אם הבנתי נכון....

mycloud

New member
אם הבנתי נכון....

אז מה שמוקף בעיגול בעצם מתקן את העכבת נכון? ועם הוא מתכן את העכות אז למה צריך שיהיה לך כרטיס קול כול כך טוב... עם התוכנה מתקנת את העכבת אפשר להסתפק בכרטיס קול מעוד בנוני לא ? או שאני מפספס משהוא? נ.ב העכבת שלי ב Input היא 4 נקודה משהוא ובOutput היא 2 נקודה משהוא זה טוב יחסית?

mycloud

New member
תמונה

ואם משהוא יכול קצת לפרט על המסך הזה זה יהיה נחמד...

avshalomariel

New member
לא הבנת נכון...

כדי לתקן את העכבת אתה צריך לעשות את מה שאמרתי לשלוש אנשים לפניך לעשות, וזה כתוב עוד בדף הזה, אז תחפש.

mycloud

New member
אז למה יש את הכפתור הזה??

אני יודעה מה אתה מיתכוון לעכבת, שצריך כרטיס כול יותר חזק , והכרטיס כול שלי הוא דיי בסדר, אבל אם הנואנדו שלי מזהה את העכבת ואת הזמן שלה אז צריך להיות לו אפשרות לתקן אותה אוטומטית ולפי מה שהבנתי אז זה מה שהכפטור הזה עושה.... אם זה לא מה שהוא עושה אז מה הוא כן עושה?? -- ושוב : העכבת שלי ב Input היא 4 נקודה משהוא ובOutput היא 2 נקודה משהוא זה טוב יחסית? --

dc24

New member
תראה

עד כמה שאני יודע, עכבת אי אפשר לתקן מסיבה פשוטה : עכבת זה בעצם הזמן שלוקח למחשב מרגע שהוא קולט שלחצת על קליד (למשל במקלדת השליטה) עד להפקת הצליל. המחשב תמיד יצטרך את הזמן הזה כדי לבצע את החישובים. הוא לא יכול לדעת מתי תלחץ , על איזה כפתור, ובאיזו עוצמה, נכון ?? לכן תמיד תהיה עכבת. בכרטיסים חזקים - החישוב לוקח מעט זמן וזה מה שמוריד את העכבת. זה הכל...

mycloud

New member
אני לא מדבר על מקלדט שליטה...

כי איתה גם ככה אין לי בעיות, אני מדבר על אודיו, ובאודיו זה דבקה מעוד הגיוני שיהיה דבר כזה.... כי עם הוא יודע בדיוק את זמן העכבת אז מן הסתם (באודיו) הוא יכול לתקן אותה! ױשוב, יש משהוא שפספסיתי?

למעלה