שתקח גם ממני, אולי בסוף נצליח לקרב אותה ל1.70?
1 1אורטלוש New member 30/3/06 #22 אם הייתי מירי מסיקה... היתיי מורידה כמה שומנים אם הייתי סיון אלבז..
A ac19 New member 30/3/06 #23 למה לצחוק על מירי מסיקה? אחלה זמרת! והיא לא כזאת שמנה! אם הייתי סיוון אלבז....לא הייתי מתחתנת עם איתן! (פשוט לא מצאתי משהו אחר עליה....שיחיו באושר ועושר...) אם הייתי עמיר פרץ...
למה לצחוק על מירי מסיקה? אחלה זמרת! והיא לא כזאת שמנה! אם הייתי סיוון אלבז....לא הייתי מתחתנת עם איתן! (פשוט לא מצאתי משהו אחר עליה....שיחיו באושר ועושר...) אם הייתי עמיר פרץ...
ק ק ש ר New member 30/3/06 #24 הייתי נותן את המנדטים שלי לקדימה ומסדר לעצמי פגישה עם הבת שלו. אם הייתי הילה עם שלם...
ח חולה על הילהלוי New member 30/3/06 #27 אם הייתי דן הייתי מתלהבת לכולם שיש לי אמא מפורסמת חח בן כמה הוא? :O האממ .. אם הייתי אליענה בקייר
A ac19 New member 30/3/06 #28 אם ואם.... אם הייתי אליענה בקייר הייתי משנה את השם! מה זה אליענה? אם הייתי אייל קיציס...
מ מתה על לימור סחייק New member 30/3/06 #29 אם הייתי אייל קיציס לא הייתי מבינה איך אני יכולה לשבת עם כל האלו בארץץ נהדרת כשמצלמים את התוכנית ולא להתפקעע מצחוק בפרצוף אם הייתי אורנה בנאי..
אם הייתי אייל קיציס לא הייתי מבינה איך אני יכולה לשבת עם כל האלו בארץץ נהדרת כשמצלמים את התוכנית ולא להתפקעע מצחוק בפרצוף אם הייתי אורנה בנאי..
A ac19 New member 31/3/06 #33 ---> אם הייתי אורנה בנאי לא הייתי עושה על עצמי תוכנית בשם "אימאלה" כי שראיתי איך החיים שלה באמת צעקתי א-י-מ-א-ל-ה-! אם הייתי אחינועם ניני...
---> אם הייתי אורנה בנאי לא הייתי עושה על עצמי תוכנית בשם "אימאלה" כי שראיתי איך החיים שלה באמת צעקתי א-י-מ-א-ל-ה-! אם הייתי אחינועם ניני...
מ מתה על לימור סחייק New member 31/3/06 #35 אם הייתי בריטני../images/Emo99.gif הייתי חוזרת לתדמית הישנה שלי, הילדהה הטובה מ hit me baby one more time אם הייתי..כריסטינה אגילרה
אם הייתי בריטני../images/Emo99.gif הייתי חוזרת לתדמית הישנה שלי, הילדהה הטובה מ hit me baby one more time אם הייתי..כריסטינה אגילרה
S Sam P New member 31/3/06 #36 הייתי מודה לה' כליום שהביא ליכזה קול וכזו עוצמה אבל מתבאס שאני כזה גרוע על הבמה אם הייתיייייייייייייי אורטל שמש...
הייתי מודה לה' כליום שהביא ליכזה קול וכזו עוצמה אבל מתבאס שאני כזה גרוע על הבמה אם הייתיייייייייייייי אורטל שמש...
ק ק ש ר New member 31/3/06 #38 אם הייתי שמוליק הייתי אומר לאסף איך אני חושב שהוא היה אמור להגיע אלי אתמול?? אם הייתי איתן... (יאללה נגמרים לי הרעיונות)
אם הייתי שמוליק הייתי אומר לאסף איך אני חושב שהוא היה אמור להגיע אלי אתמול?? אם הייתי איתן... (יאללה נגמרים לי הרעיונות)
S ShiriRoniDiamondz New member 30/3/06 #30 ../images/Emo46.gif תלמדו לא לעשות דווקא לאנשים גם לי יש כאלה שאני לא אוהבת אבל אני לא יורדת עליהם... ועוד שיש פה מעריצים שלהם אין לכם חיים
../images/Emo46.gif תלמדו לא לעשות דווקא לאנשים גם לי יש כאלה שאני לא אוהבת אבל אני לא יורדת עליהם... ועוד שיש פה מעריצים שלהם אין לכם חיים