אם היית יונתן.....

shiRan WP

New member
אם היית יונתן......./images/Emo99.gif

אם הייתם יונתן במי הייתם בוחרים בגלית והיקב או שאולי באתי החמודה תאמת...שאלה קשה...אני צריכה יום-יומיים לחשוב.. נקודות טובות לגלית...
יפה .....
חמודה (חוץ מכמה קטעים...)...
אוהבת את יונתן..
יש להם ילדים משותפים ...
נקודות לא טובות לגלית ...
- יונתן לא אוהב אותה ו.. היא החוליה החלשה, שלום!...
נקודות טובות לאתי´לה...
- יונתן אוהב אותה.. שאלה קשה אין מה להגיד..אז אם הייתם יונתן במי הייתם בוחרים? אני יחשוב קצת..ואז יענה...

shiRan WP

New member
חשבתי והבנתי ש...../images/Emo22.gif

לא משנה כמה אני יחשוב...לא בטוח שהייתי בוחרת באתי...זה שאלה ממש קשה...אלכס ה*** לא היה צריך להציב לו תנאי כזה אני חושבת שהייתי בוחרת באתי והולכת לעבוד ביקב מתחרה, ד*ו*ו*ק*א

יש לי שאלה וסיבה

אני הייתי הולך על האפשרות של אתי כי: 1. היא גם יפה וגם חמודה אך גם גלית יפה וחמודה וזה אומר שווין 1-1 2. יונהתן אוהב את אתי אך הוא לא אוהב את גלית וזה אומר 2-1 לאתי 3. הוא יכול לעשות ילדים גם עם אתי אך יש לו ילדים עם גלית וכך הוא לא צריך להתעמץ לעשות ילדים(זו בחירה שלו כי עם הוא אוהב לעשות את זה!!!!) ואני אומר שזה 3-2 לאתי והיקב זה כבר בחירה שלו!!! זאת התשובה שלי! מרוקאי מרוקאי אבל בכלל לא עצבני הכוסון המרוקאי

חשטפית

New member
אתי! ויש לי גם סיבה טובה...

נכון שיונתן יצא מניאק כשעזב את אתי לטובת גלית והיקב אבל חייבים להבין אותו, זה היה החלום שלו והוא חייב את זה לעצמו לפחות לנסות ולראות איך זה הולך. א-ב-ל, עכשיו, אחרי שהוא ניסה והוא באמת פתאום שם לב שאי אפשר לחיות עם אישה שאתה לא אוהב וגם ביקב לא הולך לא משהו וכולם עוזבים והכל רק מתחיל להתדרדר ובתחלס הוא גם יודע בעצמו שהוא לא כל כך טוב בתור מנהל ולכן הוא צריך לעזוב את גלית ולתת את היקב לדורון כמו גדול ולחזור לאתי ולהגיד לה שהוא כל כךךךךךך אוהב אותה ואז היא תסלח לו :))) וגם אתי, היא יצאה אחלה בקטע הזה, היא לא ניסתה לשגע אותו ולכפות עליו להישאר איתה. היא ידעה שזה החלום שלו ושיחררה אותו שינסה. נראה לך שבתוך תוכה היא ידעה שהוא יחזור אליה בסוף...

אני אישית הייתי הולכת על אתי

בגלל שלא הייתי רותה שאבא שלי (אלכס לשם השאלה) יכתיב לי מה לעשות ולמרות שהיקב בכיכול היה חלום שלי כל החיים, איך אני אוכל לחיות עם אישה שאני לא אוהבת (אם הייתי יונתן כן?). זה נראה לי חסר טעם. הנסיון שלך השנה נראה לי בסדר....אבל לא יודעת, נראה לי הייתי חושבת על זה עוד, אבל הכי הגיוני זה ללכת עם אתי ולבטל את התנאי הדפוק הזה של לחזור לגלית המטומטמת הזאת! *ספוילר*...-ויונתן בסוף בוחר בחירה נכונה מאד!!!

למעלה