אם הייתם יכולים

Celebrity Skin

New member
אם הייתם יכולים

לחזור ליום [24 שעות בלבד]בחיי קורט ו\או נירוונה והייתם יכולים להביא איזשהו חפץ איתכם [דיסק\פוסטר\חולצה שיחתמו אליהם או גיטרה או כל דבר אחר] בעזרת מכונת זמן משוכללת 1.למתי\איפה הייתם חוזרים? 2.מה הייתם מביאים איתכם לשם ולמה? 3.כמה כסף הייתם משלמים\מה הייתם עושים בשביל הנסיעה הזאת? 4.מה הדבר הראשון שהייתם אומרים ללהקה?[במחשבה שבאותו רגע לא תגמגמו\תתעלפו\תיהיו חרמנים על כריס\דייב\קורט\כל חבר להקה ישן אחר אם במקרה חזרתם לתקופת בליץ או משהו]

Celebrity Skin

New member
עונה לעצמי.

1.למתי\איפה הייתם חוזרים?לאחת מההופעות בתקופת אין יוטרו או אחת ההופעות האחרונות 2.מה הייתם מביאים איתכם לשם ולמה?את הגיטרה שלי שיחתמו עליה. 3.כמה כסף הייתם משלמים\מה הייתם עושים בשביל הנסיעה הזאת?כמה שצריך,באמשלי. 4.מה הדבר הראשון שהייתם אומרים ללהקה?אני חושבת שהייתי מתחילה לדבר המון המון המון על כמה שהלהקה שניתה לי את החיים ולצחוק כמו מטומטמת ובטח יחבק אותם בלי שאני ישים לב בכלל ולא יפסיק לדבר איתם על כל נושא שבעולם ויתחנן לבלות איתם יום שלם עד שיגמרו ה24 שעות ואני יהפוך לדלעת.

clean grunge

New member
../images/Emo177.gifפעם ראשונה שאני עונה לכזה..

1.למתי\איפה הייתם חוזרים? הייתי חוזר לאנפלגד..בסוף ההופעה הוא קם וחותם לילד ולילדה..אני רוצה להיות הילד.. 2.מה הייתם מביאים איתכם לשם ולמה? הייתי מביא את עצמי ונותן לו לחתום לי על היד ואחר כך עוקר אותה ותולה אותה בחדר.. 3.כמה כסף הייתם משלמים\מה הייתם עושים בשביל הנסיעה הזאת? הייתי משלם את כל חיסכונותי!!!(שזה בערך 1.65 ש"ח אחרי הורדת חוב של 200 שקל לשוק שחור..) 4.מה הדבר הראשון שהייתם אומרים ללהקה? נעים מאוד..אני עובדיה..עכשיו תיסלחו לי שניה אני הולך להתעלף לכמה דקות ואני כבר איתכם..תודה...

אני

1.למתי\איפה הייתם חוזרים? אממ, ההופעה האחרונה אני חושב. אבל בידיעה שזאת האחרונה. להיות מאחורי הקלעים! 2.מה הייתם מביאים איתכם לשם ולמה? את עצמי! זאת ההופעה האחרונה והם סגרו אותה עם הארט שייפד בוקס! 3.כמה כסף הייתם משלמים\מה הייתם עושים בשביל הנסיעה הזאת? כל הכסף שיש לי שזה כרגע שואף לאפס (היי, רגע, יש לי דולר בארנק!) 4.מה הדבר הראשון שהייתם אומרים ללהקה?[במחשבה שבאותו רגע לא תגמגמו\תתעלפו\תיהיו חרמנים על כריס\דייב\קורט\כל חבר להקה ישן אחר אם במקרה חזרתם לתקופת בליץ או משהו? "אממ... תסלחו לי לרגע, אני מתעלף וכבר בא."

אה ושכחתי להוסיף שהייתי רוצה

שיחתמו לי על על הדיסקים שלהם שיש לי ועל הגיטרה שתיהיה לי. והייתי רוצה תמונה של נשיקה כזאת עם קריסט או דייב. או שניהם, כמו שקריסט ודייב עשו. שהם הצמידו לשונות!

violet2

New member
אגב ההופעה האחרונה -

בה נפגשו שני הגיבורים בסרט "החיים בלעדיי"... ונראה לי קצת מבאס להיות שם, כי קורט בטח היה גמור...

grapefruit

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo175.gif../images/Emo181.gif

1.למתי\איפה הייתם חוזרים? הממ, או לאנפלגד או להופעה האחרונה עם חגי
2.מה הייתם מביאים איתכם לשם ולמה? את עצמי, קודם כל. ואת המקלותופים שלי, כדי שיחתמו לי עליהם. ומצלמה, חייב מצלמה. וטוש, כדי שיחתמו לי על הגוף ואז הייתי עושה על זה קעקוע. 3.כמה כסף הייתם משלמים\מה הייתם עושים בשביל הנסיעה הזאת? הייתי מוכנה ללכת ברחוב עם תחתונים על הראש וסירופ מייפל במכנסיים ולשלם את כל הכסף שיש לי. 4.מה הדבר הראשון שהייתם אומרים ללהקה?[במחשבה שבאותו רגע לא תגמגמו\תתעלפו\תיהיו חרמנים על כריס\דייב\קורט\כל חבר להקה ישן אחר אם במקרה חזרתם לתקופת בליץ או משהו] "אממ... אה... אז... אתם באים לפה הרבה?..." ואז הייתי מתעלפת בחינניות והם היו תופסים אותי, לוקחים אותי לבית שלהם ואומרים לי שהם אוהבים אותי יותר מכל דבר אחד בעולם. :]

grapefruit

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo175.gifבשמחה!../images/Emo9.gif

(ויסלח לי חגי...)

Aline In Chains

New member
../images/Emo55.gif ההאהאהאהא

1.למתי\איפה הייתם חוזרים? אני חושבת לאנפלגד.. 2.מה הייתם מביאים איתכם לשם ולמה? את עצמי!!!1אחדאחד, ו..ו..תגיטרה שלי..ו..ו..,איזה דיסק שלהם או מש'ו, ומצלמה!!!, ולורדים!!!! 3.כמה כסף הייתם משלמים\מה הייתם עושים בשביל הנסיעה הזאת? כמה שצריך!! 4.מה הדבר הראשון שהייתם אומרים ללהקה? ואיי, מלחיץ לחשוב על זה אפילו, אבל בטח הייתי מתעלפת או מש'ו,או ישר קופצת על קורט!!!או מיש'ו אחר מהלהקה.., אוו..או..הממממ, מצטלמת איתם!!!! ומבקשת מהם שיחתמו לי...וו..וו...ו...הממממ,אח"כ בטח הייתי מתעלפת. אני טיפשה. הייתי מגמגמת המון..חחחחח. פאק,אל תתייחסו למה שכתבתי.

everynormal

New member
אננננננני

1.למתי\איפה הייתם חוזרים? לתקופת נברמיינד 2.מה הייתם מביאים איתכם לשם ולמה?פוסטר ענק של נירוונה כדי שיחתמו לי ואז ממסגרת ותולה על החלון כדי שכל העולם יראה 3.כמה כסף הייתם משלמים\מה הייתם עושים בשביל הנסיעה הזאת?הייתי ממשכנת את הבית 4.מה הדבר הראשון שהייתם אומרים ללהקה?[במחשבה שבאותו רגע לא תגמגמו\תתעלפו\תיהיו חרמנים על כריס\דייב\קורט\כל חבר להקה ישן אחר אם במקרה חזרתם לתקופת בליץ או משהו]אני לא יודעת אם הייתי מצליחה לומר משהו באותו רגע אני עומדת להתעלף....

מואלה

New member
אממממ

אם הייתי יכולה לחזור בזמן---כנראה למופע האקוסטי...היה חזק! מה הייתי מביאה ?-----טוב את הגיטרה שלי ---איזה מגניב זה היה יכול להיות אם היתה לי גיטרה חתומה ע"י קורט?????----או שלא כ"כ
אמממ ומה הייתי אומרת?????.----אני הייתי פשוט בוהה בהם(מהשוק)--עד שהייתי מתעלפת או משהו...

למעלה