אם הייתם...

Water Magician

New member
אם הייתם...

אם הייתם יכולים לבחור כוח מישליכם כמו לאחד המוטאנטים. איזה הייתם בוחרים? אני ניראה היתי לוקח או פיסיוניקה שאני חולה על הכוח הזה! או שליטה על המים! מה אתם היתם בוחרים?

roya9

New member
אני הייתי בוחר בטבע.. ../images/Emo117.gif../images/Emo182.gif|שת

הייתי לוקח את סופה (ששולטת במזג האוויר..) ואת פיניקס (ששולטת על האש..) ומישהו ששולט בצמחייה ומישהו ששולט במים.. (לא ניראה שכבר המציאו מישהו כמו השתיים האחרונים..)ועוד מישהו ששולט באנרגייה.. והייתי קורא להם: the x-fonix

charmedman

New member
אני לא את הכוח של מיסטיק כי היא

לא נראית טוב אלא את של זה שגם יכול להחליף צורה אבל אני לא זוכר את שמו וחוץ מזה הכוח של מיסטיק הוא כול הכוחות בעצם ואז הייתי הופך לקורט כי אני מת על האיש הזה!

Evil Beast

New member
מורף?? אוו איך אני מת עליו!

יש לו בדיוק אותם כוחות של מיסטיק(חוץ מזה שהוא אנושי..) אבל אני (איך לא) הייתי מעדיף את כוחותיו המופלאים של חיה! לטפס על עצים! ללכת על הידים! לעשות סלטות! הכל!!

charmedman

New member
אז אם תהיה מורף תוכל גם לטפס על

עצים כמו חיה וגם להיות בעל כוחות אחרים...... ודרך אגב הרעיון של הטופיק הוא שלי פתחתי כזה בפורום מכושפות ומי שפתח אותו כאן העתיק אותו עם קצת שינוים.

Water Magician

New member
אני?

אני גם בפורום מכושפות אבל....מה הקשר? במכושפות אין כל כך כוחות שאפשר להמציא יש כוחות קיימים פה יש כוחות שגם אפשר להמציא.

yotamsh

New member
אני...

אווו... יש כל כך הרבה כוחות... אני חושב שהייתי לוקח כוחות חשמל או מהירות

האמת הייתי רוצה שליטה בחשמל

כאילו שאני אעצבן יהיו ברקים ואני אשלוט בהם

yoni©

New member
אני הייתי בוחר באיזה כוח ששייך ל

אחד מיסודות הטבע...... קרח/מים, צמחייה, חשמל, אש, רוח, מתכת.... הכל כל כך מגניב...... אבל אני הייתי בוחר בכוח שעוד לא קיים אצל שום מוטנט שאני מכיר: שליטה בחיות..... רק תחשבו איזה מגניב זה שמתי שבא לך אתה יכול לגרום לבן אדם להימחץ בידי פיל, או לחתוך אותו לגזרים באמצעות חתול בר......

yotamsh

New member
תלוי

כל פעם שוולברין מוציא את האדמנטיום, ברור שזה כואב מאד, אז פשוט הוא מתגבר על זה כי הוא מבוגר והכוח שלו מרפא את עצמו בגלל זה. אני גם עם הכוחות שלו לא הייתי בטוח לוקח

charmedman

New member
אני הייתי בכיף לוקח את הכוחות של

וולורין+השלד זה הכי כיף חוץ מזה שהוא מסוגל לרוץ יותר כלומר הוא בעל יותר אנרגיה תמיד והוא גמיש ובעל שרירים שמתפתחים יותר מהר.

למעלה