אם הייתם יכולים....

Spinel Sun

New member
הייתי רוצה את...

המממ יש הרבה! לא יודע אבל פליי נחמד וגם ג'אמפ וגם הרבה קלפים... לא יודע...

S.Riddle

New member
פליי או אילוז'ן... ../images/Emo13.gif

פליי כי לעוף זה מגניב
ואילוז'ן כי... אז הייתי עושה אשליה של יוקיטו והיינו בורחים לעבר השקיעה יחדיו (עם טויה בעקבותינו)... ^_^

Ray girl

New member
ממ... אני לא מכירה את כולם

אבל נניח שהיה את קלף הזמרה שהיה גורם לכולם לפצוח בשירה יפה זה היה יכול להיות נחמד ^.^

Ray girl

New member
לא -.-

אני אוהבת לשיר במיקלחת אבל תתראו לכם את יוקי-טוווווווו שר *.* ועוד שיר אהבה לטויה! *מתמוגגת מאושר*

OFIRB9

New member
פיתחת אובססיה לזה שתראי את לירון לב

שר הה? את יודעת לפעמים זמרים לא ידועים מופיעים במשגב והיו נדמה לי כמה מהעונה הקודמת של כוכב נולד אולי הוא יבוא ^^;;;

S.Riddle

New member
"קארד קפטור סאקורה- המחזמר!" ../images/Emo6.gif

*כותבת לעצמה את הרעיון בצד* ^_^

OFIRB9

New member
נו אז בואי נוציא את זה לפועל!

יש לנו כבר ארבעה מדובבים שהם זמרים! למה לא? (דנה מהשיר פתיחה, וגם המדובבת של טומויו, לירון לב כאילו דה וגם מאיה שמעולה בדקלום עוד מימי צוות רוקט ^^)

זה רעיון נחמד למדי..

השאלה אם הם אישית יסכימו לעשות את זה... אני חושבת שאפשר לכתוב את זה ^^ לכתוב עלילה כלשהי ואז כל פעם מישהו מתחיל לשיר.. אפשר לעשות שיר אהבה של יוקיטו לטו-צ'אן ^_^ וכו' וכו'... לדוגמא- יוקיטו נעמד מול חלונו של טויה,זהו!הוא הולך לעשות את זה.. "טויה!" הוא קרא. טויה יצא אל החלון, והביט למטה, שם עמד יוקיטו. "אני..רוצה לומר לך משהו.." "כן?.." קולו האדיש של טויה צרם לאוזניו של יוקיטו. יוקיטו גמר ואמר לעצמו, שהוא הולך לשבור את האדישות שבקולו של טויה. "מאז הפעם הראשונה, שבה ראיתי אותך, הרגשתי הרגשה מוזרה, מטפסת אל גרוני, ומאיימת להטביע אותי. רציתי תמיד להיות קרוב אלייך, לא משנה מה. עכשיו אני מבין ש... זו אהבה. שש..אל תדבר, רק תקשיב. כי זה בהחלט שיר שיוצא מהלב, כשישנתי ראיתי את דמותך, לא יכולתי שלא.. טויה-צ'אן.. אני אוהב אותך." טויה בהה בחברו העדין,ואז התעשת וירד במדרגות במהירות. הוא תפס בידו של יוקיטו ואמר "יוקי-קון..אני..." הוא לא הספיק לסיים את המשפט, יוקיטו נצמד אליו ונשק לפיו. שפתיהם נצמדו, וטעם מתקתק של סוכרייה עבר לפיו של טויה. (הא?הא? מה דעתכם? ^__^)

OFIRB9

New member
נכון! רק צריך לתפוס את לורי ויש לנו

שלישית משוררות!!!

star_female

New member
מוכשרת אחת ../images/Emo3.gif

שיר מתוק *-* למרות שמשום מה אני לא מסוגלת לדמיין פיקים וכאלה של סאקורה חוץ מאשר על דברים שבאמת קרו ^^; אני מקווה שזה יעבור לי

למעלה