אם הייתי....

היאט

New member
אם הייתי....

אם הייתי פוליציסטית הייתי מרגישה? אם היו לי ציסטות היו מגלים אותם בבדיקות זקיקים? משום מה יש לי הרגשה שעדיין הרפואה של היום לא גילתה את הבעיה שלי, לא יכול להיות ששלוש שנים אני מנסה ולא הולך. למרות שהיה הריון אחד עם תאומים שלצערי הייתי צריכה להוריד כמעט בחודש שישי (ארוע טרגי שעדיף לא לדבר ולהזכר). האם מישהי מכירה את ד"ר הר צבי? תודה

מרב.

New member
היאט

פוליציסטיות לא צריך להרגיש- רואים בצורה ברורה באולטראסאונד ואפשר לבדוק ע"י פרופיל הורמונלי, וציסטות רואים בעיין בלתי מזוינת גם כן ב-US. לצערינו 10% מבעלות בעיות הפוריות הינן בלתי מוסברות- מתסכל מאוד להיות שם, אבל חלק מאיתנו דורכים בקטגוריה הזו. אם היית בהריון (גם אם נגמר בטרגדיה), תצליחי שוב- ויש סיכוי טוב מאוד. מצטערת לשמוע שאת נושאת עימך זיכרון כה עצוב, ומקווה שבקרוב, מאוד בקרוב תהיי בהריון מוסבר מאוד. שולחת חיזוקים, מרב

רחלי*

New member
../images/Emo24.gif

גם אנחנו מוגדרים "כלא מוסברים" וזה כל כך מייאש . ואתה חושב כל הזמן אולי יש לי את זה ואולי זה זה ... אבל אם הרית כבר אני חושבת שסכוייך טובים יותר לא?! שיהיה בהצלחה

רומי 007

New member
חמודונת

האם את הולכת לרופא שהוא מומחה לפוריות? האם עשיתם פעם בדיקות פוריות? היתכן שהזרע של בעלך "חלש" ופעם הצלחתם ומאז לא? האם יתכן שבגלל אותה פעם עצובה, הגם שעבר זמן, משהו השתבש ולא חזר לתיקונו ולכן אתם לא מצליחים? אני נורא שמחה שהצטרפת לפורום ושאת מעלה את השאלות - זה גורם לי להגיד לך רק דבר אחד בביטחה: אתם פשוט מוכרחים ללכת ולקבל יעוץ מקצועי ממישהו שהוא ממש ממש ממש מומחה. את מבינה שיכול להיות שמה שמפריד בינך לבין ההריון זה כדור אחד של הורמונים? - בינתיים, בהעדר מירשם קבלי חיבוק ארוך ממני.

למעלה