אם היו

אם היו

נותנים לכם לבחור בעל חיים אחד שאתם מתחברים אליו? שהייתם רוצים להיות? שמאפיין אתכם? במי הייתם בוחרים? | ניצת בהשראת ציפיטפטת |

הייתי רוצה להיות הזבוב שעל הקיר

אבל בדר"כ אני מקושרת לדולפינים ... חולת דולפינים

הא...

יש מקרים, שיחות ומצבים שבאותו זמן שהם מתקיימים הייתי רוצה להיות הזבוב שעל הקיר....מה כ'פת לי

רות 2

New member
אךךךךךךךך מה כ'פת לי

שוב לחזור על זה .... שלפני הכל היתי רוצה? מינק על הצוור יגואר -בחניה סוס -במיטה וחמור שישלם על זה.... ומואא- שלא יהיה שום צל של ספק...... פנתרה!!!!!!!!!!!

כאחת שחיות לא מדברות אליה

הייתי בוחרת כנראה בכלב: בכל זאת חמוד חביב מקשיב לא מפריע מושיט יד נותן ליקלוק ואפשר לתת לו פקודות חופשי...

רות 2

New member
מזל .... אדם

נאמן ...לא יפלא בעיני שיתחבר לחיה כל כך נאמנה.....!!!! ועכשיו לתהייה שלא קשורה באופן אישי חס וכרפס אליך לרשום כלבה...לא רשמת בתור נקבה אלה כלב.. רות לא יודעת למה אבל משום מה הראש היהודי הצליח להכניס את שם התואר הזה לקטגוריה שלילית כמו ביצ' באנגלית....

רות רק שתדעי ש.....................

הרעיון הגאוני שלך לפתוח שירשור "פאדיחות" ממוקם בעמוד הראשי של תפוז
ולגבי הכלב/ה...יש גם המוני אנשים שאני מכירה שלכל חתול קוראים חתולה, אין לי הסבר מדוע...

פעם שמעתי משפט שחזר על עצמו

"למה לגברים יש יותר כלבות"? כי רק להן הם יכולים לתת פקודות להעיר הערות ולהעיף מעינים כשלא בא להם לראות והן בסוף עוד שותקות (והמבין יבין) אז חשבתי לעצמי מה רע בכלבלבון חמודון? חחחחחח צוחקת, חושבת שכלב זאת חיה חביבה ונאמה בהחלט היה לי כזה (5 ימים ), מצטערת אני סטרילית נגעלת מחיות ומריחם.

michaly44

New member
יואו, אז אין לכם עכשיו נשירה בבית?

אני כל היום במצב שאיבה...הוא נושר...אני נושרת...הוא מתגרד..טוב אני לא. אבל אין כמו כלב בבית. הילדים לוקחים אחריות... ויש הרבה כאב ראש עם כלב. אבל,,הוא חיה הכי הכי הכי חמודה שיש. ואני לא הייתי רוצה להיות חיה כלל. טוב לי איך שאני...

אמממממ

לא בגלל שהספיקו לנו חמש ימים יחד עם גמילה שלו ושל הבן שלי אז ויתרתי החלטתי שטוב לי בלי הכלב ...

*יערית

New member
איזו שאלה.....

קשה..קשה לי לומר איזו חיה הייתי הכי מתחברת אליה.. אולי ציפור?חופש?כן יכול להיות..... אבל אני גם מאוד תזוזתית,חסרת סבלנות, רף עצבים נמוך,וצ'יק צ'ק מדליקים אותי
יש לך חיה דומה בנמצא?

amigor

New member
../images/Emo12.gifמה זה פה על הבוקר, ספארי?

כנראה שאין שליטה על חוקי הטבע חיות מחמד בפרק ב'
תמונת הדולפין
נהיה כאן חם, אדליק מזגן ואקח עוד כוס
חלומות פז!

r e d head

New member
חה חה חה...

לפני כמה חודשים הבת שלי היתה ילדה השבוע בכיתה וביום שישי היתה לנו שעה להפעלת הכיתה והנושא שלנו כמובן היה "חיות" אהבתינו הגדולה והמשותפת. ביקשתי מהילדים (בני 7.5 - 8)להגיד איזה לאיזה חיה הם דומים ולצייר אותה רוב הבנים היו נמר או קוף... הבנות היו קצת יותר מגוונות, אבל ההבדלים היו מדהימים בין הבחירה של הבנים והבנות.

למעלה