אם ברצוני לטבוע נכות

מושיק כ.

New member
אם ברצוני לטבוע נכות

אני חייל משוחרר ובעקרון יש לי נתונים לתבוע את משרד הבטחון שאלות א. כמה זמן לוקחת הטביעה ב. התוכלו להמליץ לי על עורכי דין שמתעסקים בעניין [באיזור המרכז] ג. כמה שווה להשקיע בתביעה [כסף] ד. לכל אינפורמציה נוספת שתוכלו לספק לי אשמח מאוד :)

rozgil

New member
אשמח גם לקבל ...-תגובות(תשובות)....

לשאלות של החייל המשוחרר

עורך דין

המלצה שלי להתייעץ עם עורך דין על מנת שהתביעה שתגיש למשהב"ט תיהיה מוגשת בצורה מקצועית המלצה שלי היא : עו"ד עומר יעבץ טל´ 03-5758482 אריק

c a t c h 22

New member
עם תביעה פשוטה תתחיל ללא עו"ד../images/Emo96.gif

יש כמה עו"ד במרכז העוסקים בתביעות נכות. אני ממצליץ לבקר בתובת הנ"ל שם תמצא תשובות לשאלות כמה שווה להשקיעה בתביעה זה לא עסק כמה זמן צריך הרבי מאוד סבלנות

מושיק כ.

New member
התביעה מסובכת מאוד

כי היא על רקע נפשי ושמעתי שקצין תגמולים לא כל כך "אוהב" לתת נכות למחלות למיניהן ... לכן כל פרט של אינפורמציה שאקבל אשמח מאוד ...

למושיק

עזוב שמועות ותתחיל לעבוד עורך דין שמבין ומכבד את עצמו ויקח את התיק יוציא אותך מזה ואם תרצה יש עורכת דין בחיפה שיודעת את העבודה מבלי לפגוע בעורך הדין המכובד מר יעבץ

c a t c h 22

New member
אם תביעה פשוטה תתחיל ללא עו"ד../images/Emo96.gif

היתי ממליץ לבקר באתר עו"ד יעבץ זה לוקח הרב זמן ודורש הרב סבלנות כמה כסף זה לא עסק

ominator

New member
תודה על ההמלצה...

חברים, תודה על המלצתכם, אני ממש מעריך את זה. למושיק - אתה מוזמן למשרדי ליעוץ משפטי חינם. אם תרצה לטפל לאחר מכן אצלי - אשמח.

רינו

New member
יישר כוח עו"ד יעבץ../images/Emo106.gif

אני מאוד מעריך את תרומתך לשיפור זכויות הנכים. ואכן חבריי יעידו לזכותך.

מושיק כ.

New member
תודה

OMINATOR אתה יכול לפרסם את מס` הטלפון של הלשכה שלך שאוכל לקבוע פגישה ?

רינו

New member
אבל למה הספר עולה:530 ש"ח?../images/Emo150.gif

קצת מוגזם לנכים בתחילת דרכם.

יש מבצע לספר בפורטל נכי צה"ל

היי יש לך טעות ישנם שני ספרים אחד מיועד לעורכי דין שעולה 530 שח´ וספר נוסף שמיועד לאנשים פשוטים כמונו שעולה בד"כ 199 שח´. בתחילת שבוע הבא תוכל להוריד קופון בפורטל נכי צה"ל שיעניק לך הנחה של 20% כלומר הספר יעלה רק 160 שח´ + דמי משלוח. אריק

איזה מזל ביש

להפסיד הנחה כזאת מזל אני לא קורא ספרים ומה בכלל כתובבספר הזה שהוא כל כך יקר אפילו הארי פוטר זול יותר

ominator

New member
הספר השני הקרוי חוק הנכים - ספר

הזכויות וההכרה שלם כולל את כל המידע הדרוש ביחס להכרת נכים (תביעת נכות או מחלה) וכל המידע הקיים ביחס לזכויותיהם של נכי צה"ל על פי ההוראות הפנימיות של משרד הביטחון ואותם "תרגמתי" לשפה פשוטה ומובנת. על הספר הראשון עבדתי שנתיים... על הספר השני עבדנו כמעט שנה... הם אומנם אינם "הארי פוטר" (אחרת מסתבר הייתי במצב כלכלי משופר הרבה יותר היום) אבל בהארי פוטר תמצא פנטזיות...ולא תשובות לשאלות יום יומיות המעניינות כל נכה צה"ל שחי במערכת הזאת מיום פציעתו ועד היום בו "יחזיר מפתחותיו" לבורא ירום הודו. אגב בספרים כמעט אין מרכיב רווח ולוקח המון זמן למו"ל להחזיר את ההשקעה בהם. לידיעתכם.

למעלה