אם הייתם יכולים....

Yuske

New member
אם הייתם יכולים....

ידעתי שהנושא יגרור אתכם לפה.... אז אם הייתם יכולים לקבל קלף, כל קלף שהוא מקלפי הקלאו איזה מהם הייתם בוחרים? ובבקשה אם אתם בוחרים בקלף שלא הופיע בארץ אז תרשמו ספויילר בהודעה, אוקי?

mushra girl

New member
הייתי משתמשת בקלף התעופה!

הכי שווה!!! גם בפרק 51 יש לסאקורה כנפיים בגללו.. מגניב*_*

star_female

New member
../images/Emo58.gif קטן בהודעה למעלה

בקשר לקלף... אני מניחה שפליי, כי הוא ממש מגניב ^_^

esenbi

New member
כח!!!

קלף מדהים... מראה יכול להטעות.. והוא ממש מגניב מעבר לזה... מה שכן.. ואם כבר.. זה זכר או נקבה?! כי POWER בעברית ובאנגלית נשמע כמו זכר... אז...............

Rnamon

New member
מובן שקלף הfly או הpower

כנפיים......מי לא חולם על כנפים יפות שפורצות מהשכמות בגב ואז פשוט לעוף....... *_* חלום חיי......

הייתי בוחרת בקלף האשלייה..

הייתי יכולה במקום לדמיין פשוט לבקש ממנו ליצור אשלייה של מישהו שהייתי רוצה לראות באותו הרגע או משהו כזה..*מסמיקה* זה היה עוזר לי בכל מיני דברים.. אולי אפילו לשלוח אותו לביה"ס במקומי או משהו כזה.. ואם ישאלו למה לא דיברתי באותו היום,אני תמיד יכולה להגיד שהייתי צרודה או משהו כזה @.@;

Yuske

New member
לא יודע למה אבל ה-JUMP

זה פשוט כלכך כיף לזנק למרחים וזה גם קצת כמו פליי כי אתה קופץ ממש גבוה

Vegeta fanatic

New member
יו, זאת שאלה כל כך יפה! ^_^

המממ... אני בהתלבטות קשה בין POWER ל-ILLUSION ל-TIME. ^^ כוח - וול, מי לא חלם לעקור את בית הספר שלו מהקרקע ולהפוך אותו (כולל כל מי שנמצא בתוכו)? האאא... הייתי רוצה להגשים את הפנטזיה הזאת.
אשליה - אני ממילא חיה באשליות, אבל לא תזיק לי קצת עזרה. הייתי רוצה לראות *אהמ* מישהו.
זה היה מעצים את ההפרעה הסכיזופרנית שיש לי, אבל... נו שויין.
זמן - כן! להקפיא את הזמן! לנצח! מוהאהאהאהא! בכל אופן, אני נוטה לבחור בפאוור, כי הוא ורוד כזה. לא, סתם.
כי הוא יגרום לי לחוש באפי קוטלת הערפדים. ^____________^

Reyoga

New member
מה אתם גמורים? סוויטו הכי מגניב!

כן קלף שהופך הכל למתוק... למה שאני ירצה דבר כזה??! איזה קלף מפגר סתם בזבוז של פרק

Yuske

New member
........בסוויטו יש ספויילר כאן לא

אולי הייתי בוחר גם בחרב sword חפצים חדים*_*........ מהסיבה הפשוטה הזו----^ ^_^

Konchi

New member
קלף הזמן

הכי מגניב, לעצור את הזמן ולנצל אותו לטובתך ^^

למעלה