אם הסיכון וההפסד כלכך גדול אז למה?
נ נשואה1 New member 26/5/05 #2 תגיד "קילו".... אתה לא יודע לשרשר או שאתה סתם מפריח פה משפטים סתומים? בוקר טוב פורום
נ נשואה1 New member 26/5/05 #4 חלילה עצבניים../images/Emo13.gif אבל אם פותחים שרשור צריך גם שיהיו כמה מילים ב"תוכן". אתה לא חושב ככה?
חלילה עצבניים../images/Emo13.gif אבל אם פותחים שרשור צריך גם שיהיו כמה מילים ב"תוכן". אתה לא חושב ככה?
נ נשואה1 New member 26/5/05 #13 חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בסוף הם יגיעו.... ויהיה "איחוד"...
K kg9 New member 26/5/05 #7 את מורה נכון? הכותרת היא שאלה ועכשיו נשאר לשרשר תשובות מחשבות תהיות קצרות וקולעות למדתי (יש תוכן)
נ נשואה1 New member 26/5/05 #18 מה היתה השאלה? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איבדתי את הקו.....
K kg9 New member 26/5/05 #19 שאת שמה ביחד אחת את הריגוש הרגש התשוקה וביד השניה את מה שאת עלולה להפסיד איזו יד רועדת יותר מר גרם
נ נשואה1 New member 26/5/05 #20 אהההההההההההה, הבנתי../images/Emo6.gif אתה באמת רוצה תשובה? <ממשיכה במצברוח ה"קרוע" שלי מהבוקר > מה שאני עלולה להפסיד לעולם לא נמצא אצלי ביד. כך שהידיים אולי ירעדו, אבל זה לבטח בגלל הפרקינסון
אהההההההההההה, הבנתי../images/Emo6.gif אתה באמת רוצה תשובה? <ממשיכה במצברוח ה"קרוע" שלי מהבוקר > מה שאני עלולה להפסיד לעולם לא נמצא אצלי ביד. כך שהידיים אולי ירעדו, אבל זה לבטח בגלל הפרקינסון
נ נשואה1 New member 26/5/05 #22 אני ממש לא מתעלמת מהרע. אני פשוט מעדיפה להסתכל יותר על הטוב. הרע ישנו תמיד. תאמין לי, איש לא יקח אותו מאיתנו. אז כמאמר הפתגם השחוק: אני תמיד מסתכלת על חצי הכוס המלאה <למרות שיש לה גם חצי ריק>
אני ממש לא מתעלמת מהרע. אני פשוט מעדיפה להסתכל יותר על הטוב. הרע ישנו תמיד. תאמין לי, איש לא יקח אותו מאיתנו. אז כמאמר הפתגם השחוק: אני תמיד מסתכלת על חצי הכוס המלאה <למרות שיש לה גם חצי ריק>
נ נשואה1 New member 26/5/05 #24 שום דבר לא "חייבים" ../images/Emo6.gif זה הכל במדור של הרצון, לא של החובה.