אם הייתם מתבשרים

אם הייתם מתבשרים

שנותרה לכם חצי שנה בלבד לחיות, מה הדבר העיקרי שהייתם רוצים לעשות\להשיג\להגשים,בטרם תחזירו נשמתכם לבורא ותזדכו על הציוד ? הבהרה : הכותב אינו גוסס חלילה וגם על אלונקה לא מתכוון להתפנות בזמן הקרוב. נההההה.....תאכלי את הלב. (אייקון של אצבע משולשת כפול שלוש)

יערית

New member
מתבקש

לעשות: פותחת סטטוס בפייס ובפורומים בהם אני גולשת מזה שנים: כוססססססאמק תפסיקו לבכות ותתחילו לחיות כל יום במלואו, כי הנה זה נגמר לי ואהבתי כל יום בחיי לטוב ולרע. להשיג: זיון אחרון וארוך לפני הסוף ואחריו לשתות ויינשטפן עם סיגרייה להגשים: להיות לצד הנכדים/נינים/ ילדים שלי ולסגור מבט מול האיש שמלווה אותי.

פשוט

לבלות כמה שיותר זמן עם האהובים שלי - ילדיי, בן זוגי, המשפחה שלי והחברים שלי. בלי להשיג, בלי להגשים. רק להיות יחד ולאסוף חוויות שיוכלו ללכת איתם הלאה. כמו שכתב אריאל הורוביץ: "לא בכוחנו להחליט מתי תבוא המעלית ויפתח עידן אחר כשהדלת תיסגר. לא בכוחנו לשנות רק לאסוף עוד זכרונות ובזמן שמחכים במקום לבכות אנחנו צוחקים." http://bidur.nana10.co.il/Article/?ArticleID=404309

לחיים ארוכים ומלאי כל טוב

שלא נדע מצרות חמסה חמסה מלח מים שום בצל הייתי מתפטרת מהעבודה ומשלימה כמה דברים שעוד לא הספקתי לעשות: את הטיולים ליעדים שרוצה, להשיג: את המטרות שהצבתי לעצמי ולהגשים: כמה חלומות פרועים שעוד לא עשיתי

שאת מלשנית.....

לפני שבועיים נתתי לקטנים שלי משימה בהשראת הטור שלו :לצייר את אלוהים. ללא הנחיות,ללא ציפיות,ובלי דעות קדומות. הם עדיין לא התקלקלו כמונו,והזכרון שלהם בתולי. היה מדהים לראות את התוצאות. ממליץ בחום. ואת עדיין מלשנית...

למעלה