אם בן הזוג שלכם

רימוJה

New member
אם בן הזוג שלכם

היה נמצא במשבר/דיכאון הייתם עוזבים
אם אתם הייתם במשבר/דיכאון הייתם עוזבים את בן הזוג שלכם
כדי שימשיך הלאה..... איך מתמודדים עם משבר קשה של אחד מבני הזוג

ye44

New member
אם את רוצה להתגרש אז

כן
אבל אם את אוהבת אותו ולא מעוניינת להתגרש והוא נמצא בתקופה קשה בחייו אז תתמכי בו זאת חובתך ! סביר להניח שאת רוצה להתגרש והוא כנראה עושה טלנובלות רגשיות
אז תשלחי אותו לפסיכולוג. משבר זה חלק בלתי נפרד מהגרושין, אם הוא משתף פעולה בעניין הגרושין אז סבבה את יכולה לתמוך בו בזה שתחוסי עליו בנושא המזונות
בזה שתתני לו זמן עם הילדים ,תשאלי לשלומו מידי יום ביומו ,מעבר לזה אין מה לעשות ,שזה לא זה אז זה לא זה !עם כל הצער שיפנה למקומות המתאימים מבחינתך את צריכה להמשיך הלאה הזמן וה
יסדרו לו את החיים . אם את במשבר עצמי אז שחררי אותו למה להתעלל בו ? לפחות תהי הוגנת כלפיו ותאמרי לו שאת לא אוהבת אותו ואת לא מתפקדת כאישה כלפיו אז סע לשלום יקירי המפתחות בפנים
כיצד מתמודדים ? תלוי כמה אתם רוצים ואם רוצים ,אז בהחלט אפשר לסדר ת'עניינים !

יערית

New member
באש ובמים

בחולי ובריאות בטוב וברע ככה אני מאמינה אלא אם כן אין אהבה, אז מבחינתי הזוגיות הזו גמורה. אם ישנה אהבה ובכל זאת רוצים לתמוך בצד המדוכא, לאלץ אותו לקחת טיפול .

רימוJה

New member
אני גם חושבת ככה

וכך אני הייתי נוהגת לא עוזבת לרגע, ולא מרפה. השאלה איך הוא מרגיש
האם יפול
יחד איתי יש הבדל בין גברים לנשים
אולי יעדיף "לברוח" (ואז ההתמודדות שלי תהיה קשה יותר)

יערית

New member
את מתכוונת

אם המצב יהיה הפוך? כן, סביר להניח שיהיו הבדלים בחוזק הנפשי בין בני זוג, אבל מי שזה מספיק חשוב לו , לא בורח, מי שבורח, כנראה שלא מסוגל להכיל ואת זה לא ניתן לדעת מראש, למרות שיהיו סימנים של בריחות פה ושם, זה עדיין לא אומר שינטשו אותך לעת צרה.

Twindaddy

New member
עזרה

האם בן-זוגך מודע לבעיה שלו? האם הוא רוצה לעזור לעצמו? האם הוא מחויב? אלה שאלות חשובות שאת צריכה לשקול. תהיי חזקה. את תעברי תקופה לא קלה.

../images/Emo12.gif לעזוב? מפיתום

נהפוך הוא, זו דווקא סיבה להישאר ולעזור לו. לעזוב בן זוג בדיכאון זה בדיוק כמו לעזוב בן זוג חולה. דוגמת רעייה שנתגלה אצלה סרטן השד ובגלל זה בעלה מתגרש ממנה נשארים ועוזרים כמה שיכולים וכמה שהאובייקט מעוניין. אבל לא עוזבים. לפחות לא בגלל זה

NoaModiin

New member
יש אנשים שלא בנויים לתמיכה באחרים

ובלי קשר לשאלת האהבה. יש אנשים שמריחים משברים ופשוט בורחים, מכל מני סיבות (פחד מהתמודדות עם קשיים, רצון לברוח מצרות, או כל סיבה אחרת). לכן לדעתי זוהי שאלה אינדווידואלית, וכל אדם יענה לפי אופיו והחוזק הנפשי שלו. אדם שיבחר לנטוש בעת צרה הוא אדם חלש, ואולי עדיף לך שילך גם אם את בתקופת משבר וזקוקה לחיזוקים ותמיכה. אם ישאר כנראה שלא יוכל להועיל לך ממש או שיעה זאת בחוסר חשק/ברירה, וגם כך לא יועיל לך... בכל אופן- מקווה שיהיו מי שיתמכו, גם אם לא מדובר בבן הזוג.

למעלה