אם הייתם....

Warcraft3

New member
אם הייתם....

נניח שהיינו מאמני פוקימונים והעולם של פוקימון היה אמיתי. איך הייתם יוצאים למסע? לבד או עם חברים? הייתם רוצים להיות מאסטר/מאסטרית פוקימונים או איזה חוקר/ת פוקימונים? איזה פוקימון הייתם לוקחים ראשון? ומה הייתם עושים אם הייתם מאחרים והיו ניגמרים הפוקימונים? וגם איזה איזור הייתם רוצים לגור ולהישתתף בליגה? קנטו ג'וטו? או היון? אני ברור הייתי יוצא עם חברים למסע כי זה לא כייף להיות לבד...ואני ברור רוצה להיות מאסטר מאשר חוקר. הייתי רוצה להתחיל את המסע שלי בקנטו האיזור שלדעתי הכי מעניין. הייתי לוקח סקוירטל ראשון ואם היו אוזלים כל הפוקימונים הייתי קונה סקוירטל בחנות. ומעניין אם צוות רוקט היה רודף אחריי.... נישמע כייף...

moon flower

New member
עם חברה וחבר ../images/Emo99.gif

נו מאסטרית איך לא? היון מדקיפ/צ'יקוריטה, אני עדיין לא החלטתי הייתי קופצת על המחלק בזעם וקורעת אותו לגזרים, ואח"כ לומר לו בעיניים דומעות: למה לא השארת לי אחד יא ביייייפ!

Houndour

New member
צריך להיות ממש עקום

כדי לא להבין מההודעה של מון פלאוור שהיא בת, אבל ניחא. לא כולם מושלמים.

Light woman

New member
^^;

אני הייתי לוקחת את מאדקיפ/צ'רמנדר/צ'יקוריטה ואם לא היה אז טריקו. הייתי בוחרת להיות מאסטרית, ואחרי שהייתי מצליחה הייתי משלימה את אוסף הפוקימונים שלי. אני לא יודעת אם הייתי הולכת עם חברים או לבד, אם לא הייתי מוצאת חבר ללכת איתו זה לא היה מפריע לי במיוחד. אף פעם לא הייתי מאחרת כי נאי תמיד מקדימה בחצי שעה לפחות כל מאורע חשוב. הייתי מתחילה עם ליגת ג'וטו, כי שם נמצאים רוב הפוקימונים החדשים (לפחות בסידרה) ואז עוברת לקנטו ומכסחת לכולם את הצורה. לא הייתיי נכנסת לאף מכון בלי שיהיו לי לפחות ארבעה פוקימונים, ביניהם מריפ. כמעט כל פוקימון שהייתי רואה- הייתי תופסת. לא הייתי חוסכת בפוקדורים, ולאחר כמה זמן קונה גם יותר טובים.

Unlucky Boy

New member
המממ...

הייתי הולך עם חבר או שניים להיות מאסטר זה לא מעניין, אני הייתי מנסה לתפוס את כל הפוקימונים ומתמקד בנדירים ואגדיים (ועד שהייתי מצליח הייתי פורש כמו אוק
) מה זה נגמרים הפוקימונים? מצידי שיביאו לי את צ'נסי של האחות ג'וי
לא חשוב לי מאיפה להתחיל והייתי בוחר את הפוקימון עשב כי הם הכי יעילים בלכידת פוקימונים.

SuicuN

New member
......

אני הייתי הולך עם חברים כי אני לא אוהב להיות בדדניק... אני הייתי בוחר בצ'רמנדר/טריקו/טוטודייל... והייתי בוחר להיות מאסטר ואם זה יצא לנהל מכון

hydro pump

New member
........

עם חבר שאין לו אותן מטרות שיש לי. הייתי בוחר בטריקו, והייתי מתחיל בקנטו, כי שני המכונות הראשונים אצלי בכיס הקטן, ונראה לי שאני לא אהיה לא חוקר, לא מאסטר, לא מנהיג מכון ולא נעליים... אלא... מאפיונר כמו ג'ובאני! הייתי מציע PROTECTION למכונים, מרכזים וחנויות... **...

K00lVulpX

New member
מה שאני חולם עליו שנים...

מבין הסטרטרים הייתי מתחיל עם צ'רמנדר, הייתי רוצה להיות מאסטר קודם ואז חוקר, או בו זמנית, אם אפשר. הייתי מתחיל בהיון, על-אף הקושי שיהיה לי במכון הראשון, אבל אני בטח אתפוס לי פוקימונים שיקרעו את האבנים החלשלושים. הסיבה היא שאז יהיה לי אבא, והוא גם יהיה מנהיג מכון (אם שמתם לב, לא היה אבא לשחקן בגרסאות הקודמות, משמע הוא היה ממזר). הייתי יוצא עם חברים, וגם מקווה למצוא עוד בדרך. הרי אם אהיה לבד, אני אהיה חייב לדבר עם מישהו, ומה אני, מתאבד כרוני שמדבר לפוקימונים שלו? יחשבו שאני דודו "אני (מניח את אצבעות הידיים על החזה, שולח את ידיי קדימה ומסובב אותן) משוגע" טופז, חס וחלילה... אם הייתי מאחר? אין מצב, אני לא מאחר לשום דבר, אני אפילו מקדים ואולי אפילו אגיע ראשון... זהו, אני חושב...

סילבר2

New member
אני הייתי בוחר להיות ...

מצד אחד חוקר פוקמונים כי אתה לומד עליהם רואה אותם מתפתחים מכיר מתקפות מגלה פוקמונים חדשים זה כיף וגם להיות מאסטר כי זה יהיה כיף לתפוס פוקמונים לאמן אותם ולראות אותם גדלים הייתי יוצא למסע לבד כי אז אני אתרכז יותר באימון של הפוקמונים והייתי מתחיל מגוטו כי אני אוהב את המכונים פוקימון התחלתי?ממ.... או ציקוריטה/טוטודייל/סקווירטל/צרמנדר/טריקו ואם לא יהיה אותם אז אתפוס פוקימון חזק אחר ואני לא אהיה מפגר כמו אש אני לא אשחרר את הפוקמונים שלי ואתן להם כל מה שירצו ואעבור מכונים ואשתדל עד שאהיה פוקימון מאסטר

למעלה