אני חייל משוחרר ובעקרון יש לי נתונים לתבוע את משרד הבטחון שאלות א. כמה זמן לוקחת הטביעה ב. התוכלו להמליץ לי על עורכי דין שמתעסקים בעניין [באיזור המרכז] ג. כמה שווה להשקיע בתביעה [כסף] ד. לכל אינפורמציה נוספת שתוכלו לספק לי אשמח מאוד
יש כמה עו"ד במרכז העוסקים בתביעות נכות. אני ממצליץ לבקר בתובת הנ"ל שם תמצא תשובות לשאלות כמה שווה להשקיעה בתביעה זה לא עסק כמה זמן צריך הרבי מאוד סבלנות
עזוב שמועות ותתחיל לעבוד עורך דין שמבין ומכבד את עצמו ויקח את התיק יוציא אותך מזה ואם תרצה יש עורכת דין בחיפה שיודעת את העבודה מבלי לפגוע בעורך הדין המכובד מר יעבץ
היי יש לך טעות ישנם שני ספרים אחד מיועד לעורכי דין שעולה 530 שח´ וספר נוסף שמיועד לאנשים פשוטים כמונו שעולה בד"כ 199 שח´. בתחילת שבוע הבא תוכל להוריד קופון בפורטל נכי צה"ל שיעניק לך הנחה של 20% כלומר הספר יעלה רק 160 שח´ + דמי משלוח. אריק
הזכויות וההכרה שלם כולל את כל המידע הדרוש ביחס להכרת נכים (תביעת נכות או מחלה) וכל המידע הקיים ביחס לזכויותיהם של נכי צה"ל על פי ההוראות הפנימיות של משרד הביטחון ואותם "תרגמתי" לשפה פשוטה ומובנת. על הספר הראשון עבדתי שנתיים... על הספר השני עבדנו כמעט שנה... הם אומנם אינם "הארי פוטר" (אחרת מסתבר הייתי במצב כלכלי משופר הרבה יותר היום) אבל בהארי פוטר תמצא פנטזיות...ולא תשובות לשאלות יום יומיות המעניינות כל נכה צה"ל שחי במערכת הזאת מיום פציעתו ועד היום בו "יחזיר מפתחותיו" לבורא ירום הודו. אגב בספרים כמעט אין מרכיב רווח ולוקח המון זמן למו"ל להחזיר את ההשקעה בהם. לידיעתכם.