אם היה לכם אופנוע ,

d a v i d k a

New member
אם היה לכם אופנוע ,

עדיין באחריות יצרן(gs500),והגיע זמן לטיפול 12000,ויש לכם 2 אופציות: 1-לשלם כ1200 ש"ח במוסך מורשה, שטיפלתם בו בעבר ואהבתם את התוצאה. 2-לשלם 450 ש"ח במוסך של דוד של אבא של חבר ,שיש לו מוסך שמתמחה בקטנועים,אבל עושה גם טיפולים לאופנועים. במה הייתם בוחרים?

bendoe

New member
אין לך הרבה ברירה בדיוק../images/Emo4.gif

אם תטפל במקום שאינו מוסך מורשה תגיד צ'ה צ'ה לאחריות! זה המינוס היחיד באופנוע חדש

TomaC

New member
דוד של אבא של חבר?

נשמע כמו בן 70 עם פרקינסון.... לא הייתי הולך על זה... (בטח שלא באחריות...).

WOLVERINEjunior

New member
זה לא סותר אחד את השני !

היי , הרבה אנשים לא יודעים, אבל, מתחילת השנה (אני חושב) אתה יכול לתקן את הכלי שברשותך כשהוא עדיין במסגרת האחריות בכל מוסך מורשה מטעם משרד התחבורה. יש 2 דברים קריטיים שחייבים לשים לב אליהם: 1. על החשבונית חייב להיות כתוב את מספר הק"מ שמראה מד האוץ בזמן הטיפול (לדוגמא: 12,000 ק"מ). 2. חייבים לרשום את המספר הקטלוגי של כל חלק שמוחלף או משתמשים בו לצורך הטיפול באופנוע/רכב. אין שום חובה להשתמש בחלק מקורי דווקא של היצרן ואין שום בעיה להשתמש גם בחלק חליפי , שוב, בתנאי שהמספר הקטלוגי שלו מופיע על גבי החשבונית (לכל חלק יש מספר כזה). ברגע ששתי התנאים הללו מתקיימים, האחריות של היבואן תקפה על פי חוק!!! אתה יכול (ורצוי) לפקסס את החשבונית אל היבואן כדי שהוא יזין את מספר החשבונית למחשב של החברה כדי שיופיע להם התיעוד של הטיפול שלך. אני יכול להשיג את הציטוט המקורי של החוק אם זה באמת קריטי. בכל אופן אני אומר את הדברים לאחר שיחה/ויכוח מאוד מעמיק עם בחור שאחראי על כל נושא השירות לקוחות ופיקוח על המוסכים של אחת מיבואניות הרכב הגדולה בארץ והוא זה שמאשר/דוחה את תביעות/תלונות הלקוחות על מוסכים של הרשת. אם מישהו ירצה אוכל להרחיב עוד בנושא. בינתיים, אתה יכול ללכת לאיזה מוסך מורשה מטעם משרד התחבורה שאתה סומך עליו, רק תקפיד על 2 הדברים הבסיסיים שתיארתי. אני נגד כל הסיפור של החתימה שנראת כחלק מההודעה ולא רוצה להשתתף בחגיגה הזו...

M O R M

New member
אסור !! תשכח מהאחריות לאופנוע.

א. אל תסכן את האחריות. ב. כשארצה לקנות ממך אופנוע עם 20K ומעלה (לכשתרצה למכור מתי שהוא..) ותאמר לי שטיפלת אצת דוד של אבא של חבר .... לא אקנה ממך את האופנוע. שלם וטפל כמו שצריך בלי קיצורי דרך.

בוא להנות משני העולמות.

תתקשר אלי מחר ואני אסדר לך גם טיפול במוסך מורשה היבואן וגם אסדר לך מחיר שתחשוב שאתה במוסך של הדוד של האימא של הדוד החורג של אחותו של גיסך מצד הכלה שגרה בחו"ל עם הפילגש של ....וכו. ערב טוב לכולם.

למעלה