראית זו! אני רק מחכה... להתעורר, שהוא יבוא אליי, ויגיד לי, "זה סתם היה בצחוק- רק רציתי לראות אם אתה באמת אוהב אותי.." כמו תמיד.. אני מבקש ממנו כל הזמן, שיבוא אליי בחלום ויגיד לי מה איתו. אם טוב לו שם.. אם ה' אוהב אותו.. ואותי... אני רוצה לדעת כל כך הרבה.. אני מבקש ממנו כל היום תבוא! בבקשה תבוא! אני לא רוצה להיות לבד.. אבל הוא לא בא... ואני לבד.. לבד! אני לא מפסיק לדבר עליו. לא מפסיק לחשוב עליו.. לא מפסיק לחוש אותו.. לא מפסיק לאהוב אותו... אני רק מחכה.. לראות אותו.. אני רוצה לצעוק לכולם- אתם לא מבינים! זה לא סתם "החבר הכי טוב שלי.." זאת אהבת חיי.. הדקות חלפות, ואיתם השעות והימים.. בנתיים עברו רק 4.. אבל אני... מרגיש שהזמן שלי... נגמר. מצאתי באחד האתרים, שחבר שלו מהישיבה כתב לו מכתב פרידה.. אתם מוזמנים לקרוא. לזיכרו

גנימדס

New member
ושוב- משתתף בצערך.

וצר לי שאין לי מלים מעודדות יותר. הכאב שלך קשה מנשוא.ואני רק יכול להעריך אותך שאתה עובר את המשבר הזה בכוחות עצמך. ואני רק יכול לאחל לך מקרב לב שתדע ימים טובים יותר.

למעלה