אם הייתי פוגשת

שירז7

New member
אם הייתי פוגשת

את פרס פנים אל פנים, הייתי אומרת לו: שמעון, אתה ה"וינר" הכי גדול. רק תסלק ממך והלאה את פרצוף תשעה באב שהעלית עליך בגלל שעוד פעם לא הצלחת בבחירות, ותחזיר את הברק לעיניך. הסתכל בראי ותראה כיצד אתה נראה טוב מכולם, זקוף בלי כרס, חתיך, נאה, למרות שכבר עברת את גיל ה-80 לפני כמה שנים, ועד כמה שידוע לי, גם מצב בריאותך שפיר, ואני מאחלת לך בריאות טובה כל ימי חייך. שמעון, אל תיקח ללב, ואם היית שומע בקולי, הייתי אומרת לך, לשים פס על הפוליטיקה. עשה את מה שעושה ידידך קלינטון, שגם אותו אתה שם בכיס הקטן שלך במראה החיצוני, אם נשווה ביניכם, למרות שהוא צעיר ממך בהרבה. קלינטון מסתובב בעולם ושואף כבוד מלוא חופניים, כולם מחפשים את קרבתו ורוצים להצטלם בחברתו, ומזמינים אותו להביע את דעתו בעניינים העומדים ברומו של עולם. שמעון, קח דוגמא מקלינטון, ואז תראה מי יהיה ה"וינר" הכי גדול.

אה...נורא פשוט: ממש כמו אלה../images/Emo6.gif

• מי רוצה os/2?ו אשר יגורתי באלי < ההודעה הנוכחית ו 22:32 | 30/10/05 יש לי עותק של מערכת הפעלה os/2 סגורה עדיין בקופסא המקורית. (דיסקטים 5 אינץ' 1.2 מגה) מערכת שהיתה טובה בצורה משמעותית מחלונות ובכל זאת לא הצליחה. או........ • נימוסים והליכות אשר יגורתי באלי / איכות השלטון ו 10:36 | 27/10/05 נימוסים אם חשבתם שרק בארצנו חלה הידרדרות היסטורית בנימוס, AP תוציא אתכם מן הטעות. כן, הסוכנות העיתונאית היוקרתית Associated Press, בין כל האסונות הפוקדים את העולם, בין כל השערוריות סביב ראשי המדינות, ובין שאר הנושאים העסיסיים, מוצאת זמן ועניין לערוך סקר בנושא התנהגות בלתי הולמת (Rudeness poll). הסוקרים התבססו על ראיונות טלפוניים עם 1,001 מבוגרים בארה"ב. תוצאות הסקר מראות כי האנושות הפכה לפחות מנומסת משהייתה בעבר, חוץ כמובן, מן הנשאלים עצמם. למשל, 55% מן הנשאלים השיבו כי הם רואים אנשים משתמשים בטלפון הנייד בצורה צעקנית או מעצבנת בציבור. 91% מהם "לא עושים דבר כזה"... בהשוואה ל-20 או 30 שנה אחורה, 69% מן המשיבים מוצא את האנשים יותר גסים מאשר בעבר. מתוכם, 38% חושב שסלבריטאים ודמויות ציבוריות עודדו את התופעה במידה רבה, עקב היותם מודלים להתנהגות. גם 69% חושבים שהורים אחראיים מאוד לכך, מפני שהם לא מלמדים נימוס את ילדיהם. 44% מטיל בתוכניות הטלוויזיה מנה גדושה של אשמה, ו-34% רואה בקצב החיים המוגבר, ללא זמן לנימוס, גורם מכריע לתופעה. 48% מן המשתתפים בסקר נתקלים באנשים המשתמשים בלשון גסה או פוגעת בציבור. 22% פוגשים באופן תדיר אנשים המדברים בקול רם או משתמשים בטלפונים ניידים בבתי קולנוע. 55% עדים באופן תדיר להמצאות נהגים תוקפניים או פזיזים בדרכים. 28% מאשרים את התופעה התדירה של מוכרים בחנויות המתעלמים מקונים או המתייחסים אליהם בחוסר נימוס. 44% רואים באופן תדיר ילדים המתנהגים לא יפה בציבור. 54% שמים לב בתדירות להתנהגות בלתי מנומסת בסרטים ובטלביזיה. כעת, לגבי הנשאלים עצמם: רק 37% דיווחו כי השתמשו בחודשים האחרונים במילת גנאי או כללה בציבור רק 8% דיווחו כי השתמשו בטלפון הנייד שלו בצורה קולנית או מציקה במקום ציבורי. רק 23% הודו כי איבדו את סבלנותו כלפי מישהו במקום ציבורי ודיבר אליו בגסות. רק 13% הודו כי עשו תנועה גסה לאדם אחר בעת נהיגה. רק 38% סיפרו כי ביקשו ממישהו אחר להפסיק את התנהגות גסה כלשהי. רק 22% דיווחו כי הגישו תלונה פורמאלית לגבי התנהגות בלתי מנומסת של אדם אחר.

../images/Emo9.gifשירזי,לא לידוג

ראשית יגורתי פיספס כרגיל-הודעתך היא איכות השלטון במיטבה. פרס המסתובב לנו בחו"ל והמשחרר אותנו מנוכחותו-זה מיטב איכות השלטון והאויר שיש. מן התרגיל המסריח-הסירחון עדיין לא התאדה. אני לוזר ? - הוא תהה ? לא-הוא וינר ענק. כל התמודדות שלו-מנציחה את איכות השלטון במדינה. אם הוא זוכה במקרה-אז הוא מפסיד בבחירות עצמן,וזה לברכה. ואם הוא מפסיד-הקקיון שנבחר על פניו מפסיד בגלל קיקיונותו. הקמע שלי זה פרס.פרס מעופף זה כבר סופרמן.

shy-1

New member
אני לא פגשתי,אך יומיים לפני הבחירות

לתפקיד היו"ר, כתבתי ללו אימייל לכנסת, וכתבתי לו את אותו הדבר אבל בערך, בים בם בום.

סוהי

New member
יתרה מכך.........

לדעתי,כל ראש ממשלה יוכל להיעזר בשירותיו הטובים של פרס ע"י שליחתו למשימות לאומיות אל גדולי עולם ומנהיגי ארצות.עקב מעמדו הבינלאומי,הוא יתקבל בכבוד רב בכל מקום ויזכה לאוזן קשבת. די לו מהביזיונות שמנחילים לו חבריו למפלגה....

שירז7

New member
וזהו היעוד האידיאלי עבורו ועבורנו

להיות שליח מטעמנו אל גדולי העולם ומנהיגיהם, המכבדים ומעריכים אותו. מעמדו של שמעון פרס במפלגתו, מזכיר לי בהרבה מובנים את מעמדו של אבא אבן במפלגת הפועלים. גם אבא אבן בשעתו היה משכמו ומעלה עבור תפיסת העולם של המפאיניקים עם הצווארון הפתוח. שראו בו יצור נשגב מדי מעולם אחר, ודי זלזלו בו, עד לבעיטה הסופית שקיבל מהם. אבל באו"ם ובעולם הוא היה אישיות מוערכת מאין כמוה.

למעלה