אם היו נותנים לכם לחבר אוסף קריוקי

אם היו נותנים לכם לחבר אוסף קריוקי

איזה אוסף הייתם עושים? שירים חדשים עדכניים? שירי להקה/זמר מסויימים? או שירי נוסטלגיה? תחשבו לרגע ותכתבו את האוסף עם השירים שהייתם רוצים לחבר או רוצים שיהיה בערבי קריוקי.

האוספים שלי...

אוסף לזכרה של עפרה חזה: "יד ביד". 1. גבריאל. 2. יד ביד. 3. אמן למילים. 4. חי 5. לאורך הים. 6. חי. 7. סימנים של אוהבים. 8. אדמה. 9. כל הקלפים. 10. אימינאלו... 11. ירושלים של זהב. 12. אימרו היכן הם ידידי. אוסף שירי מחזות זמר ופסטיגלים 1. אמת או חובה- שרי 2. ילדיסקו-שרי 3. נומה יה- משתתפי פסטיגל 2004 4. ברבאבא- ציפי שביט 5. שלום היא מילה שמושית- מיכל ינאי 6. החיים הם קרקס- יעל בר זוהר 7. גיבור על העולם- משתתפי פסטיגל 2005 8. שיר השכונה- משתתפי פסטיגל 1996 9. חברים בכל מיני צבעים- שרית חדד 10. חייל שלי- מיכל ינאי 11. אם יש לך חלום- אלאדין 12. קשת בענן- הקוסם. 13. גריז זה הזמן- גריז. 14. תנו לשמש יד- שיער. 15. הוא חייב לבוא- פיטר פן. יש לי עוד כמה אוספים. אני ממהרת להפעלה. אני מנחה היום קריוקי בחדר כושר, אז אני יוסיף עוד בהמשך.

Jen74

New member
בלי ספק - נוסטלגיה

הייתי עורכת אוסף לפי תקופות. שנות החמישים שנות השישים שנות השמונים כולם שירים לועזיים. חמישים - שישים בעיקר שירים של אלביס, פול אנקה, ביץ' בויס וכאלה. שנות השבעים לא כל כך זוכרת ולכן לא בטוח שהייתי עושה אוסף כזה. שנות השמונים - א-ה, דיבור חדיש, דיוויד בואי, שינייד אוקונור ועוד. אוסף נוסטלגי ישראלי הייתי אוספת שירי צביקה פיק, שלמה ארצי, עופרה חזה, נורית גלרון ועוד.

למעלה